• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUZKAOU: Aha ? Ono je v tom zakuklene bretharianstvi ? Na me to tak nepusobilo. Pranu si totiz berou do huby dneska vsichni, prislo mi to jako relativne obecne/nezabarvene slovo - zname v zapadnim svete mnoho let pred nastupem bretharianstvi - v te dnesni, zpopularizovane formne.

    Bretharianstvi je samozrejmne problem. Presto, mas nejakej odkaz kterej by dokumentoval ze je v tom zakuklene bretharianstvi ? Nebudu to googlit, to urcite ne.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    VYHULENY_UFO: :D taky fakt...za obzvláště vypečený považuju vyjádření těch údajných hlavních představitelů a jejich donebevolající výroky o tom, že si občas dají cheese nebo čokoládu, ale čistě pro chuť (to je btw taky jeden z pro mě nepochopitelných aspektů, jakože by bylo samozřejmě cool být schopen vydržet bez jídla a umět čerpat - doplňte cokoli- v případě nouze, atd., ale kdo dobrovolně by se vzdal takový slasti jako je jídlo?!), popř. při různých prokazovacích testech, že není v okolí čistý vzduch a tím pádem nelze pránu čerpat (po přesunu do divočiny do tří dnů selhávající ledviny a celkově bídný stav organizmu bez vody, ale nadále trvajcí odhodlání a tvrzení, že se dotyčná cítí skvěle). Další, co se odmítají podrobit lékařské prohlídce a zdůvodňujou to nejabsurdnějšími argumenty a současně prodávají svůj úžasný program za tisíce eur. Bluegh...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja predevsim reagoval na bubnovani v jeskyni, o b. tam v letaku nepadlo slovo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: jo. To ještě omluvím někoho, kdo propadne raw nebo veganství, chátrá postupně, něco si pokurví (a získá z toho hladovění pěknou psychickou poruchu) a umře.
    Ale nežrat nic a umřít? To má logiku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SNOWWHITE: myslim, ze praktikujiciho brethariana stejne ani potkat nemuzes, a kdo tvrdi, ze zije ze slunecni prany bo jak se ta superkosmicka energie jmenuje, je proste lhar :P
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    OMNIHASH: Mno....jsem to takto nechtěla psát na plnou hubu, ale vesměs musím tak trochu souhlasit. Akorát občas to můžou být takové naivní mladé důvěřivé duše, co hledaj něco víc (smířit se se světem je občas docela těžký a každej chce bejt superman a něco extra, povznesen nad fyzično:D) a třeba by jim stačilo pár let života a zkušeností navíc, aby jim tyhle srágory přestaly dávat hlavu a patu nebo někdo dostatečně výmluvnej, aby jim otevřel oči a vytáhl je z týhle nebo podobný sekty, která si hraje na samozvaný spasitele s jedinou skutečnou přelomovou pravdou, jejichž metody a přístup zachrání svět (jak houby po dešti, zdaleka nemyslím jen brethariánství). Navíc jsem zdravotník - nutriční terapeut, takže mi jaksi profese nedá a nezvládám na tyhle žvásty nereagovat, když na někoho sympatizujícího narazím (naštěstí nikoho praktikujícího se vším všudy jsem ještě nepotkala).
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SNOWWHITE: hele, když je někdo takovej debil, že dobrovolně nejí čtrnáct dní a pak umře hlady, protože věří, že přešel na výživu slunečníma paprskama, tak je jeho odstranění z genofondu poměrně pozitvní akt.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ZUZKAOU:

    Áááá, kudla v kapse, na tohle jsem taky silně alergická. Jakože většina alternativních směrů je přehnaná a vyhrocená a jen berle pro ty, co neví, co se sebou a zoufale hledají nějakou seberealizaci (bez schopnosti zapojit rozum) a všechno má v prvé řadě vydělávat prachy těm, co s dotyčnou přelomovou dietou/životním stylem přijdou, nicméně na brethariánství jsem vyloženě nasraná, protože přesně jak píšeš, na tohle se umírá. A lží a pěknejch keců je okolo toho taky kupa. Strašně mě mrzí Dušek, že se k tomu tak hlásí a u nás v ČR tomu dělá značnou osvětu :/.

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETER_PAN: Brethariáni a neškodní? Srsly? Jedni z mála, kterým klienti prokazatelně umírají.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    PETER_PAN: Tak to bys mel asi za priplatek.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUZKAOU: Tohle mi prijde zcela neskodne :-) Tim padem OT. Dokonce si dokazu predstavit vzit svoje didjeridoo a takove akce se zucastnit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: za 4kila dostanes duchovniho povzbuzeni jen co hrdlo raci... :P
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: bubnovani v Lasce se nejak prekryva s alternativni medicinou a pitim sava?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Už je tu zas!

    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    TAPINA: nemci maju narodny register poskodenych ockovaniami a zakon podla ktoreho su kompenzovani. je to pisane aj vykladane dost restriktivne (v zmysle ze treba dost silnu evidenciu ze nejake neduhy su zavinene ockovanim, aby bol clovek/rodina uznatelny za poskodenych a kompenzovani).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V jedné diskuzi se řeší roupi u dětí (skuteční, potvrzení) a jejich léčba. A doporučuje se tam vyřadit z potravy cukr, že se jím roupi živí. Přišlo mi to poněkud a) alternativně odkyselovací b) technicky podivné vzhledem k lokalitě života roupů, tak jsem mezi snůžkou bludozdrojů našla jediný odborný článek o roupech, a samozřejmě je to úplně jinak. Roupi se neživí cukrem z jídla, ale pořebujou k životu glukózu, kterou si berou nějak ze sliznice střeva. Léky proti nim fungujou tak, že zablokujou utilizaci glukózy v roupím organismu, takže roup chcípne. Ne, fakt nejde stejného efektu dosáhnout tím, že dítě nedostane bonbony. Ale tohle je prostě dneska problém, člověk se k té relevantní informaci přes haldu balastu neprokliká.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    SHEALA: Prave, na klinice budou zkoumat, jak vypestovat nosorozci roh v Petriho misce.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: radši vymřeli
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: nosorožci už vymřeli :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja vim, bulvar...

    Akupunktura a bylinky za tisíce. Číňan začíná léčit v královéhradecké nemocnici
    http://www.blesk.cz/...ktura-a-bylinky-za-tisice-cinan-zacina-lecit-v-kralovehradecke-nemocnici.html

    „Při návštěvě premiéra (Bohuslava Sobotky) v listopadu v Číně by měla být podepsána hlavní smlouva o vybudování kliniky tradiční čínské medicíny v Hradci Králové. Předpokládáme, že budova by měla stát k 1. lednu 2018,“ uvedl Prymula. Klinika by se neměla věnovat jen léčbě, ale i dalšímu výzkumu a výuce.


    mam to chapat tak, ze konecne se evropska medicina vrhne na zkoumani lecebnych ucinku nadrcenych nosorozcich rohu ci susenych penisu tygru asijskych?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam