ad fotka poctu lidi... tady jsou moje fotky z cervna a listopadu. Bohuzel teda nejsou uplne identicky, ale pro predstavu imho postaci celkem dobre:
JuxtaposeJS Embed
https://cdn.knightlab.com/...tapose/latest/embed/index.html?uid=c21da556-09ed-11ea-b9b8-0edaf8f81e27
Na ty strese opet bylo celkem dost lidi (avsak o hodne mene, nez v lete a uz to nebyla takova party :) ikdyz to mam mozna zkresleny tim, ze v lete jsem tam byl jen jako ucastnik a tentokrat pracovne a tu atmosferu zas tolik nevnimal), vcetne nekolika medii, kteri tedy tentokrat byli hlavne v jednom obecnim byte v nejvyssim patre hned pod strechou, ktery se nachazi cca v urovni vjezdu na parkoviste, natacel tam nejaky rozhovor Hrib s Bartosem, atd. Ja tam na strese byl tentokrat hlavne kvuli casosberu zaplneni toho prostoru, ktery budu davat do videa... Takze opravdu moznosti, jak si cely prostor nafotit bylo habadej :)
DRAGON: Ja PCR neobdivuju. Predkladam ti zde jen osobni realnou zkusenost s danou akci, ktere jsem byl primo ucasten a to v nejuzsim kruhu orgnizatoru krizoveho managementu.
Odhad je od slova hadat. A je jasne, ze nikdy nebude takovyto udaj presny a ruzne subjekty ho budou interpretovat jinak. Nerikam, ze lidi nemohlo byt v tuto chvili 270k, nejsem ani odbornik, ani kompetentni clovek k tomu toto odhadovat (ikdyz me o muj odhad primo veleni zadalo, ale odmitl jsem cokoliv presnejsiho sdelit - a to jsem si z jedne sve fotky myslel, ze je lidi tentokrat opravdu vic, ale protoze tam nesly internety v tu chvili, tak jsem nemel tu fotku z cervna, kterou ukazuju ve srovnani v odkazu vys a kdyz jsem ji dohledal, tak jsem musel usoudit, ze jich opravdu bylo mene, nez v lete). Jestli mas cas, tak si klidne jednotlive ty lidi spocit ;) :D
DRAGON: V tomto konkretnim pripade se opravdu pletes. Je mi jasny, ze je spousta prislusniku, kteri jsou "vselijaci", stejne tak, jako ve vsech jinych oborech najdes totalni vymastence, kteri skodi - a to vcetne dronoveho oboru! Ale v tomto konkretnim pripade teto konkretni demonstrace, jiz jsem byl ucasten, musim uznat, ze veskera cinnost, kterou PCR provedla, tak byla naprosto profesionalni a korektni. Komunikace, reseni konkretnich drobnych situaci at uz v doprave, pomoc nekolika lidem, kterym se udelalo nevolno a PCR byla zrovna v tu chvili vedle nich driv, nez zdravotnici, vcetne zasahu proti vsem dronarum. Proste se chovali velmi profesionalne, korektne s uvazlivou rozvahou, nijak agresivne ba naopak s klidem.
MHO: i pro me to byla obrovska zkusenost a opet jsem si trochu rozsiril obzory a dal par veci do souvislosti, ktere mi pred tim nedochazely respektive me nenapadly. :)