Parada.. musim uznat ze OP3 sa im podaril!
Display v podstate ta ista kvalita ako OnePlus X, mozno o nieco lepsia, ziadne problem ani na priamom svetle, cierna je cierna a tmava..
Designovo .. maximalna spokojnost, minimalne taky pekny ako iPhone 6 ci HTC 10, od ktorych sa zrejme aj hodne inspiroval.. Asi len o milimeter hrubsi ako iPhone6+
fotky robi dost pekne, nie je ho problem rootnut (odporucam hned na zaciatku) a potom ked si clovek nainstaluje power switches, tak sa dam daju potrebne a pouivane toggles (mobile data / GPS atd) robit stlacenim jedneho buttonu..
Nabijanie super rychle, ale clovek musi pouzivat original nabijacku co prisla z telefonom, popripade da sa kupit aj usb nabijacka do auta od OnePlus..
Baterka vydrzi pomerne dost, tak den a pol aj viac..
Hlasitost reproduktorov minimalne taka dobra ako pri OPO ak nie viac..
Oproti OPO sa mi zda trosicku tazsi, ale zato je o dost tensi..
Myslel som si ze po zvyku na CyanogenMod budem mat vacsi problem z OxygenOS, ale nie je to take hrozne, v podstate neviem urobit iba 2 veci co som predtym pouzival a dalo sa..
1) Odstranenie Google search baru na obrazovkach.. Teda odstranit sa sice da, ale to miesto sa neuvolni pre dalsiu radu ikon.. takze dal som si ho tam naspet, nastastie sa da dat s priehladnostou, tak tam az tak nesvieti , pokial mate tmavy wallpaper..
2) gesto na nastavovanie svetlosti obrazovky
V CM sa dalo potiahnut horizontalne po zahlavy a to fungovalo ako rychle nastavovanie svietivosti displaya , tuto to tak nefunguje.. ale mozno to zaimplementuju do dalsej verzii OS...
pouziva USB type C konektor, co je sice super ze to ulahcuje zasuvanie (je obojsmerny)
ale nie je kompatibilny zo starsimi typmi (klasicke usb micro konetktor)
Je velmi rychly a svizny, zatial som ho nedokazal nejako vazne zatazit, ziadne zasekavanie pri akejkolvek cinosti...
OPlatilo sa nanho pockat!