• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: no tak to je pak jasnej counter, pac aa ma leoric presne jedou za 8 vterin :_DDDD jeste me napadl abathur s healovacima talentama... sem ho takhle zkousel zahrat a je to docela sranda :-) ikdyz tam je ten stit malinkatej :-/
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: tam hodně záleží jak moc velkej ten golem je a kolik vás tam je na obranu (haunted mines)..imo by to Leorica mohlo dobře anulovat, když mu budeš ještě sázet stormy pod nohy..ten štít s Reinforce Structure upgradem absorbuje na 4. levelu 800 dmg na budově ..cooldown 8 sec.
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: Zkoušel jsem je proti golemovi za Tassa. Ty štíty nic nevydrží, hned je sejme :( možná proti hráči by to bylo lepší, ale nevím nevím.
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: bych řekl, že podobně by tě nasral i Tassadar se štíty do budov
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ZARREMGREGARROK: to zni dobre, to bych byl pekne nasranej! :)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: Pořídit mule a ve chvíli kdy je Leoric mrtvý mu ten keep healovat.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    prave ze tohle neni klasicky counter-push.. early game se leorik chova naprosto normalne, ale v urcitym momentu v pokrocilejsi fazi hry mu "rupne v bedne" a prepina na power murky mod.. v zasade to ma mit efekt ze enemy team to rozhodi, zmatkujou, prichazeji o objectives.. tam je ta tenka hranice uspechu, protoze bud to vyjde jak jsem popisoval, nejdriv se smejou jako wtf proc ten leoric porad umira a pak najednou kurva kde jsou nase keepy! no a kdyz to nevyjde, tak leorik je fakt hopeless retard, co ma tu hru hned odinstalovat :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    ano Gaz nebo Zagara by to counterovali celkem slušně..ale pořád je to nevýhoda, protože namísto toho aby pushovali a dělali kempy, tak brání Leorica
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já bych to resil tak ze bych cilene pushoval ve třech tu lajnu kde je Leoric. tj oponenti na to musejí reagovat a stane se z toho regulérní hra 5v5. Čili je to podobne jako obrana proti jakémukoliv pusherovi
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    imho counterovat se to moc neda, cim vic lidi brani, tim dyl to trva, nez keep spadne, ale stejne spadne.. chce to hodne koordinovat, zpravidla jeden dedikovanej hero na zabiti leorica staci a teamfighty jsou pak systemem 4v4, takze to chce u leorica nechat nekoho, kdo nejmin oslabi tu zbylou ctverici
    a nebo jak uz jsem rikal, mit nad tymem leorica vyraznou prevahu, ze je to uplne jedno, kde je a co dela :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: imho bych na nej nasadil nejakyho hodne silnyho duelistu, kterej ho rychle smaze a je schopnej pak tu chvili pushovat... mozna sylva by taky nebyla spatna, protoze dmg ma hodne slusnou a pak po dobu co je leporic mrtvej muze pushovat jak silena... ale to je jen nazor laika... mozna me jeste napada gazlowe s turetama... ja osobne nerad hraju jak s nim, tak proti nemu :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    podobny, akorat teda dava vic expu za smrt, ale zase nejde mu nijak zabranit, aby delal to co chce. nezabijes mu vajicko, neodchytnes ho po ceste. neztraci cas presuny po mape.

    rad bych to jeste parkrat zkusil :)

    jak by jste to nejlip counterovali?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    power murky!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: presne takhle sem videl predevcirem hrat jednoho typka proti nam a bylo to teda dost otravny... Ale prijde mi to relativne lehce counterovatelny v HL, kdyz proti tomu postavis tym, ale na QM je to opruz silenej... asi jako murky :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: zní to zajímavě, ale v podstatě mi to trochu připomíná murkyho. Pokud má vajíčko dobře schované, je to stejná osina v zadku jako Leoric.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: dal jsem teda leoricovi druhou sanci a musim priznat, ze tohle je presne gameplay na ktery jsem celou dobu cekal :)
    nabehnout do houfu nepratel, focus keep, bavit se tim, ze nejakou dobu me nejde zabit, kdyz stihnu vypalit ultimatku, umrit, enemy team odjede spokojene pryc, jenze ja jsem za 10 sekund zpet a uz busim do keepu, enemy jsou nasrani, musi se vratit, tentokrat me zabijou trosku driv, jsou spokojeni, jenze ja jsem za 20s zpet a opet mlatim do keepu, enemy se opet vraci, mezitim utikaj objectives, jsou rozhozeni, sice me zase zabijou, ale napotreti uz najednou pada keep k zemi.. ted uz jsou dedikovany 1-2 heroes, ktery me hlidaj v bazi, aby me mohli hned zabit, ale nemuzou se od tama hnout, protoze ja se za chvilku zase objevim.. allies uz zacinaj picovat do chatu "noob leorik" "retard leorik" "report leorik" jenze najednou jsou vsechny keepy dole a diky vyhranym objectives a katapultum, ktery nema kdo branit vyhravame hru

    dluzno dodat, ze tohle funguje jenom za predpokladu, ze je to kolem 10. lvlu bud nerozhodne nebo nas team ma lehce navrch.. potom je tahle taktika vyborna v tom, ze to enemy team uplne rozhodi, nejdriv se smejou, jaky delaj jednoduchy killy, ale postupem casu jim to zacne dochazet, ze je pruser a zacnou zmatkovat.. pokud bychom ale vyrazne prohravali, tak si toho proste jenom nebudou vsimat a rozbijou nas core daleko driv, nez ja timhle vubec sundam jedinou keepu..
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    YASHAMARU: nazeebo mi teda neprijde nijak extra silnej, ravenous spirit je takovy hodne meh a gargantuan je nanic, protoze nejde ovladat. nebreci kvuli pavoukum? ty mrchy maji dost slusnej damage a hlavne jsou netargetovatelny.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    tak jsme to zkouseli a celkem to slo, ale snad nejakej report da salusa, ja jsem to s nim neklikal.

    btw bob ted kazdej den breci nejen o kaelthasovi, ale pridal i nazeeba. tak ze by se nejak vratil? oni mu neco zmenili?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DWAY: to je vec nazoru, v zivote je spousta veci, ktere funguji, ale jsou trapne. starosta se ptal, proc jsem to oznacil za cheese, ja jsem to oznacil za cheese, protoze ta gameplay co jsem videl by pred tydnem = report za afk feeding/spatne nascriptovany bot. to ze ted na tom zalozi postavu at uz umyslne nebo ne je mi jedno. porad se mi to osobne nemusi libit. kdybych mel problem s tim, ze se to ale tak hraje, tak to sem nepostuju.
    DWAY
    DWAY --- ---
    YASHAMARU: To je reakce na to, ze je to trapne. If it works, it ain't stupid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam