Barma, jezero Inle Lake a okolí. Měl jsem s sebou Fujifilm X-T3 + XF 18-55, 10-24 a 23/1.4. Prakticky většinu fotek jsem nakonec fotil na 18-55, protože jsem i natáčel a neměl jsem moc čas přehazovat objektivy. Ten objektiv, ač je to seťák, mám moc rád a pokud člověk není ortodoxní vyznavač pevných ohnisek, tak je to skvělá volba na cesty. X-T3 tu měsíční cestu přežil, jen občas párkrát podivně zlobil. Například při nahrávání videa se občas stalo, že video neuložil - hodil chybu. Kartou to ale není, mám rychlé SD a natáčín ma ně v pohodě 4K na Sony. A občas se sekl, že jsem musel vyndat baterku a znovu ji vložit zpátky a pak byl zase OK. Pak mě štve povrchová úprava, která je asi odfláklá - předtím jsem měl X-T20 a byl na více cestách v podstatně horších podmínkách a pořád byl jako nový. X-T3 už má ohlazené hrany a to jej mám fakt pár měsíců. Obrazový výstup na vyšší ISO mi přijde OK - slyšel jsem, že je horší, než u X-T20 ale bude to asi poznat jen při zvětšení 1:1. Baterka Patona platinum mi vydržela většino téměř celý den focení a točení - nekoukám na displej. Za mě super foťák na cesty. Pár dalších fotek je
tady.