• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    FORELLI: mas ho s RC2 nebo RC-N3?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Včera mi odpoledne dorazil Mini 5 Pro, tak jsem ho na chvilku provětral, a musím říct, že je fakt mazec, co dokázali narvat do tak lehkého stroje. Ten jednopalec samozřejmě dělá svý, ale není to samozřejmě dokonalý, i tento senzor má své vady. Každopádně oproti veteránovi mavic 2 je to docela posun, třeba hlavně v šumu. Ještě musím otestovat nějaké ranní nebo podvečerní snímky.

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DEEJAYY: Jop. Staci odbindovat stroj od tveho uctu, odhlasit pro jistotu vsechno, smazat cache atd.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Mám prosbu - podařilo se mi hned sehnat zájemce na mini 4 pro a nechci mu udělat nějakou pakárnu - dji care je vázané přímo na SN, takže je jedno že dron změní majitele? A jediné co musím udělat je odpárovat dron ze svého dji účtu? Předem díky
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    CUKI: dokud je neco jako EU nedonuti tak, jako donutil Apple, tak s timhle neni mozne vubec pocitat... jim se to vyplati, kdyz se do toho nikdo nehrabe a radsi to poslou jim na vymenu...

Zkus nam to poslat do drondoktoru. muzeme to poslat do DJI a zjistit, kolik vyjde vymena a treba se ti to pak i povede prodat... :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    DEEJAYY: Kdyby radši zapracovali na snadnější opravitelnosti a zaměnitelnosti dílů...

BTW kdyby měl Někdo poškozené mini2SE a nebo naopak chtěl díly, ovladač a nebo baterii. Můj se byl vykoupat ne vodě (čisté) a teď hází chybu. Baterii nabijí a komunikuje. Jinak skoro nelítaný.

Je mi dost líto dělat odpad.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Úniky nekecaly, jednoho jsem objednal abych porovnal s mavicem 2, kterej už dosluhuje nákup třeba dvou nových baterek by byla třetina ceny mini 5.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    oficiální představení ještě neproběhlo a tady už jim to ujelo :)

DJI Mini 5 Pro (DJI RC-N3) – 4K dron s detekciou prekážok a 1" senzorom | Autorizovaný predajca DJI | SmartWear - Eshop
    https://www.dronarna.cz/dji-mini-5-pro--dji-rc-n3-/
    KRAFTY
    KRAFTY --- ---
    WA9NO: Ja Ti nevim. Ja nahlasuju jen akce, kde litam alespon s 30 kopterama najednou, nebo jsem blizko objektu, ktery to vyzaduje. Ptal jsem se na to na UCLku a je jim to celkem jedno, kdyz jsi nekde mimo HOPy a podobne. Ona ta appka hlavne obcas dost blbne, porad je to relativne nehotove mi prijde.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KRAFTY: ja litam s petipalcem tak 2x do roka, to mi problem nedela zanest to nekam do mapy.. je to prace na jednu minutu.

vsecky ostatni quady mam pod 250g, takze to neresim a proste litam volne. Zaklad je nebejt kokot a neotravovat tim ostatni lidi a myslim ze to tak je v pohode.. :)
    KRAFTY
    KRAFTY --- ---
    WA9NO: predstava, ze bys hlasil kazdej lep petipalcem uradu/aplikaci je docela zabavna , no
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    kolik by byla ferova cena za Mavic Air Fly More Combo?

https://drony.heureka.cz/dji-mavic-air-fly-more-combo-onyx-black-djim0254cb/#prehled/

puvodni cena byla >30k kdysi :) ale absolutne nemam predstavu za kolik to prodat tak aby se to prodalo.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Pro ty co jsou v zatci: Dáme nyxí sraz po přednášce?
    MHO
    MHO --- ---
    WA9NO: sorry, ale fakt si toto nemyslím a zajímal by mne autoritativní výklad.
    Povinnost zanést let do mapy mám pokud to vyžaduje daná zóna.
    Tedy let v HOP, poblíž železnice atd. Ale pokud jsi mimo, tak fakt nic zapisovat nemusíš ani s 5'' ;-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CABANNOS: ja ten vyklad chapu tak, ze pokud ma ten quad kameru, tak se musim nabonzovat do mapy tak i tak, i kdyz je to whoop do 30g i s baterkou.

ja osobne na to mrdam, zapisovat budu jenom kdyz poletim s 5" 6S.
    MHO
    MHO --- ---
    TEAPACK: to snad ne.
    Spoter ano.

Ale pokud jsem mimo zónu (pole, kde nikdo není, není tam letiště, trať, atd.), tak nic zanášet dle mého nemusím.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    CABANNOS: a mít spotera ;)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Chápu to správné, že i když si jdu zalétat s 50g FPV whoopem do parku, tak bych to měl vyznačit v mapě?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MARASAN: vyznačit plán v mapě a podle typu provozu se vyhýbat nezapojeným osobám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam