MVP mi pride ako celkom fajn pocin, hlasovanie uz nie, pretoze je to pekne subjektivne. pretoze tieto hry su plne neobjektivneho shitu,
napriklad vcera: towers of doom, nedostal som ziaden palec hore, aj ked som v podstate preniesol cely tym. hral som guldana, oproti zvysku teamu triple siege, double hero dmg, double xp, vsetky campy som zabral ja, K/D 11-1 (pri vyrovnanej hre deaths 24:26). jedina moja chyba bola, ze randomne chceli ist bossa, aj ked zjavne bol jeden enemy v top lane a traja v mid lane, jeden mrtvy len par sekund do ress... ja som prave pushoval bot fort a dopredu som to odmietol ako "bad idea". samozrejme ich tam gankli tak ze sa uplne vyparili. "Guldan noob" "Guldan's fault" "if you were there we would have it" a tak dalej. moja reakcia bola len "wtf, I told you"
... takze nakoniec 4 palecky nasho teamu dostala sylvanas s K/D 3-9, ktora mala najmensi XP contri z teamu. asi pre to ze otvarala teamfighty Mind Control ultimatkou pocas ktorej ju vsetci gankli a zvysok bol 4v5. alebo neviem pre co. proste palecky a nejake odmenovanie na zaklade toho je uplna chujovina