• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    000: Když pominu vše ostatní, co jsi s nejvyšší pravděpodobností porušil, tak V Tower měří 104 metrů…
    Z té fotky je jednoznačně zřejmé, že dron byl výš než 120 metrů…

Myslím, že by ANARCHY mohl začít něco organizovat…
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    000: Upřímně řečeno zvažuju, že i zaplatím za to, aby to někdo geolokoval, abych mohl dát místním myslivcům echo aby si na tebe počkali.
    Druhá varianta je, že si počkám sám - a to by neskončilo pokutou nebo dronem sestřeleným brokovnicí, to by bylo osobnější.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: Přišel si pro minuska aby se utvrdil tom jak jsou na něj ti nicnechápající hlupáci oškliví.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MHO: A pak jsou tu takoví, kteří do tý sparťanský hopsody ve slávistickym dresu lezou opakovaně a činí jim to potěšení ...
    MHO
    MHO --- ---
    000: člověče jak bych Ti to tak řekl.

Možná si zkus založit auditko "plašíme dronama zvířata", kde můžete donekonečna diskutovat o adaptaci srnců na zvuk motoru. Testovat různé vrtule, motory, sledovat denní a roční dobu. Může to být bezesporu velmi zajímavé a určitě to nebude nejdivnější věc, co na nyxu je.

Tady mám takový pocit - a to empatie není má nejsilnější stránka - že to úplně nezapadá do toho o čem jsme se tu bavili předchozích pár let a necítím ani valné nadšení téma měnit.

klidně můžeš mít s těma srncema pravdu a vlastně jim drony chyběly. Ale když vlezu do Sparťanský hospody v dresu Slavie a někdo mi chrstne do xichtu pivo, tak nebudu čekat, že to podruhý bude lepší. To není o nějaké pravdě, ale chápání, kde jsem a kde nejsem vítán.
    MHO
    MHO --- ---
    MERTLAS: jaký význam mají všechny tyto umělecké počiny?
    Teda mimo žádosti o RO nebo banán.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    000: jaky vyznam ma tento umelecky pocin? 🤷🏻‍♂️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem nikdy nepochopil lidi, kteří, i přestože vidí naprosto jasně, že ostatní nemusí jejich tvorbu, tak no matter what, sypou to na net hlava nehlava. Jako proč? Masturbují potom nad jejich vystavenou prací ve veřejným prostoru? Odškrtnou si toho dne checkbox "opět jsem lepší než všichni ostatní"? Jakejkoliv to může mít význam, je mi skryt.
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    MARASAN: tihle taky půjdou...kvůli tomu tam jsou.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARASAN: Myslím, že si pleteš srnce a jeleny sika (kteří mají podobnou velikost a skutečně přemnožení jsou)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MARASAN: drony.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MERTLAS: mi okusujou stromky. Vlky na ně poslat.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MARASAN: presne... akorat to skace lidem pod kola... teda na kapotu... a kombajnu to stejne nic neudela 🙂 aspon co mi rikali kombajneri, kdyz jsme resili specialni pachovy ploty roznaseny dronem a jestli ty maly srncata vubec neco tem strojum poskodi.... mysleli jsme, ze bychom to zemedelcum nabizeli, ze tim pachovym plotem (kterej udajne dle klienta opravdu funguje, kdyz se nasype po obvodu nekdy cca v dubnu/kvetnu, nez to tam ty srny zanesou, ze do toho pole diky tomu vlastne vubec nevlezou) usetri za opravy stroju ponicenych posekanim srncat... tak se nam kluci s lehkym usmevem vysmali, ze to ten kombajn vubec nepocejti a ze jim to vlasnte je docela jedno... jen to pak splachnou vapkou a jedou dal 💁🏻‍♂️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    000: srnci jsou premnozeni, kill'em all!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam