• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SPECZ: z auta startuju bez problemu, strchu si mel asi uz moc rusivou, takze dobry vedet, dik.
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    Štastný nový rok a co nejméně pádu a poruch
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: A do ruky jsem pristavat nechtel, protoze ten starej vlcak je polodementni hovadko a nejspis by po dronu sel bez ohledu na to ze ho mam v ruce.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: Jasny, ja ale nevedel jestli si panicek pro psa prijde za 3 minuty nebo za 20, on je to nahluchlej starsi pan ...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    SPECZ: tak on kdyz je zarusenej kompas, tak stroj proste "nevidi" takze je tam imho bezpecnostni pojistka, protoze by se mohlo velmi snadno stat flyaway... a radsi vemu "stafle", nez prijit o dron. a jestli mel jeste 10% baterky (nevim, jak dlouho trvalo, nez si majitel vzal dron), ale imho by ve visu mel vydrzet jeste tak 3-5 minut, pripadne slo imho pristat do ruky ne?

    Startovani z bahna se da vyresit naopak startem z ruky :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: Prepinani rezimu jsem zkousel, pokazdy s negativnim vysledkem. Na skok o ty dva metry tam urcite jeste stava byla, o to bych se nebal (narozdil od fw stroje kterej to mohl videt jinak). Ale vyslovene me nepustil kvuli zarusenymu kompasu - coz je trochu skoda, protoze to znemoznuje veci typu "jsem autem na kraji rozbahneny mokry louky, tak odstartuju ze strechy auta abych nevyvalel kameru v mokry trave". Jasne, poresim to kusem osb desky co hodim pod stroj na zem, ale uz to neni tak elegantni.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    SPECZ: pokud je kompas silne zarusenej, tak imho stroj opravdu nevzlitne dokud neudelas kalibraci (ma to logiku) + pokud si ho nevypnul, tak bude uz i vybita baterka, takze stejne nevzlitnes (dokonce pokud se stav baterky dostane pod urcitou hladinu, tak uz ti proste nezapne motory). Pokud jeste je stava, tak mozna zkus prepnout do ATTI a pak nahodit... Ale imho stafle rozhodne lepsi a urcite bezpecnejsi varianta.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Existuje nejakej zpusob jak phantom 3 se donutit vzlitnout kdyz usoudi ze ma "zarusenej kompas" ? Lital jsem u kamose nad pozemkem, kdyz tam od souseda vlitnul velkej pes s tendenci lovit drona. Uz jsem mel jen asi 10% baterky, s ohledem na to jak sel pes po dronu jsem pristal na plechovou bunku co ma na naradi - nechtelo se mi zbytecne viset ve vzduchu a cekat jestli si panicek chytne psa driv nez mi dojdou baterky. Pochopitelne jsem na ty strese vypnul motory. Panicek si pejska odvedl, ja chtel drona zvednout a pristat na zem, ale ouha, "chyba kompasu, provedte kalibraci", a nenechal me zapnout motory. Pro podobne pripady bych rad znal nejaky hezci reseni nez shanet stafle :-) Poradite nekdo ?
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    Vcera se litalo dobre :)

    ESY
    ESY --- ---
    tak jsem to dneska dal dokupy :)
    provizorni build, jeste prijde par uprav:)

    WERT
    WERT --- ---
    SICKBOY4000: lyziny i brcka jsou zbytecny, pri vaze toho stroje
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    VEXCZ: Jde, ale oficiální appka mi dost zlobila (ucpávání paměti, po updatu neschopnost spustit se), tak jsem koupil Litchi a jsem spokojenější.
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    Vim že toto není tržiště ale kdyby mňel někdo zájem tak někomu prodám svoji dji 1.1.1. s FPV s tím že tady ve skupině se dohodneme na ceně nižší než prodávám na bazaru přece jen to raději dám do lepšich rukou pro bližší informace mi jen napište :)
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    SELECTOR_IX: Díky :)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    VEXCZ: jasně, mobilem se připojíš na WiFi vysílačky
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    Má tady někdo DJI phantom 3 standard? Potřeboval bych vědet jestli jde normálně s mobilem propojit přes apku jako u dji phantom 4 (možná debilní otázka ale chci si být jist ať nekoupím špatně phantom 1.1.1. Už mi nestačí) Děkuji ;)
    ESY
    ESY --- ---
    AVALON_CZ: tezko rict:) zkus to preflesovat na cisto. nastavit. rekalibrovat. zkontrolovat to v betaflightu. tezko rict. Ja bych normalne ty motory koupil v rotorame, ale bohuzel dneska uz meli volno :D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    AVALON_CZ: gyro je ok ? rekalibrace nepomuze ?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ESY: Já mám TinyWhoop, ale nějak přestal lítat, jako by nebyl vyváženej. Všechny motory ok, vrtule taky, rám ok. Nějaký nápady? Jinak bych motor přenechal...
    ESY
    ESY --- ---
    Nema nekdo nejaky volny motory k tiny woopu? svatky predemnou a jeden motor umrel :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam