MASTA: aha, to je pro me novinka, protoze ja mel naposled iphone 4 a tam sis bez itunes neudelal zalohu, nenahral hudbu, nenainstaloval urcity aplikace, o nahranejch galeriich ani nemluve. Tak jestli to uz dneska facha bez itunes, tak do toho asi pujdu. Kazdopadne diky za tip, to zni mnohem lip, ja iphone zavrhnul mimojine kvuli tomu, jak debilni jsou itunes system.
A ze me uprimne nechapes... no co ti na to mam rict, ja jsem landscape fotograf a budu to vyuzivat k vyssim pozicim a dalkam, na foceni kolem mne je mi to ukradeny, to sem si to nemusel porizovat. Potrebuju cca tech 500 metru. A ja nemam spark, mam Mavic 2 Pro. A kamos ma jednicku a videl sem jak se vzdalil asi na 4 km, totalne ho poslal pryc a ani jednou se mu to neseklo, tak sem nejak nevidel, ze by bylo nutny ho mit kolem sebe "na 50 metru".
SPECZ: picus? nechces se treba uklidnit a komunikovat jako slusnej clovek? Nejak nevidim problem v tom, ze poslu dron par set metru odemne. Mozna se mi to jednou vymsti, tak na to sem si taky poridil pojisteni. Kdyz ctu manual, ze dokaze jit do 7km od remote controlleru, tak fakt neberu jako nejak vaznej problem odletet od sebe na vizualni kontakt 500 metru, fakt ne. jestli to problem je, tak sem rad ze to vim, protoze to ho radsi vratim, nez mit vec za 50 litru, ktera by mela byt provozovana na dosah ruky, ehm.