• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AODHFIN: co to konkrétně znamena, prosim? Co to je "normalne odemknout na webu" prakticky?
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    DRAGON: zóny, pro které je potřeba povolení, jdou samozřejmě normálně odemknout na DJI webu 🤷
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NANUQ: to sem fakt nechtěl! ;)

ale fakt je to duvod, proc ho nechavam stejnej ode dne co sem ho koupil. litá skvěle a zadnej bug. Teda pokud vzlitne, ehm, asi sem bez novyho firmware dolital :)
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    DRAGON: Teď jsi mě úplně znervóznil... já aktualizuju furt a zatím jsem nic nezaznamenal, ale třeba jsem měl jenom kliku...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    proc se teda tvrdi takove to "za zadnych okolnosti neaktualizuj drona, prijdes o spoustu moznosti litani", co vidam po diskuzacich?
    Se obavam, ze na tom neco pravdy bude..
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    DRAGON: Myslím že aktualizace no-fly zón se bát nemusíš, maximálně ti budou vyskakovat nějaké okna, ale do lítání drona mi to nikdy nezasáhlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: skoda.. i tak dik
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: :)
    je to go4 modnuty timhle https://github.com/Bin4ry/deejayeye-modder
    takze povoleny fcc, litani bez dji uctu, moznost zakazu updatu rc/ac/nfz a takovy veci. jen tedka teda koukam, ze mavic2 neni v nabidce, takze ti to asi nepomuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: aha uz chapu proc kazdy mlivime o jiny kalibraci ja myslel takovy to toceni po svych osach pri kalobraci kompasu. Vubec sem nevedel, ze pri IMU kalibraci ho taky otacis na jeho ruzny strany, tak daleko sem se nikdy nedostal totiz :)

a to apk umi pls co? Povoli mi odstartovat aniz by chtel update?
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: hmm, chvili jsem nelital, ale pamatuju si to jinak
    s tim updatem .. muzu ti nekam hodit upraveny stary apk
    How to Calibrate the IMU of Mavic 2
    https://www.youtube.com/watch?v=rOWD_OfOROI
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: nn to je ta druha kalibrace (compass calibration), tu sem udelal úspěšně ale tohle nema zadny kroky ktery mas provadet jen zapnout dron a nechat ho polozeny na suchy rovny plose, to aem udelal ale vic kroku tam neni. Tak me jen zajimalo co to je. Protoze dron mi pise Cannot take off, IMU calibration failed. (plus to hlasi ze je nutnej upgrade, do cehoz se mi prave nechce..)
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: imu kalibraci musis pomoc, s tim dronem ruzne rotovat - app by te mela provest tim procesem a ukazovat jak a co zrovna mas delat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAN_F: jj už sem našel, dik.

mam jinej problem, pise mi to tohle a zaboha ta kalibrace neprobiha. Rika mi to ze to chce aktualizovat, ale ja se bojim ze kdyz ho zaktualizuju, tak mi to updatne i no Fly zony a omezi to defakto ten dron mnohem vic nez bych chtel. Netusite nahodou co s tim udelat aniz bych updatoval?

samo sem koukal, ze samotnej controler nejde aktualizovat, musi se i dron :/

co je vlastne IMU calibrating? To jsou senzory? Kdyz to dam zkalibrovat, tak to dela pulhodiny 2/5 calibrating hold on... a nic, tak to vzdycky vypnu a nevim co a tim.

dik moc

DAN_F
    DAN_F --- ---
    DRAGON: Musíš si to stáhnout z webu DJI a nainstalovat "po staru".

Download DJI Apps - DJI
    https://www.dji.com/cz/mobile/downloads/djiapp
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    prosim poradite mi jak se jmenovala appka pro android kterou muzu ovladat Fji Mavic 2 Pro? Lital sem driv s necim co se jmenovalo nejak Dji Fly GO 4 nebo tak neco, ale uz ji na google store nevidim :/
    Klidne prosim rovnou odkaz na store radsi..
    moc dekuji :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DJI Neo - first specs: 135 grams, AI subject tracking, 4K Ultra-stabilized, 3 batteries in the Fly more combo. Price only 329? These will sell like hot cakes.

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ZVIRATKO: Nahrál jsem si teď nějaký externí (appka) a funguje. V DJI Fly to prostě chybí, možná mají jen v USA?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SICKBOY4000: mas v telefonu kompas a funguje?
    CUKI
    CUKI --- ---
    SICKBOY4000: se musím podívat, ale tohle tam taky nemám
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Ahoj, jakožto začátečník mám dotaz na DJI Fly appku, nemám v ní ten ukazatel pozice dronu, když letí. Není to u nás dostupné nebo proč? V nastavení jsem to nemohl nikde najít, dával jsem i reset nastavení a nic.
    Dron DJI Mini 2

Untitled
    CUKI
    CUKI --- ---
    BANKABANATA: Mě přijde spíše problém, že je to něco nového a vlastně doteď nikdo netuší co to přinese. Ty pravidla se ale měněj naprosto nelogicky. Ty kategorie se dali vymyslet lépe. Když jsem dělal ten test, který jsem myslel kdo ví co v tom nebude. Tak jsem si pročetl materiál z minulého roku s tím že se to bude tak a tak měnit. Ten text ale vůbec nedával smysl, kvůli těm změnám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam