LEDOFREDO: ja doufam ze to vydrzi :) tracer patch jsem asi mesic nehral, protoze me nebavilo hrat za ni, proti ni ani s ni. a vratil sem se prave s tema balance changema. i arthas i anub jsou tanci, co se daji hrat proti tracer. hlavne arthas s Q spamem, kdy ji solidne dava a jeste vic se healuje. anub zase ji zamkne do pavucin at neotravuje a vyresi se jeji team + ten burrow dava velkou mobilitu, takze je sance ji utyct kdyz je potreba. celkove se mi libi jak jsou tanci ted vybalancovani.
e.t.c. mosh pit potencial vyhrat team fight
diablo super early game ganky
johanna spousta controlu
anub&arthas jsou zase relevantni
dehaka mi prijde OK, ma velkej potencial s tema global gankama, ale ty skillshoty jsou hodne tezky, klidne bych mirne buffnul :p
artanis je dost hit and miss. kdyz ho hraje nekdo poprve, tak to proste nejde, ale kdyz ho ma nekdo nahranyho, tak je to pecka a je nezabitelnej.
leorky je ted docela marnej, docela bych mu vratil, ze nevadi kdyz umira. a stitches mi prijde ze s tim mnozstvim escape abilit ve hre i kdy dava godhand hooky, tak z 80% je to jedno. styska se mi po stitchesovi se stunem na slamu, to byla sila :p chen je takovej divnej furt. nevim jestli to nekdy pujde vychytat, aby nebyl uplne nahovno a nebo uplne presilenej.