• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jedna známá zas nedávno rozebírala na Facebooku, že je to vlastně podraz na lidi, když se pečivo sype lněným semínkem, přitom by to muselo být rozemleté, aby to mělo účinek, protože člověk přece při jídle každé semínko nerozkouše. Já se při slovním spojení "účinek potraviny" málem poprskala kafem, a taky jsem jí tam napsala, že od pečiva očekávám především ten účinek, že po něm nebudu mít hlad. Lidi už jsou úplně pitomí, já už mám poslední dobou pocit, že všichni jen strkají peníze jiným lidem, kteří jim potřebujou prodat předražené zboží, aby si sami vydělali peníze, z nichž půlku uvalí zase za jiné předražené kraviny, a všichni sami sebe potřebují přesvědčit o tom, že to zboží je právě takové speciální, že tolik stát musí. Jsem byla na víkend v Praze a jsem z toho tak nějak plná dojmů, u nás na venkově to ještě až tak markantní není :o)
    Očekávala bych například od farmářského trhu, že tam člověk koupí kvalitní zeleninu, maso, vejce. Se zeleninou tam byl jeden stánek, jinak raw a vegan speciality, hipsterkáva, maková mouka a osmnáct stánků s pochutinama, na které by si nikdo nevzpomněl, kdyby nebyl zrovna na trhu, a když už tam je, tak si tam teda něco dá. Já snad normálně tu svoji preferenci úplně normálního jídla začnu fakt vydávat za nějaký inovativní směr.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Právě jsem dostala ohromný kartáč, že jsem si odvážila zpochybnit zázračné účinky zeleného ječmene. Prý mám držet hubu, když o tom nic nevím. Jsem fakt moc ráda, že sedím v kanceláři s takovými odborníky na výživu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Brutální koučink sál z lidí emoce, supermodelku dohnal k sebevraždě - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...l-sekty-kulty-mesiasi-i35-/zahranicni.aspx?c=A160503_181917_zahranicni_aha
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZOIDBERG: Mezi Karlákem a Vyšehradem jsou úly asi na třech místech
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    CORNELA: Zastávám názor, že padesát šedesát žihadel naráz nemůže zdravému člověku nic udělat, kromě dočasné mdloby, ovšem :-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Ale jo, pokud je v blízkém doletu vydatný a stálý zdroj včelí pastvy, tak proč ne. Stromovka, Petřín…ideální. Ovšem třeba Staré nebo Nové město, nevím nevím.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: náhodou, kamarádka se spolubydlící už dost let včelaří na střeše činžáku ve Veletržní a mají výborný med ze Stromovky. Jejich soused tam má taky úly - a to od dob, kdy to ještě nebyla módní hipsteřina.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: tak ať se říznou a polijou si to octem, slivovicí a chilli. Nebo ať krájí chllii a pak si jdou utřít zadek...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CORNELA: "Naštěstí byl v dosahu MVDr. Peter Kubis, který se zabývá alternativní léčbou jak u lidí, tak u zvířat."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ta představa, že když zvíře neřve a nechrlí sprostá slova, tak ho to nemůže bolet, je taky děsná (a rozšířená). Psi si vyvinuli hysterické vřeštění evolucí soužitím s člověkem, takže ti už alespoň někteří mají ten život snazší.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: tohle by mělo být spíš někde na nějakém bdsm serveru, ne u koňáků. I když pravda, nejde o konsensuální techniky mučení.

    Chudák kůň.
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Moje podezření se potvrdilo, díky :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZOIDBERG: aha nojo, já plivu síru na alternativní medicínu ají GMO, a bojím se, aby mi pak nehráblo k alternativnosti :) (Ale v pohodě, já se tak nějak průběžně bojím kde jaký blbosti, můj mozek občas vyhazuje errory touhle formou)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    SHEALA: Sakra že, čím zelenější,alternativní, a přírodu milující, tím genetiky neznalejší, a na GMO síru plivajici.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZOIDBERG: mno a je nějaká korelace mezi lidma co jsou proti GMO a alternativcama?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Ale ano, jsem seznámen s tím, že včelaření ve městě mírně přichází do módy, ovšem tak úplně jako bezproblémovou věc to nevidím. Minimálně je třeba velice pečlivě hlídat genetiku na mírnost včel, a i pak to může být vošajstlich. U nás v organizaci jsem mimochodem za černou ovci, protože hájim geneticky modifikované plodiny...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Včely ve městě? Víc žihadel, to měšťákům prospěje. Dotek přírody :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BALAENA: tak jako stejně do města je potřeba nějaké včely přidávat a budou mít med na snídani....
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZUZKAOU: a další úly na střechy všech onkologických klinik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam