• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Ackoli titulek nenapovida, docela to sem patri:

    Zoufale špatné rozhovory Daniely Drtinové: Praktická ukázka toho, jak rozhovory nedělat, když nechcete škodit veřejné debatě | Mediahub.cz
    http://mediahub.cz/...-ukazka-toho-jak-rozhovory-nedelat-kdyz-nechcete-skodit-verejne-debate-1057461
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: pokud mají tyhle kkti přístup do parlamentu, tak se svět v prdel obrací.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VIP kurz :: Oficiální Centrum Norbekova v ČR
    http://cz.norbekov.com/sluzby/poradenstvi/vip-kurz/

    TENTO KURZ JE PRO VÁS, POKUD:
    VÁS NEBUDEME NUCENI PŘEMLOUVAT, ŽE JSTE VÝJIMEČNOU OSOBNOSTÍ
    NAŠE PŘESVĚDČENÍ O VAŠÍ GENIALITĚ JE TOTOŽNÉ VAŠÍM MÍNĚNÍM O SOBĚ SAMÉMU
    CHCETE DOSÁHNOUT CÍLE RYCHLE, ROZHODNĚ A SOUČASNĚ SI OBNOVIT ZDRAVÍ
    Uznáváte se Osobností?
    MY VÁŠIM SCHOPNOSTEM VĚŘÍME !
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Ženám pomůže najít pravé ženství a manažerům zase poradí, jak být v životě úspěšnější.

    O METODĚ :: Oficiální Centrum Norbekova v ČR
    http://cz.norbekov.com/o-nas/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://zpravy.aktualne.cz/...-lecitele-vystoupeni-mu-zaridil-po/r~a5df081a2d7011e68afb002590604f2e/

    "Putující Derviš" Mirzakarim Norbekov, který pomocí alternativních metod údajně vyléčil devět milionů lidí, má tento pátek ve Sněmovně vlastní seminář. Vystoupení zaštítil šéf zdravotního výboru a onkolog Rostislav Vyzula. Pozvání pro uzbeckého léčitele zařídil poslanec Jaroslav Holík, který v Česku prodává jeho knihy a jehož žena pořádá placené kurzy podle Norbekovových metod. Mezi ně patří například "gynekologická bezkontaktní automasáž"
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN:hele prostě virus... je to na brutal difficulty, takže se můžeš šírit jen vodou a vzduchem, ne přes hmyz nebo zvířátka, protože bys jinak zmutoval, měl příznaky a byl vidět. Jinak klasicky... pokud potřebuju abys mi ty lidi nakonec zabil, tak to holt musí bejt s příznakem jako totální selhání všech orgánů, i když začněš jako kašlíček a boleníčko břicha. Ale to až nakonec. Přiznaky tě zviditělní. a potom tě začnou léčit. A není nic horšího, když seš vidět a ještě si nenakazil Grónsko a Madagaskar.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    GENTIANA: WHAT!? Tak málo? Zhroutil se mi svět, já to měl vždycky za odporně smrtelnou chorobu! No nic no, mé vzdělání v biologii nikdy nepatřilo k mým zářným kvalitám...

    XBAHNO: Nope, sem se zeptal onoho kamaráda se kterým sem to řešil, jestli neví, kolik je smrtelná dávka rtuti a on mi řekl že co ví tak 0.1ml. Tak jsem to převedl na gramy, štědře jsem to zdesetinásobil a projistotu ještě zaokrouhlil na nejbližší vyšší pětku.

    Ale teď jak ses zeptal se na to koukám a zjevně by můj plán zle selhal, protože množství vstřebané rtuti při požití je výrazně pod 1%, takže ani můj 10 násobný přestřel by nepomohl :/ Damn. A koukám, že ty dávky kolem 0.1-1ml se netýkají čisté rtuti, ale nějakých sloučenin rtuti (třeba by se někde okolo dala snadno najít nějaká taková sloučenina?)

    No nic, bude potřeba najít nějakou jinou dostupnou a smrtelnou látku, které neuškodí, když jí někdo převaří v homeopatické vodě...


    SHEALA: nějakej odpornej a zákeřnej, doufám :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SIRIEN: Moment moment, tech 1.3g elementarni rtuti jako LD50 pro per os aplikaci se mi nezda. Inhalacne, nebo jako rtut vazana v nejaky sloucenine, to bude asi jeste podstatne mensi, ale co si tak pamatuju, elementarni rtut obvykle proputuje travicim traktem takovym fofrem, ze se nestihne prilis vstrebat. Nedari se mi dohledat verohodnej zdroj - mas nejakej ty?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIRIEN: spalničky mají snad vyšší úmrtnost a komplikace a velmi ochotně se šíří a není na ně lék! Navíc dítěti je viditelně blbě a zůstává se s tím doma v izolaci, pěkně celá rodinka, pár týdnů.
    Nepodceňovala bych jejich moc a jeden kousek do školky poslala.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SIRIEN: Úmrtnost dvě promile, to za mě teda není kašlíček. Komplikace typu zánět plic, zjizvení rohovky nebo SSPE taky z rýmičky nebývají.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: pojmenuju po tobě virus v Plague inc
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    SIRIEN: digitalni jsem taky nepochopil, rtutovych jsem so koupil pred par letu od nekoho na inzerat 6ks
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    CORNELA: mě se rozbil a ty digitální sou funkční asi jak ta homeopatie :(

    GENTIANA: spalničky sou o ničem, takovej kašlíček, ideálně ten čerňoučkej, z toho by mohlo bejt pár hezkejch rakviček...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Miluju tvuj autocorrect.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIRIEN: a jinak tohle mi otevírá nůž v kapse. Oni bojují za svobodu se neočkovat, ale vytáhnout do boje proti svobodě se očkovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIRIEN: nepotřebuješ předstírat zablokování studie. Stačí predátorský vědecký časopis http://technet.idnes.cz/...scopus-experiment-bealluv-seznam-pjl-/veda.aspx?c=A160603_140135_veda_pka
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: Upřímně řečeno, já taky.
    SIRIEN: Bohužel, ono těch epidemií už pár bylo, myslím, že spalničky z Disneylandu se přetřásaly i v českých médiích, ale tmářům to nějak nestačí.
    SIRIEN: Já měla kdysi půlkilák, možná je ještě někde u taty v garáži, neb mi ji sebral.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: jestli chceš nášup, tak po přečtení tohodle sme s kamarádem chvíli řešili možnost pustit do éteru (přes nějakej mimibazar nebo fejsbůčkovou mami-skipinku) fake studii "od renomovaného lékaře, jejíž publikace v Science byla na poslední chvíli zablokována BigPharmou", která by "jasně prokazovala" pozitivní účinky požití 15 gramů rtuti důkladně převařené v homeopaticky očištěné vodě.

    Dávka pro děti je 5g, ale vzhledem k podobnosti imunitního systému rodičů a dětí se doporučuje aby proceduru nejprve absolvovali rodiče a následně dětem podali dávku upravenou dle vlastního pocitu po absolvování - při výrazné večerní únavě je vhodné ji snížit na 3.75-4.15g, naopak pokud se únava nedostaví, lze navýšit i na 6g. (To by mělo zajistit, že se žádný dementní rodič už nikdy nedostane k tomu aby to narval svýmu dítěti, taková etická pojistka proti collateral damage v celé věci, chápeš.)

    (abys to nemusela googlit, 15 gramů rtuti je něco přes 1 mililitr, smrtelná dávka u rtuti začíná na 0.1 mililitru)

    Z našeho plánu nakonec sešlo, protože jsme zjistili, že od doby co EU zakázala rtuťové teploměry by bylo těžké dát nějaký jednoduchý alter-kravkám-vzdorný návod na sehnání 15 gramů rtuti...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: mám etický dilema a nemám tě ráda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam