• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEAPOCKETBOOK - čtečka e-knih a typy, triky, doporučení aneb občas jedem bez kabelů
    IDLE
    IDLE --- ---
    CORWEX: jestli myslíš rychlost stahování, tak ta mi přijde v pohodě. Ale někdy chvíli trvá, než to vůbec dorazí, to jo.
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    IDLE: Funguje ti StP rozumnou rychlostí? Já ho nedávno zase vyzkoušel a vrátil se k tahání přes kabel.
    IDLE
    IDLE --- ---
    OXYMORON: Zkus napsat na podporu, reagují. S registrací na Send-to-Pocketbook jsem problém neměla (už před časem ovšem), jiné online funkce nebo obchody nevyužívám. (Na Palmknihách nakupuju přes počítač a jen si to pak nechám poslat do čtečky.)
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Koupil jsem si Pocketbook - zlákala mne úhlopříčka 7,8 a je to hezký kus hardware :-)
    Nicméně pomalu zjišťuju, že v ekosystému té čtečky prakticky nic nefunguje :-(
    Nefunguje registrace a autorizace. Autorizační email nikdy nedorazí a registrace na webu skončí smutným smajlíkem. Protože je to třeba pro funkci posílání knih do čtečky emailem ale i další funkce, je to docela prekérka.
    Nefunguje ani obchod. Pokusí se to připojit na palmknihy a skončí chybou 404.
    Byl jsem z Kindlu zvyklý, že tam fungovalo všechno a hned. Registrace, whispersync, obchod. Dělám něco špatně ? Poradí někdo ?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MOUNTAINEER: tu pocketbook aplikaci musi podporovat prodejce. pokud se to tedy nezmenilo za posledni pulrok. Jinymi slovy: nejde to.
    a ano, na telefonu musis jet v aplikaci Kindle. Pokud nebudes cist pdf, tak budes spokojena.
    MOUNTAINEER
    MOUNTAINEER --- ---
    JYRKA: Ani kdyz pouziju aplikaci pocketbook?
    Predpokladam ze v pripade kindle musim asi pak taky pouzivat kindle aplikaci. S ibooks to take nebude fungovat? Diky!
    Kvalitativne jsou ty ctecky obe ok?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MOUNTAINEER: Kindle, Pocketbook to neumí
    MOUNTAINEER
    MOUNTAINEER --- ---
    Poradte prosim zda si mam koupit kindle nebo pocketbook. Chtel bych knihy cist stridave na ctecce a iphone nejlepe abych mel vzdy zalozku tam kde jsem skoncil.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    IDLE: dik, podivam se nato
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHARLEZ: DeDRM by to měl umět.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ERGOSUM: rad si necham poradit, ktery jaky
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ERGOSUM: Tedy přes plugin.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    CHARLEZ: Calibre.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ERGOSUM: DRM?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    CHARLEZ: Proč ne? Je to soubor jako každý jiný.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    urcite to tu uz nekdo resil, ale nedari se mi to rozumne najit....
    jde do pocketbooku dostat veci co mam koupene od amazonu pro kindle?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    prosím pěkně, neleží někomu v šupleti Pocketbook Mini s prasklým displejem? Dítě už ten svůj důkladně očetlo, ale nechce se té velikosti vzdát, tak bychom zkusili, jestli by nešlo vyměnit přední plast
    Praha nebo poštou

TOM
    TOM --- ---
    PINDRUSHEE: v číně ještě něco skladem mají...
    ...zrovna tenhle ale není nejlevnější :/
    Pocketbook e book Reader Mini 5 Inch Electronic Reading pb515 Ebook Reader E ink Ereader Electronic Book Have Kindle Kobo -in eBook Reader from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/...c-Reading-pb515-Ebook-Reader-E-ink-Ereader-Electronic/32795116104.html
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    Ahoj,
    nemáte náhodou někdo na prodej Pocketbook mini? Můj dlouholetý společník odešel do věčných lovišť a bohužel už se nevyrábí. A ta velikost je prostě boží a jinou nechci. Díky předem.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    GALENIUS: Já bych dokonce očekával, že do drapboxu se přidaly knížky ze čtečky. Drapbox nepoužívám, ale pokud se zamyslíš, je většinou lepší doplnit scházející soubory s tím, že nechtěné můžeš smazat, než o soubor přijít ve všech jeho kopiích. Dělám synchronizace na lokále a mohu si zvolit jak zacházet s rozdílnými/stejnými soubory (a samozřejmě spoustu dalších parametrů). Cílem synchronizace jsou stejné soubory na obou stranách. A prázdná zařízení jsou horším způsobem jak toho dosáhnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam