• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO:osobnostním rozvojem až taky alternativní medicínou. Primitivní šamani už dávno umí vyléčit všechny nemoci, to jen my změkčilý běloši si jejich práce nevážime.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SHEALA: jeste k tomu pridej uzivani drog z nudy (obvykle obhajovano take osobnostnim rozvojem) a mas alternativniho picuse jak z ucebnice.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: užila jsem googlu a autorem je toxikolog Maurice Rabache.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: ten Francouz mi přijde jako zatraceně chytrej týpek. Tohle je fakt ultimátní :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GAISAKA: Kristuša.
    Došla jsem ke druhému odstavci a vzpomněla jsem si na svého lehce potrhlého gynekologa, kdysi jsme se u baru zakecali ve věci problémů světa a nějak přišla řeč na gardasil a spol., a nadával jak špaček, že jedna z těch vakcín je na dva typy toho viru, myslím cervarix, a že cesťáci od té farmafirmy mají obšlápnuté obvoďáky, zatímco gardasil je na 9 typů, a když pak ty dámy ve dvaceti přijdou s těma bradavicema a hrozně se diví, tak jemu nezbývá než vysvětlit, že ano, dva typy, to je asi tak 80 % infekcí, a ony holt maj těch 20, a že už to doočkovat nejde. A že teda jako když už nic jinýho, tak jsou ty genitální bradavice relativně časté a že jejich odstraňování a srůstání děr atakvůbec vzhledem k lokalitě bolí jak sviňa a že podle odezvy pacientek by pár tisíc výměnou za to, že by byly zproštěny těchto radostí, byl dobrý obchod.

    A když přelezu to tl;dr na téma útlak ze strany autorit (to je taky otřepané topos...), tak to kvílení, že lékaři přecinky sledují novinky v oboru a vědí, že očkování je ZLO - to ty novinky mají být Wakefield 1996? Od té doby se xkrát prověřilo teoreticky i prakticky, že očkování je lepší než vzteklina nebo spalničky (a taky levnější), když už jsme u toho.
    Taky se zopakuju: ne každý, o kom říkaj, že nemá pravdu, je Galileo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Funkce? Funkce!!!!!? Nejlepší dietní doporučení, které znám, zaznělo od jakéhosi Francouze: Střídejte toxiny. Myslím, že ultimátnější moudro vymyslet nejde.
    JAJITA: simtě, lidi si libujou, že džus je zdravá strava, tohle o nic horší nebude. A když někoho prostě nebaví to řešit...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAISAKA:

    ...Je zcela logické, že právě z center imunologického, alergologického a epidemiologického výzkumu nevystoupí dnes žádní špičkoví odborníci ani jiní lékaři proti paradoxům a absurditám, které je schopen pochopit a rozlišit dokonce již i přiměřeně informovaný laik...


    !!!
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Po dlouhé době zdravím, kolegyně a kolegové.
    Pokud filtr nelže, nesu čerstvej matroš.
    Kariérní růst v medicíně, matrice chování — a očkování
    http://www.zvedavec.org/...tare/2016/05/6872-karierni-rust-v-medicine-matrice-chovani-a-ockovani.htm
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAJITA: no je to zdravější, než strava IT naplňujícího stereotypy. Možná že to bude zdravější i než běžná strava v domácnosti bydlenek a manžů, protože to obsahuje dostatek vlákniny a akutní nedostatek přepálených tuků, uzenin a vegety.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JAJITA: Granule pro lidi, po tom jsem toužila už dávno. Ještě by to teda mohlo být pevné, protože dlouhodobý příjem jen tekuté stravy člověku prospívat rozhodně nebude.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JAJITA: ajťáci jsou prostě... součástí lidský existence. Holt jim nevadí, že se budou stravovat podobně jako lidi s motorikou v hájí no. A jinak viz Zuzkaou, pokud je cílovka schopná jíst pizzu s hamburgerem a zapíjet to kávou zalitou redbullem, jedinej problém by mohl bejt, že si odvyknou na pevnou stravu, stejně jako lidi co jedí smoothie.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ZUZKAOU: ale vydávat to za zdravou stravu??
    svět se fakt v prdel obrací :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAJITA: hele hlavní cílová skupina jsou ajťáci, co je jídlo vlastně obtěžuje a nechtějí ho řešit, zejména třeba v práci oběd. A je lepší koktejl s rozumným složení, než věčné fastfoody.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    CORDESCU: to už se lidi zbláznili úplně? :/
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: tedka si stěžuje LP Fish (Luboš Pavlovič) na to, že firmy semelou malý kohouty. protože nenesou vejce. Achjo Ano, furt jedu v myšlence, že jsme fakt hodně rozmazlený a vymejšlíme si co jíst a nejíst, ale ty malýýýý roztomilýýý kužááátka...
    jo, koketuju s myšlenkou veganství. Zároveň vím, že pokud mám zdravotní stav takovej, že je zázrak, že se mohu rozhodovat co budu jíst, a nemuset jíst ústavní šlichtu, je luxus i kuře od Babiše, který celej život trpělo.

    No a ta mana by mohla bejt dobrý řešení člověče :) Ovšem pokusnýho králika jim dělat nebudu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: Koneckonců, různí nácíčci, sralbotkové a zastydlí komunisti touží po řádném ordnunku.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TAPINA: jo, jsme jako lidstvo aspoň v Evropě se schopní najíst každý den a netrpět hlady, a důsledkem je, že lidi vymejšlej pičoviny ohledně osobního rozvoje a účinků lněných semínek a superpotravin.

    Hladomor na ně, bič drába a feudalismus.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WRYKOLAKAS: Ale tak jako ono to pro některé lidi fakt může být problém (takový skutečný celiak na dovolené). Nesmí se to vyžadovat z módních důvodů. Potkávala jsem na poledních menu v hospodě manželský pár, paní se pokaždé vyptávala na bezlepkové jídlo a celkem často jí neměli moc co nabídnout. Omáčka s rýží, fajn, ale zahuštěná moukou, těstoviny, něco v trojobalu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam