• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    SIRIEN: No slysela jsem to taky a dulezite na tom bylo hlavne to, ze mnozi lide nechapou, ze oblasti, kde je velka detska umrtnost se mnozi mnohem rychleji, nez ty s minimalni detskou umrtnosti. A zaroven - coz je na tom tak dulezite - pokles porodnosti je takrka okamzity pri poklesu detske umrtnosti. (fakt znamy uz nekolik desetileti ) Logicky zaver => je potreba v prve rade nakrmit deti a oockovat je, aby se zastavilo prelidnovani.
    Mimochodem a registroval jste nekdo tohle? http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=21075 Je netusim, jestli je to novinarsky blabol (u takovyhleho platku je to pravdepodobny), ale nemohu se zbavit dojmu, ze v Keni pravdepodobne sedi na biskupskych stolcich pekni nevzdelanci. Kdyz si k tomu pripocteneme nedavne vyroky jisteho argentince o GMO (http://echo24.cz/.../teorie-genderu-je-jako-jaderna-hrozba-mini-papez-frantisek#10UjIhqQrOPZtgDW.01), tak se obavam, ze role katolicke cirkve co by jiste bariery proti nejhorsim bludum, pomalu ale jiste konci.
    HVJ3R: pokusim se to dohledat. O tech vakcinach fakt mluvil. A je to fakticky absolutne spravna uvaha.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SIRIEN: Pripomina mi to Ovcacka hledajiciho clanek trochu :) Ja to delat nebudu a rovnou si pomyslim, ze melou blaboly ;)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SIRIEN: "Řekl doslova, že s využitím zdravotnické péče, kontroly porodnosti a VAKCÍN („to je něco, co miluji“ – jeho slova!) lze snížit populaci o cca 15%."

At to rekl (s tema vakcinama pochybuju, ze v tomhle smyslu) - to je jedno, ja nechapu to, proc si to mam hledat na youtube, proc tam rovnou neni odkaz? Je to takovy zdrojovani bez zdroje - snaha pridat tomu tvrzeni duveryhodnost bez vlastniho odkazu na ten zdroj.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HVJ3R: to skutečně řekl, dokonce myslím, že jsem ten rozhovor i někde viděl... naprosto nepřekvapivě mluvil o potřebě šíření antikoncepce a plánovaného rodičovství. (nebo to byla ta jeho dcera? Už nevim přesně...)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    HVJ3R: A samozrejme klasika, Bill Gates rekl, ze chce snizit svetovou populaci :) "Muzete zi to sami poslechnout na youtube" (ale odkaz nikde :) To je uplne stejny, jako "podivejte se na ty molekuly pod mikroskopem a uvidite sami!" ....
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MOIRAIN: Tak si dejte pozor, až budete příště přispívat na nějaký údajně charitativní projekt, zjistěte si, za co se utratí vaše peníze. Vakcína nějaké dítě zabije, podpora hygieny a vzdělání ho zachrání.

OMG. Mor, choleru, spalnicky, zloutenku, TBC a tyfus vyresi mydlo!

To je spiknuti vyrobcu mydel, kterym nejde o nic jineho, nez o zvyseni zisku!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    moje poněkud antivax spolužačka ze střední je dobrým zdrojem různých pitomostí
    Studie ukazuje, že toto neuvěřitelně jednoduché opatření snižuje výskyt dvou nejčastějších dětských nemocí o více než 50%! :: Lecivacesta
    http://lecivacesta.webnode.cz/...i-snizuje-vyskyt-dvou-nejcastejsich-detskych-nemoci-o-vice-nez-50-/
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MAR_TINA: čím to měříš?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HVJ3R: běžná vodovodní voda je obvykle mírně kyselá. Vzhledem k nemožnosti přečíst "údaj" z papírku s přesností na desetiny se ti to jeví jako někde mezi. ALe bude to spíš blíž k 7.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MAR_TINA: ano, minimálně v brně a na kyjovsku. ale nejak si nedokážu ani teoreticky představit že by tvrdá voda byla kyselá. destilka má 7
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vzpomněla jsem si teď nevímproč na kdysi oblíbené reklamy s lakmusovými papírky na mýdla s pH 5,5. To byl nějaký vynález iluminátů, co?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MAR_TINA: Z casu diskuze s toule pani mi zbyly lakmusovy papirky (koupil jsem je v lekarne pro overeni tech jejich blabolu) a podle tech je pH vody tekouci z myho kohoutku nekde mezi 6 a 7.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DOKKTOR: vážně má tvoje voda z kohout pH cca 8?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    HVJ3R: dík, chtěl jsem znát zdroj ;)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    DOKKTOR: No za mnou s tim nechod, ja taky kroutil hlavou :) Dama byla odsud: http://www.zivavoda.cz/
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    HVJ3R: já pořád nechápu o co tady jde, voda z kohoutku má pH kolem 8, to je pořád málo zásaditá?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A víte vo tom, že kyslík je jed? A že když se ho onehdá naučily praorganismy vyrábět, tak vyvraždili skoro všechen život na Zemi!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TAPINA: Nechci tě děsit, ale voda ty ledviny vyčerpává taky... ;)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    TAPINA: Ale podle tam toho webu ma cely _clovek_ mit pH 7,3 - 7,5 tedy cely clovek ma byt zasadity :) A udelas to tak, ze budes pit zasaditou vodu, samozrejme.

Ta pani mi taky rikala, ze kdyz se podivame na obycejnou vodu a na vodu z toho jejich pristroje pod mikroskopem, ze uvidime, ze ty molekuly jsou usporadany jinak. Tak jsem se ji ptal, jestli to se na ty _molekuly_ mikroskopem divala, prej ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam