• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    VOJTASAN: jsou pouzity, nemam pro ne vyuziti, nic za ne nechci
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    W_NOICE78: Díky za nabídku, když tak se ozvu. Už mi odpověděli z jednoho obchodu, že sorry, už se to prostě neprodává. Mám zkusit ebay atd. Tam jsem to teda našel.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    VOJTASAN: Myslim, ze to kombinovat muzes. Jestli chces mam jeden par orig. Dji ne low noise doma 8330f z MP1
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    A ještě jeden dotaz - objevil sem, že mám rezervní pár vrtulí. Jenže je to jiný druh (vhodný pro mavic pro, ale ne low-noise). Je možný kombinovat různý druhy vrtulí? Tzn. třeba na zadek nechám low-noise a na předek nahodím klasiku?
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Podědil jsem DJI Mavic PRO a potřeboval bych vyměnit vrtule. Teď tam jsou ty low-noise a jedna je prasklá. A všude na netu jsem našel, že už se to neprodává. Nevíte prosím, kde by to prodávali? Nebo jestli je nějaká kompatibilita za jiný model?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    JIMX
    JIMX --- ---
    Tak uz na mne ceka novy mini 2 v alze ... takže měl by nekdo zájem o 4 mesice stary ovladac? Nebo máte nekdo aspon nápad, za kolik to hodit na bazos?
    MATROX
    MATROX --- ---
    TITUS_PETRONIUS:
    3DR Iris+ Drone with Gimbal Unboxing and Initial Setup
    https://www.youtube.com/watch?v=ateSXW6m4GA

    https://www.youtube.com/watch?v=G96dLSrly5A
    3DR IRIS+ Quadcopter | A Complete Beginners Guide (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=is1kGt8hJN4&t=1154s


    je k tomu i ten modul na ovládání pomocí mapy
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    MATROX: pošta
    MATROX
    MATROX --- ---
    TITUS_PETRONIUS: když tak dron co unese 650g mohu přenechat, v top stavu, se vším příslušenstvím, spoustou vrtulí. Jen je potřeba si koupit nové baterie (jedna 1400,-). Je s ním i dost lehké lítat, takže vhodný i pro začátečníky
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    LOFEEK42: super, dik. Prave vidim ze su tam dve triedy, nieco dialkove a potom preukaz kompetencie. Snad sa mi to podari sfuknut napoprvé... diky moc este raz.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Ne, nejsou, navic mas neomezene pokusu a ty otazky se opakuji :)
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    LOFEEK42: dik, je to narocne tie skusky?
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    TITUS_PETRONIUS: s vyberem dronu ti jako majitel pouze jednoho dronu moc nepomuzu, ale podle popisu budes zkousky urcite potrebovat. Kamera znamena automaticky nutnost registrace a testu myslim a tahat 0,5kg zavazi znamena ze budes potrebovat fakt velkej dron, takze je budes tuplem potrebovat
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    Zdravim,

    mozno je to troksu OT, ale som tu nový a search mi nezodpovedal otázku aku quatrocoptéru by ste odporucili na zaciatok pre niekoho kto s tym nikdy nelietal. Mohla by uniest este pridavny zdroj a lichtschnitt senzor (tak do 500-750 gramov), rád by sm s tým urobil pár pokusov. K tomu si chcem zaobstarat aj VR brýle, na zaciatok by som nerád robil nejaky pilotne skusky.

    dik vopred za odpovede...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Dík všem. Potvrzuju, že skutečně nabíjí nejdřív od nejmíň vybité. Ono když se nad tím člověk zamyslí, tak je to vlastně dobrá funkce - lepší mít nabitou jednu co nejdřív, než pomaleji všechny najednou. Úplně jsem to neměřil, ale přijde mi, že se nabíjí tak 30 min, takže teoreticky by se daly 3 baterky točit a lítat nonstop :)

    Dneska jsem měl možnost poprvé DJI FPV proletět (mám ho týden, ale zatím vždycky, když jsem měl čas, pršelo, trochu frustrující :).
    A za mě teda jedním slovem nadšení. Nemám prakticky vůbec srovnání, jsem vyloženě začátečník, mám nalítáno s lowend FPV (Ehang Ghostdrone) pár desítek hodin a to je teda úplně jiná liga. Krom naprosto nesrovnatelného obrazu proti analogu je úplně super ten Motion controler, pro moje potřeby v podstatě dokonalost. Ale asi nutno zmínit, že moje potřeby jsou takové to fotrovské rekreační polétání s dětmi :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    jestli to nebude spíš odebíraným proudem, které běžné trafo nedá. když jsem ted nabíjel tři baterky do gopro slabým trafem, tak se nabíjeli taky jenom dvě naráz.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Je to tak :) jediny, tak trojnabijecka na baterky Phantoma nabiji tri zaroven, kdyz se nabiji do storage stavu. Pokud nabijim do plnyejch, tak jede klasicky postupne jednu za druhou :)

    Jedina stanice, ktera dobiji dve zaroven tak je zakladni nabijecka inspire, ktera jede vzdy ty dve sparovany baterky naraz. No a pak samozrejme velka battery station pro icko, ktera umi nesmysle :)
    KURE
    KURE --- ---
    OTAKAR: mavic air, taky to nabiji jednu po druhy.
    JIMX
    JIMX --- ---
    OTAKAR: na mini 2 taky nabíjí postupně ... z toho, co jsem vykoukal, tak vždycky postupně podle toho jak moc je nabitá, tj. začne tou nejvíc nabitou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam