CUKI: Ahoj, nadhodím stručně mojí zkušenost, ale s Mertlasem souhlasím. Před lety jsem byl ve stejné situaci jako ty. Koupil jsem tenkrát dron od Xiaomi Fimi (tuším A3). Kolem 5k, ovladač s displejem, přenos přes rádio, celkem robustní. Tenkrát jsem si řekl, že nechci investovat do ničeho dražšího, když nevím, jestli mě létání bude bavit. Po roce a něco mě létání s ním spíš nervovalo, protože to byl jeden velký kompromis. Kvalita videa, strach že uletí a nenajdu ho, displej na ovladači a další... Takže skok směrem k DJI, pořídil jsem Air2 a kompromisy jsou pryč. Mám ho víc jak 3 roky, spolehlivý je na sto procent, nikdy mě nezklamal. Tahám ho s sebou do zahraničí, zažil jsem i prudký vítr, řval teda na mě, že už je to moc, ale bezpečně jsem s ním přistál. Pravda je, že nelétám pořád, ale nemusel jsem na něm ani měnit vrtule. Jediná fyzická vada, objevila se mi prasklinka na chassis aniž bych s ním někde škrtnul. Taky jsem si na začátku zaplatil ten program výměny při poškození či ulétnutí. Pokud chceš létat ve větru, Mini nekupuj, zkoušel jsem a ten to logicky nedává...