• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMITitanfall [Your Titan is Ready!]
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ROTTWEILER: v Titanfallu musis hodne uvazovat ... pokud si to nepochopil, tak odstup Satane!
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    ROTTWEILER: Titanfall chce taky takticke uvazovani, ale to se tezko ukaze u chaotickych public her, kde vetsina hracu nic jako taktiku nebo kooperaci nepouziva.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SHASHA_KRASTY: Tak jde o to, že ne všechny FPS jsou o tom, že skáčeš po všem, co vidíš a v některých to chce i takticky uvažovat. :-)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    SHASHA_KRASTY: Tak ja zas chapu, ze to nekomu nemusi vyhovovat ta akcnost, holt Titanfall neni pro nej. That's all
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    :o)))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Souhlas, Titanfall je freneticka kravina...
    O hodne dost lepsejsi fps je http://www.eurotrucksimulator2.com
    U toho ma clovek aspon cas neco napsat........treba knihu...nejakou peknou, treba o vzkriseni rise
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ZELGARIS: sice namam rad tyhlety vety ve zkratkach, ale tohle bych ti snad i podepsal ... ufff :o/
    jako vetu "pořád někde skákat, běhat, pořád akce" v hodnoceni FPS strilecky brat jako negativum, to si vazne nekde poznamenam! :o)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    ROTTWEILER: Cool, nao GTFO, thxbai
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak jsem dnes strávil asi 5 hodin hraním Titanfall a bohužel mě to zklamalo ač je to hra pěkná.

    Nejvíce mi vadilo, že hráči vůbec spolu nekomunikují. Nevím, zda je to trend poslední doby, ale když jsem hrál v minulosti FPS shootery, tak lidi píšou v chatu a používají mikrofon a tady nic a člověk potom nemá moc pocit, že hraje s ostatními hráči. S vlastní partou asi tento problém mizí a může to být o něčem jiném.

    Nejspíš to bude tím, že je hra strašně rychlá, pořád se něco děje, po smrti se hraje opět a není tedy moc prostor pro psání. Tahle rychlost mi taky moc nevyhovovalo a pořád někde skákat, běhat, pořád akce. Neříkám, že mi vyhovuje když lidi kempí, ale kdyby to bylo trochu pomalejší asi by mi to vyhovovalo více.

    Jinak jsem moc nepochopil ten význam těch NPC, chápu, že mohou zabít a jsou za ně body, ale chci hrát proti ostatním hráčům a ne botům.

    Každopádně nechci jen kritizovat, grafika hezká, koncept skákání taky moc pěkný, titáni taky hezký nápad a fakt celkově hezky udělaná hra, ale chybí tomu něco málo, co pro mě dělá hru zajímavější a zábavnější, co jsem zmínil výše.

    Dal jsem tedy refund, do 5 minut mi napsali z EA podpory, že refund schválili a do dalších 5 minut jsem měl peníze zpátky na PayPal. Pokud někdo tedy bude chtít Titanfall vyzkoušet a nebude si jistý jako já, tak může využit stejný způsob. Mexický Origin -> 24 hodin na vyzkoušení -> pokud nelíbí, tak refund.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TERZ: Moje jediná negativní zkušenost s těmito šedými klíčema bylo u Guild Wars, kde mi NCsoft napsal, že můj klíč byl koupený kradenou kartou, a že mi deaktivují účet a jestli chci hrát, ať si koupím hru v nějakém obchodě, který oni doporučují.

    Jinak tohle je přesně scénář, který mě potká pokud dám refund a dle tohoto je to bez problému. https://www.ozbargain.com.au/node/135914

    ZELGARIS: Sorry, že to tu zasírám. Původně jsem chtěl jen zjistit, zda lze hru vyzkoušet a bohužel se to stočilo trochu jinam.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    More playing, less bs
    TERZ
    TERZ --- ---
    ROTTWEILER: Upřímně to ti nepovím. Když jsem kdysi znával týpka co dělal v mmoboostu ještě když sídlil v budějkách tak jde většinou o italské apod. krabicovky které jsou prostě z nějakého důvodu levnější, nicméně při aktivaci je to stále EU klíč tudíž je nějaký podvrh z obliga. Pokud se jedná o risk tak většinou napíšou "Ruský klíč, kupujte na vlastní risk" apod. Ale jako říkám, může to být v pohodě, proto chci znát zkušenosti, třeba bych do toho v budoucnu šel taky. :-)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TERZ: Ano, je to mexický Origin, ale ještě než jsem to udělal, tak jsem našel si našel zkušenosti lidí, kteří to rovněž udělali a desítky lidí bez problémů. Jinak samozřejmě je to risk, ale to je taky v případě koupení na těch šedých stránkách, odkud si myslíte, že oni mají ty klíče?
    TERZ
    TERZ --- ---
    ROTTWEILER: Well celá tahle show smrdí mexickým originem a ne nejsi jediný kdo na tohle přišel ale rád bych slyšel zkušenosti z refundu, hned jak budeš vracet napiš pls. Protože jestli si dobře vzpomínám, nejden ťunťa na redditu za tohle (nákup na Mexickém originu mimo území Mexika) dostal ban na celý acc.

    Sice to nemá zrovna s tímhle nic společného ale ruský steam klíč na svém EU acc můžeš také aktivovat, ale je to slušný risk. Tohle bude podobné.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    XANDERCZ: Za co?
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    ROTTWEILER: Abys pak nebyl prekvapenej, ze msito refundu dostanes ban
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SHASHA_KRASTY: Nevím proč tam jsou USD, ale na PayPalu jsou normálně EUR a příjemce platby byl EUoriginPaypal@ea.com
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ROTTWEILER: o tom refundu budou jeste rozhodovat ... a pokud si to koupil za dolary a nejsi american, tak chchi videt, jak se jim to bude libit ... no nic, good luck
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SHASHA_KRASTY: Kdybys chtěl ještě důkaz http://cl.ly/image/120Q3n0S1C0L Je tam vidět i cena i ten odkaz, kde jde dát refund a je to dle politky https://www.origin.com/en-ie/great-game-guarantee
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SHASHA_KRASTY: Kliknu ta tlačítko Request Refund, které mám na Originu v Order History?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam