• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    jahodovej joylent s mraženým vanilkovým sojovým nápojem, protřepat... epic ledová tříšť :-)
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    Pokud by vas zajimal probioticky AnaPur, zkuste tenhle navod
    A dá se to zkvasit?: AnaPur
    http://zkvaseno.blogspot.cz/2015/05/anapur.html
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    Mate nekdo k dispozici 1 single baleni ambronite?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    PHUSHI: to je i tak docela OK cena za zkušenost :-)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    THERIDANE: to ne, zas tam ty lidi nejsou upne blby ;) Celkově jsem na tom prodělala několi stovek (hlavně poštovný)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    PHUSHI: s profitem? :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    prave jsem teprve ted nasla ten kod v druhy krabici, kdyz jsem to balila...
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    THERIDANE: jojo, ebay
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    PHUSHI: už se ti ten ambronite povedlo někomu nadělit?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    20% sleva na ambronite do 15.4. kód SPRING20
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    Tak mi mana konečně dorazila a je dobrá - musel sem se držet abych s ní nenahradil všechny včeře a jedl i něco jiného.
    NYX
    NYX --- ---
    Soylent 1.4 formula changes taste, ditches oils, swizzles nutrients | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...5/04/soylent-1-4-formula-changes-taste-shifts-macronutrients-ditches-oils/

nektere komentare jsou !!! :)

To me eating this is like saying "Well I don't have an album on hand to listen to, so I'm just going to have my speakers play this sine wave for 45 minutes."
    LONDT
    LONDT --- ---
    THERIDANE: some credits man ...
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    Mana s kakaem nevypadá vábně :-)

BLUE_DEATH
    BLUE_DEATH --- ---
    Zdravím, nemá někdo k prodeji nějakou tekutou stravu, třeba zbytek nebo když mu nechutnala. Chci tento způsob vyzkoušet a proto než objednám něco tak se pro jistotu ptám, že bych někomu takhle pomohl.
    XANDS04
    XANDS04 --- ---
    MAJKA: posli nejaky fotky jak to vapada :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    MAJKA: tusim ze kdyby to udelal takhle tak bude mit ten megaoriginalni projekt MANA do mesice novou alternativu slozeni :oD
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    XANDS04: jo, já blog viděla, viděla jsem to složení. Líbilo by se mi vidět přímo poměr z čeho se mi sestává 1 porce. Prostě obrázek - s jednou porcí sníte: 3 oříšky tohodle, dva lístečky tamtoho, atd..

ale to je detail. Samozřejmě obrázek z čeho to vyrábíš jsem na blogu viděla a taky mě to celkem přesvědčilo, že to není jen nějaká další syrovátka obarvená a aromatizovaná v pixle, takže i to je super. Ale vidět na obalu schematicky třeba : tohle balení obsahuje 15x tohle, 10 rostlinek tohodle, lžíci oleje tamtoho atd. by bylo pěkný :)

jinak teda s rozmixovanym bananem a kiwi to bylo fantasticky. :)

XANDS04
    XANDS04 --- ---
    MAJKA:

j j cely balik AnaPuru na jeden den ma kolem 500g. Soylent Joylent i Ambronite jsou na tom vlastne stejne.

AnaPur je nizkokalirocka stava a proto je vysokoobjemova. Pokud by tam bylo treba vice tuku, objem by se zmenil, pze gram tuku ma vic kalorii nez gram proteinu.

jinak z ceho vseho je lze najit na blogu zde:
    Projekt AnaPur: AnaPur nová receptura
    http://projektanapur.blogspot.cz/p/blog-page.html

vetsina surovin je uz ususena a namleta v praskovem stavu , pripadne orechy jsou namlety tesne pred vyrobou cele varky. Pak se to navazi a zamicha :)

Tycovy mixer je supr, pak se tam da prihodit uz cokoliv. ovoce je idealni.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    btw o lowcarb je tu klub kdybyste to chteli probrat hloub [ Low Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam