• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    LOJZEE: ja mam akorat WoW s dvema datacema a Diadlo (bez datace) a dostal sem pristup uz do Alpha...imho je to o nahode
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    diablo si kup to je dobra hra!
    DIOM
    DIOM --- ---
    nazeebo většinou ani neví co mu tu ulti zrušilo, protože skoro nikdy nekouká sám na sebe, ale tam kam žene spirita..což je dobrý vědět, když mu tu ulti chcete zrušit..na 90% nazeebo nebude vědět, že po něm jdete
    KORAL
    KORAL --- ---
    YASHAMARU: Ano ruší.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: tak to je docela solidni counterpick do ranked. ma vyhodu, ze nemusi ani nazeebra hledat, jen zmackne R a je done. jestli 10 dostane aspon malickej buffiiicek, tak by to mohlo jit :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: na 99% jo..sice si nevybavuju, že by se mi to někdy stalo..ale je to stun jako každej jinej a ten tu ulti ruší
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Zrusi diablova mass stun ulti nazeebra v ultimatce? Vi to nekdo? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    LOJZEE: jj taky mě došla v podstatě hned po tom co jsem si na oficiálních forech stěžoval že blbě rozdávaj klíče a že jako člověk se všema hrama od nich bych na to měl mít nárok a nemám ;) Ale taky to mohla být jenom náhoda... (jako bylo to asi hned za dvě hodiny potom ale stejně ;) )
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FRANCIK: ja na ni cekal dlouho a pak sem napsal na support, ze mam vsechny hry od blizzardu, tak at ji koukaj navalit a chvilku na to prisla. ale mozna je to nahoda. :)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---

    Mám betu

    24 hlasy od 24 respondentů

      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      Illidan not op at all :)

      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      kazdopadne starojdo dik za ten prispevek diky kterymu jsem narazil na reddit /r/theydidthematch, kde se resi spousta zajimavejch problemu, napr. o kolik vzroste teplota vody v zachodovy mise, do ktery se prave nekdo vycural pri pokojove teplote :)

      How much warmer does the average pee make the water in a toilet bowl? [Request] : theydidthemath
      http://www.reddit.com/...eydidthemath/comments/2xbr06/how_much_warmer_does_the_average_pee_make_the/

      a nekdy je to fakt ulet co amici vsechno resi, doporucuju na stale se zkracujici dlouhy zimni vecery :)
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      YASHAMARU: jj souhlas. To je dobře vidět u programerů, kteří jsou na mountu taky pořád. Je to např. super s Utherem, když chceš gankovat. Podobně jako se sprintem se dá naběhnout do chumlu a zastunovat to.
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      Ja mam zvyk naskakovat na mounta kdykoli zrovna nic nedelam. Jelikoz zrovna nic nedelam, tak me to nic nestoji a kdyz najednou nutne potrebuju neco z niceho nic delat, tak na nem uz sedim :) Klidne nasedavam na mounta uprostred "laning" faze. Vetsinou zbytecny, ale nekdy se hodi.

      Jeste me napadla jedna blbost co delam a sice nikdy nestojim na miste :D neustale klikam a pobiham random smerama. Ale oboji asi delaji vsichni :)
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      STAROJDA: kdyz jsem si tohle precet a pak se podival na ten sofistikovany vypocet pruseciku dvou derivaci, tak jsem se neubranil cukani koutku na obou stranach.. a to z toho duvodu, jakym promyslenym zpusobem mounta typicky pouzivam..

      prikladne si typicky vubec nevsimnu, ze na mountovi vubec nesedim, jelikoz bloudim pohledem na misto, kam chci dojet a pohyb ridim po mini-mape.. nejak mi vubec nedojde, ze to trva nejak dlouho a az na konci cesty se ukaze, kdyz se vidim jit pesky a s polovinou HP, ze jsem byl asi po ceste na nejaky divoky party, kterou si uz bohuzel nepamatuju (viz Muradin a jeho comment "you look like I do after a rough night"). dobry, tak teda na tech poslednich par metru zmacknu Ztko na mountovani, vtom ale v moji bezprostredni blizkosti proklouznou dva protihraci snazim se je trefit hakem nebo mrazenim nebo cleavem nebo cim zrovna hraju, tesne, ale fakt tesne netrefim a tak se snazim mountovat zpatky, abych je dohnal, jenze na re-mount je tam taky nejakej cooldown (3 sekundy tusim?) kdy teda uplne vzteky bez sebe mlatim do tlacitka Z a nadavam proc se nic kurva nedeje, samozrejme ze u toho stojim jak trubka misto toho abych se aspon pohyboval kyzenym smerem, nez cooldown dobehne... tak se tedy s asi pulminutovym "naskokem" vrham na dramaticky chase pres pulku mapy, bystrym okem zpozoruju vlnici se vzduch kolem Zeratula, kteryho odhalim precizne zamirenym AoE skillem, v tom ze krovi vybehne Valla (nebo Zagara nebo Kerrigan nebo Nova nebo Gazlowe nebo Murky nebo nejlepe jejich ruzne kombinace) a ucpou mi vsechny telesne otvory svymi udy..

      ale jako jo, pokusim se to vryt do pameti a nejak informaci o 7 sekundach zuzitkovat hned v pristim quickmatchi :)
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      Heroes lama on Twitter: "Kdy naskočit na mounta? Výhoda z 40% navýšení rychlosti mounta se projeví za 7 sekund. Pod 7 sekund je rychlejší běžet po svých!"
      https://twitter.com/heroeslama/status/573096909121986560

      podrobněji tady. Pěkné malé info
      http://www.reddit.com/...softhestorm/comments/2xuj3k/random_psa_7_seconds_is_the_magical_number_for/
      EPIDEMIK
      EPIDEMIK --- ---
      Tak zkousim toho zeratula a docela masér asi do nej pujdu :)
      STAROJDA
      STAROJDA --- ---
      EPIDEMIK: nebo Valla, ta je pořád cool a top tier a je za 2K!
      GAPPO
      GAPPO --- ---
      DIOM: a ja si říkal na co to tam je :D
      DIOM
      DIOM --- ---
      Zeratul je masovej vrah, ale chce to už asi trochu mít nahráno..btw. všem nováčkům bych doporučil se řídit obtížností uvedenou u jednotlivých hrdinů, není to tam jen tak pro srandu uvedený ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam