• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ZUZKAOU: Ehm, vím...
    Já jen, že krmit mě takovými moudry má snahu nejen ségra, ale sem tam i šéfka :/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAJITA: fskutečnosti přímo reklama...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JAJITA: Zdroj je zcela adekvátní.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    TYRKYS2: Om Jara Nadsamec by s tim urcite nesouhlasil.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Jako jo, uznávám, že zdroj je příšerný, nicméně...
    Za běžnými příznaky mohou stát červi a jiní paraziti! Nepodceňujte příznaky nachlazení - Super.cz
    http://www.super.cz/...iznaky-mohou-stat-cervi-a-jini-paraziti-nepodcenujte-priznaky-nachlazeni.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no, jo - tak to nebude fungovat. To je spiklenec farmafirem!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYRKYS2: nanosprej? Voni už vynalezly takové ty opravovací nanoroboty? TO CHCI!
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TAPINA: V těle ženy po ovariohysterektomii už ne a o tom ten příspěvek je ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TYRKYS2: Tak ale nemůžeš popřít, že semeno v ženském těle dokáže způsobit příšerné věci :D
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    HARDY: Jj
    HARDY
    HARDY --- ---
    TYRKYS2: to bereš přímo z alterny?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Nemůžu se odtrhnout :-D

    "Dospělý člověk má v těle 2 až 5 kg toxického materiálu, který se nepohybuje. Můj názor je ten, že klasická potravina a to jakákoli, ho neodstraní. Ale já už řešení našel, pokud to někoho zajímá, může napsat do zpráv"


    Chtěla bych se zeptat co pomůže když už tři dny se cítím strašně vyčerpaná,bolí mě celé tělo, teplotu mám kolem 37.1 -37.5 ale cítím se tak na 40. Chvilku zima, chvilku teplo.Do toho rýma a bolest v krku. Doktorka mi predepsala pouze pastilky a kapky do nosu. Jenom ležím a piju čaje ale stav se nelepší, spíše zhoršuje děkuji..
    - řekl bych echinaceu,céčko,zábaly z tvarohu a nanosprej na krk a třetí oko


    Prosím poradíte co na odčervení organismu?
    - co vim,tak hodne lidi pouziva bezne odcervovadla pro psy
    - nikde na netu nebo buhvikde bych si nekoupila jakykoliv chemicky lek.nemuzete vedet co to vlastne je. roupy jde jednodusd zlikvidovat plazmovym generatorem.je to pusobeni elektromagnetickou vlnou ktera je zabiji.
    - Cizopasníci nejsou jen ve střevech, ale mohou okupovat každý koutek naší tkáně.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    PETGRIDUS: Dík, to je pořádná snůška magorů!

    Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s aplikací tea tree oleje na zánět středního ucha? Děkuju moc!
    - Ne, ale jen s vlastní močí, při každém čůrání odchytit moč a nakapat do ucha. Stoprocentně zabírá, po pár hodinách už je zklidnění. Se zánětama středního ucha jsem si užila své.


    Hezký večer, můžete mi, prosím, někdo poradit jak účinně přírodně podpořit peristaltiku střev a přispět tak k pravidelnému vyprazdňování? Delší dobu mě toto trápí, vypiju 1,5-2 l vody denně (jak kdy), ovoce a zeleninu jím dost, takže vlákniny mám dostatek.
    Děkuji za reakce.
    - Kávové klystýry - Pročištění a vyléčení tlustého střeva a trávicího traktu, zlepšení peristaltiky. Kromě detoxikace pročišťují a proplachují kávové klystýry trávicí trakt i tlusté střevo, aniž by ničily užitečnou střevní flóru, která patří do zdravých střev. Pravidelným nasazováním kávových klystýrů nejenže udržíte svůj trávicí trakt čistý, bez odpadních produktů i jedovatých látek, ale navíc podpoříte i zdravou peristaltiku (jde v podstatě o organizované svalové kontrakce, které posouvají potravu trávicím traktem), což pak souvisí s funkcí ledvin a močového měchýře.


    A to nejlepší na konec: "Totiž, že pokud semeno je tak agresívní, že v mužském těle dokáže způsobit rakovinu prostaty, co asi dokáže způsobit v ženském těle ? To je jeden z přirozených důvodů menstruace u zdravé ženy. Takže věřte tomu, že pokud má žena " všechno vybrané " a nemá proto žádnou menstruaci, tak jestli se do její břišní dutiny dostane semeno, pak je schopné u ní časem způsobit rakovinu celé břišní dutiny."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: no na zácpu rašelina, na průjem řepkový olej - asi aby se to vyrušilo...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Humát draselný je taková v podstatě rašelina, ale fakt se používá i jako léčivo. Teda obvykle na průjmy, ne na červy :o)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jediný volně dostupný a vysoce účinný potravinový doplněk stravy proti externím agentům lidského organismu na českém trhu. Šetrný ke střevní mikroflóře a nekompromisní vůči cizím organismům v lidském těle.

    Wurm-ex - clineX
    http://www.wurm-ex.cz/

    Listové pupeny ořešáku královského - Extrakt, Humínové kyseliny (humát draselný), Kurkumin - Extrakt, Riboflavin, Pantothenová kyselina, směs rostlinných olejů - mono a diglyceroly semene Brassica napus, hydroxypropylmethylcelulóza, hydroxid hořečnatý, mikrokrystalická celulosa, hořečnaté soli mastných kyselin, alginát sodný, isomalt, oxid kremičitý.


    Humát draselný
    http://tehum.trade.cz/humat-draselny

    Humát draselný
    Popis produktu:
    Humát draselný je stimulátor růstu rostlin, koncentrát biologicky aktivních huminových látek. K-humát zvyšuje účinnost minerálního hnojení, pozitivně ovlivňuje metabolismus rostlin, fotosyntézu, fermentaci a dýchání. Vysoká návratnost, snadná manipulace.
    Doplňující informace:
    Humát draselný - vyšší výnosy i kvalita úrody, bohatý kořenový systém, úspora hnojiv, zvýšená odolnost při suchu, pozitivní ekologický přínos.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETGRIDUS: naštěstí ji v drtivé většina posílají zavolat záchranku.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: moment a bavíme se o DRagomireckého regresivní terapii do minulých životů? Po té co byla na víkendu?

    A nebo tedy o znovuprožívání problematických situací z minulosti prováděné člověkem který má normální, velkej výcvik...

    Jinak třeba to co dělaj scientologové - to je taky forma regresivního znovuprožívání. PRavda, ti navíc teda ty sezení nahrávaj a nahrávky se záznamy tvých tramatickýc zážitků používají k vydírání.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CORNELA, ZUZKAOU: Metoda RUŠ tu už byla? http://selfhealingclinic.com/terapie/ a další...s tímhle mám bohužel osobní zkušenosti. To je sektářství a letadlo dohromady. Nakonec vlastně jen obyčejnej byznys obalenej sluníčkovejma kecama.

    Připomíná mi to totiž tu regresi, vlastně RUŠ je taková regrese s autosugescí. Co na tom vnímám jako průser je, že si zaplatíš nějakej kurz a šup, je z tebe terapeut. A když člověk vidí, jak mají v hlavě nasráno ti, co tyhle věci žerou, jímá mě hrůza.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    Aima Mindlová
    11 červen
    Nedávno jsem byla na kurzu Psychoterapeutické regrese. Je to úžasná metoda jak vás postupně zbavit bolesti nebo problémů ve vztahu atd.. Každé sezení trvá tak zhruba 2hodinky. Toto je velmi zajímavá metoda, kterou se vracíme do okamžiků, kde bolest vznikla a zmírníme jí tak, že v přítomnosti nebude.. Nabízím možnost za zaváděcí cenu 600,-/jedno sezení. Většinou stojí tak 500,-kč/ hodina... Uleví se vám téměř ihned po sezení. Většinou je to na více sezení aby se odboural úplně problém a nevracel, ale stojí to za to. Pokud budete mít zájem pocházím z Řepče a mohu dojet Tábor okolí, Netolice okolí, Košín okolí..


    Aima Mindlová ‎Esoterické diskuze a zkušenosti

    Má první zkušenost se zvláštními schopnostmi byla už na střední, kterou jsem studovala v Písku. Poznala jsem dívku ve věku 17 let. Jednou mě pozvala k ní domů aby tam přespala, že si budeme povídat a tak..Ukázala mi čemu se věnuje již několik let. Začalo to odhadováním karet v ruce až mi ukázala jak dokáže pohybovat předměty díky své vůli. Sice to bylo jen párátko ale i tak moc slušné..Najednou jsem věděla, že to co jsem si vždy myslela je pravda. Někdy tušíme či víme věci, které si ostatní bojí přiznat. Svěřila se mi že to prý dokáže každý, je to jen o tréninku. Nevím kde je jí dnes konec, ale díky ní jsem se dozvěděla mnohem více....

    Má druhá větší zkušenost byla opět s touto dívkou. Její otec byl ufolog. Díky ní jsem se jednou dostala do tajného spolku. Nevím zda o tom mohu mluvit, ale již je to okolo 14 let, tak snad se nic nestane. Sídlo měli v Písku.Ještě dnes si pamatuji kde. Když jsem tam přišla moc se mi tam líbilo. Bylo tam okolo 15 lidí. Jeden muž to tam řídil, měl vysílačku a mnoho map. Seznámili mě se členy skupiny. Byla tam žena s kyvadlem, muž který nemluvil ale věděl své, každý měl nějakou schopnost s kterou přispíval.Zrovna když jsem tam byla přišlo hlášení z vysílačky že byl odcizen kamion před půl hodinou.. Myslím že jsem hned pochopila že to je policie. Žena s kyvadlem poprosila o další informace a vzala si mapu. Během pár minut věděla že stojí v lese. Koukala jsem s nadšením. Je zajímavé že mnoho dalších věcí si ani nepamatuji. Jen to že jsme se bavili o výskytech a svědectví návštěv UFO. Tehdy jsem si ani nepomyslela, že jednou budu s kyvadlem pracovat. Dnes vím že policie spolupracuje s esoteriky a i když se o tom nemluví, přesto to dobře funguje:-D

    https://www.facebook.com/groups/970968969583196/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam