• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: jako v okamziku, co sem zjistil, ze to umi 2,7K, tak nad tim taky uvazuju, presne z toho duvodu, co zminujes. M2P nechat pro cesty autem po svete a s Mini litat, je to skladny a poberes vic jiny techniky. Sakra! :)) tusi uz nekdo cenu?
    B3DA
    B3DA --- ---
    VACA: jj nemit tech hracek uz dost, tak nad tim premyslim docela vazne - tedka stejne tocim 2.7k (mp1 proste 4k dobre neumi), vetsinou litam v manualu takze me absence nejakych trackovacich modu nemusi moc trapit, 50km/h ve sportu je dostacujici, stejne jako 30 minut ve vzduchu. konecne 3osy gimbal na supermalym ac. hmotnost je uplne supr, misto >1kg tahat min ne zpulku i s rezervnima baterkama, clovek si muze vzit vic skel nebo jiny zateze.. sakra, zas o tom zacinam uvazovat :D
    skoda toho rc bez telemetrie a jestli to dobre chapu sroubovacich vrtuli (bez quick releasu)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    W_NOICE78: za pul videa se nedozvis nic dulezityho, jenom to, ze ten clovek je totalni narcis. Dobra volba videa, cece :))
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MAVIC MINI | Why you WANT a drone UNDER 250 grams.
    http://www.youtube.com/watch?v=OtKhWOx48i4
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VACA: aha, tak jestli to ma 2,5K (myslis 2,7K?) tak je to ok. To je docela postacujici. V 1080 bych uz ja osobne netocil, prijde mi to skoda, mam vsechno zarizeni doma na 4K nastaveny a to rozliseni se mi libi a vyhovuje, ten rozdil mezi 4K a 1080 jr dost velikej.
    VACA
    VACA --- ---
    DRAGON: Jako 4k a celkove kvalita ty kamery u m2pro urcite dobry. I celkove jak je to docela hitech hracka. (Ve svete amaterskejch dronu)
    Ale kategorie C0 bez nutnosti registrace a skladani zlousek +skladnost, +min jak polovicni cena +relativne dlouhej letovej cas, myslim ze u mnooooho lidi bude velmi prevazovat a rado se spokoji s kvalitou 2,5k.
    Mavic imho vi velice dobre proc to dela.

    Z mojeho pohledu: dron za 25k se spoustou omezeni takze ho ve finale nevyuziju tak casto. Nebo dronik za 10k s mene omezenima kterej strcim do kapsy.. Pro me osobne, m2pro se mi libi v mnoha ohledech velmi, ale tohle je pro me ten pravej presvedcivej impulz do toho konecne vstoupit.

    Jeste teda uvidim az to bude venku mezi lidma rozsireny, jaky s tim budou zkusenosti v praxi. Ale zamlouva se, velmi..

    I kdyz vim jiste ze vetsi =lepsi, co se stability, ovladatelnosti, a odolnosti vetru tyce. Kdysi jsem lital rc vrtulnicky bez asistenci..
    MASTA
    MASTA --- ---
    DRAGON: Vic megapixelu, vic Holywood jo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VACA: nepujde, protoze to nepodporuje 4k a to dnes lidi chteji. A 1080 drony se daji sehnat levneji.
    VACA
    VACA --- ---
    B3DA: Jj, ale tohle imho pujde celkem na dracku, nejen tim ze je to fakt kapesni, a narozdil od sparka vlastne vyspelejsi pri mensim baleni. Ale imho hodne protoze to nebude potrebovat registraci.
    Coz na druhou stranu se trochu bojim aby to celou komunitu dronaru jeste zase dal neposkodilo, protoze lidi budou zase mit mylnej pocit ze s tim muzou zase vsechno.. tak aby to ve finale nevedlo jeste k vetsimu utazeni sroubu :(
    B3DA
    B3DA --- ---
    VACA: oficialnim jen tezko - neni to v zajmu dji (chces vic? kup vyssi model..:)).
    na druhou stranu je mozny, ze se objevi neoficialni cesta. zatim ale neni.
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Ps: je mozny ze by se ten tracking treba obevil s nejakym updatem?
    Rikam si ze je to prece zalezitost SW, navic kdyz to v tom quick shot rezimu sledovat umi, proc by to neslo i v normalnim letu...
    VACA
    VACA --- ---
    Musim se priznat ze tohle se mi libi, jestli spravne chapu 3osa stabilizace, a vaha 249g presne aby se to veslo do volne kategorie..
    Jen skoda ze to neumi sledovat jako dospelej mavic. Ale kdyby se to u nas prodavalo za americkou cenu, 10k kc (coz se asi nestane) tak vazne uvazuju ze bych do toho sel.
    Sice to asi nesnese moc ani lehky povetrnostni podminky, ale na vylety “do kapsy”, a cestovani po svete mi to prijde super.
    Docela i uctyhodna letova doba..



    DJI Mavic Mini — In-Depth Review
    https://www.youtube.com/watch?v=wRDI4DnU2PI
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ja to beru s nadhledem... jsou to proste jen stroje :) A je to podobny vykrik jako, ze za vsechno muze Kalousek :D

    Spis to ale bude nevyladena appka, protoze zamrza ta a system normalne bezi... Bohuzel na CS DJI neudelalo update uz zatracene dlouho a obavam se, ze do prichodu I3 s tim bud nebudou nic delat, nebo udelaj neco novyho primo pro I3, abychom museli nakupovat novy veci :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: tohle na android nehazej asi hele, koupil sis nevyladeny zarizeni, s tim nema andr nic spolecnyho :) treba to opravi v nejakym updatu...
    B3DA
    B3DA --- ---
    MERTLAS: Android je ok. vinil bych to zařízení.. :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MARASAN: v normalnich podminkach vydrzi i iPhone a jakykoliv telefon... nerikam, ze ne. V zime nevydrzi bohuzel z tehle placicek nic dlouho a to proto, ze proste ty baterky jsou strasne tenky a dost rychle vymrznou a odber energie ty aplikace neni malej.

    Nicmene vse, co tu rikam jsou pouze moje dlouholete osobni zkusenosti a u kazdyho se mohou lisit, takze je rozhodne neberte jako bernou minci ;)

    Jinak dneska jsme litali dost velkou zakazku s Ickem a me jako svenkrovi z niceho nic CS zamrzl, takze jsem musel zaber dosvenkovavat ze svyho radia, ale koukal jsem vedle k pilotovi :D nastesti to nebyl hlavni zaber, ale uz jen omacka, takze to bylo cajk... Ale proste uaaaaha debilni android! esi mi bude podobne fungovat na televizi, kterou ted porizuju a asi tam bude, tak poleti ten system z okna :D (Zaujeti proti androidu je ciste nahodne :D )
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SWALLOW2: hlavne nechapu, co se tady resi s mobilama. To je to posledni, co je problematicky, co se baterky tyce. Muj mobil vydrzi 24 hodin uzivani, kdyz dam powersave tak jeste dyl.Vydrz mobilu je to posledni, co me sere. I v zime.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MARASAN: Ale on snad nepise nenabiji, ale ze nemusi nabijet. Alespon u mne to tak je, v menu aplikace si to muzu vybrat. M2P a iP Xs
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: to mi nevadi, nemam tak přehnaný požadavky, mne staci 4x 30 minut, co ipad da uplne v klidu a jeste umi rychlonabijeni, kdyby bylo potreba treba pozdeji fotit/tocit s jinym svetlem..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: MERTLAS pise,ze iOS se mu nedobiji. iPad teda vydrzi hodiny v poho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: to nebylo v navaznosti na ten asus, jen sem o tabletu delsi dobu premyslel, ipad mini je na to pry skvelej, protoze ios je pry lepsi a nepada. i kdyz mne to nepadlo snad ani jednou na androidu, ale tak ok..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam