• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFuji X aneb cihly nechávame doma
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MIKEKT: Ne, ale 16-??, co pry lidi ted kupovali ve velkym.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    SAAYURI: existuje nejaka stara a nova verze 18-55?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    KEJKLIR: pevna 23, je skvela :) ted pry pujdou dolu 18-55, kdyz byly v cashbacku ty novejsi, tak mozna, kdyz budu mit zbytecny penize, poridim jeste tu :) uvidim :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    SAAYURI: a pro jaký ses nakonec rozhodla objektiv?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Tak jsem nakonec vzala X-E3 misto XT-20. Jsem nadsena :))
    NERD
    NERD --- ---
    Ahoj, budu prodavat svuj x100t. koupeny pred rokem a pul. zajemci piste prosim zpravu
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Nemá náhodou někdo na prodej 23/2?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FUZZSTORTION: A meli by Ti to vice nasvitit, jsi za limity techniky. Vem si, ze koncerty se bezne sviti tak, aby televizni kamery mohly jet na nizka ISO.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FUZZSTORTION: Chtelo by to stativ. A bohuzel take mozna dva fotaky, kazdy namirit jinam a pak stridat zabery.

Nevyhovuji mi ty zabery jen na hlavu a ramena muzikantu, volil bych vic zaberu z te 16mm. Obcas by to chtelo zabrat i publikum, ale to jsi opet u dvou fotaku.

Jsi velmi odvazny, do tohoto bych se bez tuny vybaveni a asi i vice lidi moc nehrnul. Snahu ocenuji :-)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    FUZZSTORTION: no právě mi přišlo, že fokus trochu jezdí sem tam (jak to tak u autofokusu bývá), což je v pohodě když fotíš, ale na videu to nevypadá nejlépe.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    FUZZSTORTION: namátkou jsem kouknul na tohle video. Na první pohled mě trochu ruší to přeostřování (autofokus?) a těkání ze strany na stranu. Přišlo by mi možná příjemnější ruční ostření (nevím jak moc proveditelné to na těch objektivech je, aby to bylo plynulé) a možná déle pohledem setrvávat na jednom místě a přechody řešit prolínáním v postprocesu...
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FUZZSTORTION: ja bych koukal po godox blescich, ktere uz umi HSS a TTL. Nekdy se muze hodit.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FUZZSTORTION: ideálně? Nechat to na někom kdo ví co dělá..

Jinak libovolný manuální blesky a odpalovače..k tomu je dnes už hromada stativů a softboxu...viz vedlejší auditko strobist..
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    LAUNCHER: :-)))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    :-)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Downtown Sacramento photoshoot w/ Nicole Holder (Fujifilm X-T2 16mm F1.4, 56mm, 35mm)
    http://www.youtube.com/watch?v=z3CQaUscvUM
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    LAUNCHER: XF16 F1.4 mam ted na tyden pujcenou zdarma od Fuji (neb mam svoji 18-135 v oprave), tak se tesim az ji vyzkousim
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    samyang skla se mi hodně líbí, mám jich několik a na krajinu je manuál fokus jednoduchý
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    LAUNCHER: Ja fotim uz osm let primarne na Sigmu 30/1.4, a to je pro me sklo skel :) Zzila jsem se s ni a uplne mi stacila :) casy se ale meni... a kdyby to mozna bylo o neco sirsi, vubec bych se nezlobila :) Ale asi si pro zacatek vyberu jen jeden objektiv, a uvidim, jak to pujde, jak moc se k foceni vratim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam