MERTLAS: ja vzlitnul s tim, ze mi to padne :) proste prvni pokus a tak nejak sem mel stazeny pulky, automaticky. Zas nejsem clovek, kterymu se nikdy neposrala technika. Nevim jak dlouho fotis, ale ja pres 20 let praxe. Uz se mi parkat pristroje podelaly. Takze uz tak nejak sem obrousenej tim vedomim, ze se to muze kdykoliv posrat.
Tem ofiko vecem neverim, tim 7km sem chtel rict, ze pokud letim v prazdnym parku (byli tam dva bezci) po chodniku ROVNE a max 400 metru, tak predpokladam ze to kurva udrzi signal. Nereknu na vaclavaku nad tisicem lidi, nejen ze to tam je zakazany, ja bych to ani neriskoval, bal bych se ze nekomu ublizim.
FCC uz hledam jak prepnu, jasna vec.
Kazdopadne teda co tak procitam fora a ytb, tak mi vychazi jediny: ceka me nakup iphone 6 :(
Koukam ze na krabici je vyslovene napsany "made for Apple", tak jako mohli by to aspon vyrobci na strankach s produktem uvadet, byla by to minimalne slusnost, clovek by aspon vedel, do ceho jde a ze bude mit nejaky dalsi naklady. no nic, slovo slusnost uz tady dneska zminovat nebudu, uz si s tim prijdu trapne.
jinak ten kamos co to poslal totalne do hajzlu, tak to bylo taky v horach (alpy), nekde u ledovce, takze tam moc signalu asi rusit nebude, ale mozny je vsechno, nicmene jemu se to krasne vratilo.
tohle miluju na elektronice... jak si ji natesenej koupis a pak zacnes zjistovat veci, ktery proste nezjistis, dokud je doma nemas a nezajimas se o to do hloubky, fakt pecka.
Jediny, s cim sem snad nikdy nemel problem a vsechno bylo lepsi a lepsi, je gopro, jejich kamery jsou naprosty bomby v outdoor svete. Nechci delat reklamu, ale gopro 7 black, ktery sem nedavno upgradnul, je naprosto genialni masinka, malem sem si kvuli tomu koupil karmu, nez sem zjistil, jak velka sracka to je :)