• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    DRAGON: (to je amazon) spis to bylo mysleno jako orientace, kde se zhruba pohybuje cena. a ano, nejspis bys dal lepsi nabidku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZSIS: s jednou baterii a nic moc vybavou, stav taky pres ebay nezjistis, dokud ti domu neprijde. Ja sem schopnej garantovat stav. A to bych rekl je v tehle veci dost podstatna vec. Ale dik.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: moc bych za to necekal... draz o par tisic to mozna prodas nekam na Ukrajinu nez tady. Vzhledem k tomu, ze to nema stitek, tak uz si s tim legalne moc nezalitas atd. S touhle vybavou bych tipoval neco do 10k max, ale spis bych tipl min...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tušíte, za kolik se dá dneska prodat plně funkční a jako novej DJI Mavic 2 Pro s třema baterkama, kufrem prešně na míru + kvalitníma ND filtrama + CPL filtr? Příjde mi škoda, že mi to leží doma a někomu by to mohlo sloužit, pořád to dělá luxus 4K videa i fotky do rawu, ten snímač je super i v horším světlě (na rozdíl od ostatních dronů s menším snímačem). Kdybyste měl někdo zájem, tak pošta, dík.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    a ja se zeptam.. premejslim nad tim, kde koupit Air 3S.. (nakonec pujdu do toho po M2P, kterej jsem vloni ztratil)... vetsinou veci kupuju na alze, protoze je to nejpohodlnejsi a zadnej voser s reklamacema.. ale koukam, ze na "ofiko dji eshopu pro CR (https://www.djishop.cz/)" maj k tomu darky docela dobry.. mate nekdo osobni zkusenost s nima? jak to tam chodi s reklamacema? (koukam, ze reklamace jsou pres Beryko)
    JIMX
    JIMX --- ---
    SVANC: Nějaký dji mini, víc muziky asi za tuhle cenu nesezenes.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SVANC: jako někdo kdo to dostal jako překvapivý dárek.. to "hlavně focení" brzy přejde a člověk se začne stavět výzvě cool filmovaných přechodů ;)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Prosím o radu. Jaký byste doporučili dron s kamerou do 10 tisíc?
    Je to pro dospělého člověka, asi hlavně na focení.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DIXIE: Docela casta zavada... nekolik se stejnou chybou nam jich servisem uz part proslo. naposledy vcera reklamace reklamace u DJI... Doporucuju udelat fotku, na ktery to bude videt a pokud je stroj v zaruce, tak poslat do DJI.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Je tu někdo s mini 4 pro? Sotva jsem ho koupil, chová se divně - některé fotky a videa jsou castecne (leva strana obrazu) neostre, jakoby senzor nebyl v rovine s optikou....
    Pred tim nez budu reklamovat bych rad věděl jestli má někdo podobnou zkušenost.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Dneska bylo v Brně na okruhu hezky :)
    Drift car vs. banner
    https://www.youtube.com/watch?v=1f03vf16cxs
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Jeste k ty Avate. Vse jsem zprovoznil, zaktualizoval a o dva dny pozdeji rika kamoska :"Hele kousek odsud se jede mistrovstvi sveta jetsurfu, pujdem kouknout?". Tak jsem vzal Avatu a tu jednu baterku, co jsem mel sebou a hned po prijezdu na misto vyrazil rovnou za poradateli, pekne jsem je poprosil, jestli si muzu zalitat a oni mi dovolili letet hned dve rozjizdky. A i s Avatou to byla bomba. nicmene jsem horce litoval, ze jsem nemel svoje koptery.
    Tady kousek z o3 stabilizovany v Gyroflow.
    Jetsurf World Championship 2024 Croatia
    https://www.youtube.com/watch?v=QjjQcsn7ch0
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    CUKI: protoze to cca odpovida nominalnimu napeti clanku
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CUKI: Jo, DJI Fly/Go
    CUKI
    CUKI --- ---
    MORPHLER: Jako DJ FLY? nebo jaké apce?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MORPHLER: Jo, nastavuje se to pro každou baterii zvlášť.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ANARCHY: jo to je hezky zvyk. clovek s tim musi pocitat a u takovych baterek mi tohle prijde dobry postup

CUKI: v menu v appce nevim jak se to bude chovat s vice baterkami, ale pocitam ze pro kazdou to bude treba nastavit zvlast. ja to mam na tom default a proste s tim pocitam a kdyz mesic nelitam, tak to pred letem nabijim.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MORPHLER: Já sice denně rozhodně nelítám, ale zvykl jsem si po lítání baterky nabít na těch 50% (mám inteligentní nabíječku co dokáže nabíjet až 4 baterie současně, a s přepínačem mezi 50% a 100%), a naplno je nabít jen vždycky když jdu lítat. A to samovybití do storage módu mám nastavené na 1 den, pokud bych některou baterku nevybil lítáním.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MORPHLER: První pokles na 96% po dni je pochopitelný. Druhý level na 60% po devíti dnech vůbec. Protože 20-90% je naprosto ok a pokud bych chtěl být hodně šetrný tak 30-85%. Ale proč 60?

Kde se to dá nastavit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam