MHO: F1 na D1 nebyla realna... bud by se rozpadla ta formule, nebo zkolabovala doprava v obou směrech :D
Hanouska doporucuju shlidnout i ostatní videa... vetsi porusovani pravidel jsem dlouho nevidel... Pravcicka brana, Vinohrady na totalni punk... o "kvalite" tech videi a humoru se vyjadrovat nebudu...
U toho videa CzechTourismu me prekvapuje docela nekvalita leteckejch zaberu... na zacatku se obraz trese, svenky jsou dost neplynuly, fler strida fler... Ale zase si nejsem jistej, kdy to bylo delany. Kdysi se delalo nejaky video v roce 2013, coz tehdy jeste nebyly uplne odladeny stroje (S800 a s1000 byly do urcity miry peklo, kdyz to nebylo fakt vyladeny a clovek si s tim nepohral). Kazdopadne bych si tipl, ze to nebylo toceny na I2, ale spis na neco vetsiho s velkou kamerou, protoze ten obraz mi prijde jako nejaka normalni kamera, nez X5S z Inspire.
AUDIAC: a pritom tohle nataceni proslo normalnim schvalovacim procesem, kterej zahrnoval pamatkare, radu mesta, radu umelcu na karlove moste a ja nevim co dalsiho... Proste veci jsou od toho, aby se pouzivaly a ne, aby se zakonzervovaly jen proto, ze to je pamatka. A pokud se zajisti neposkozeni dane veci, tak proc ji nepouzivat i k takovejmhle ucelum. vzdyt je to jednak kus kamene a navic novyho kamene... dost bych se divil, ze po tech vsech opravach tam ta dlazba je puvodni od Karlika :)
Jooo jedinej zaber, u kteryho jsem zvedl oboci a rikal si, ze to je celkem prisny, tak je ten FPV prulet branou... Ale zase vim, ze to lital jeden z nejzkusenejsich FPV pilotu u nas, takze to mel urcite vicemene pod kontrolou :D Ale to bylo jediny, co jsem si rikal, ze maj kluci velky koule :)