• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: mám lepší. Široká rodina mé tchýně se děsí plísní a rakoviny a jedno považuje za přímou a jasnou příčinu druhého. Nejvíc mě zaujal příběh z orlickohorské vsi o rodině, která vyklízela starý dům po babičce. Z půdy vyhazovali velmi staré = plesnivé = smrtelně nebezpečné seno a pán se toho nadýchal a do roka umřel, asi na rakovinu.
    Je to možné? Ne že bych jim věřila, je to rodina zamačkavačů boulí, ale nemám logické vyvrácení.

    Těch výkladů a příběhů mají vícero. Dlouho mi trvalo přesvědčit manžela, že potravina, která je týden v lednici nemusí být plesnivá (kór když není žádná stopa změn vidět), a že neumře, když to sní.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SHEALA: Nějaká divná rakovina! Moje oblíbená diagnóza!


    :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: no taky hezký. Hele, jsem četla, že kdosi se nechal léčit kmenovýma buňkama a rozjela se mu nějaká divná rakovina.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jsem si chtěla nechat odstranit znamínko, do kterýho jsem se škrábla:
    Estetická dermatologie Brno | MUDr. Iveta Hrabálková
    http://www.esteticka-dermatologie.cz/

    Za tajemstvím mládí Tray LIFE – P.R.P. metody, známé také pod názvem Drákulova terapie, stojí naše vlastní krev. Látky obsažené v krvi mají blahodárné účinky na obnovu pleti a zpomalují proces jejího stárnutí. Omlazující efekt v sobě ukrývá krevní plazma. Ta obsahuje růstové faktory a proteiny, které pokožku regenerují a startují procesy omlazení zcela přirozenou, tělu vlastní cestou. Nehrozí tedy alergie či přenosy chorob.

    Výjimečnost Tray LIFE spočívá v použití speciálního Plus DNA aktivátoru. Tento je schopen uvolnit růstové faktory z krevních destiček, ale především stimulovat jejich aktivitu. Díky tomu více než 100 růstových faktorů začíná podporovat proces omlazení pleti.

    Existují různé metody plazmaterapie. Na našem pracovišti používáme k vyhlazení vrásek unikátní Tray LIFE DNA aktivátor, který účinně stimuluje růstovou aktivitu krevních destiček. Díky tomu více než 100 růstových faktorů podpoří proces omlazení pleti. Obličej se zpevní a projasní, pleť je pružnější, zářivější, hladká a více hydratovaná. Díky inovativnímu Plus DNA aktivátoru vydrží efekt terapie 8 měsíců, nejlepších výsledků se dosahuje při pravidelném ošetření 2x ročně.

    Průběh ošetření:

    Ambulantní ošetření trvá od 30 do 60 minut. Nejprve odebereme Vaši krev do speciálního setu, oddělíme plazmu s trombocyty pomocí centrifugy, smícháme s DNA aktivátorem, lékařka pak upravenou plazmu včetně aktivovaných krevních destiček šetrně jemnou jehlou aplikuje do kůže.

    Vzhledem k tomu, že se jedná aplikaci části Vaší vlastní krve, je riziko komplikací zcela mizivé, minimalizuje se i možnost intolerance. Další den můžete pokračovat v běžných aktivitách nebo jít do práce. Drobné kožní podlitiny a zarůžovění pleti lze skrýt líčením, otok nebývá velký, infekční komplikace za dodržení sterility zcela vzácné, bolestivost po zákroku minimální.

    Výhody plazma terapie Tray LIFE s DNA aktivátorem:

    Využívá regenerační potenciál vlastního těla, projasní pleť a vyhladí jemné vrásky již po první aplikaci, ošetření má dlouhodobý efekt. Sterilní jednorázový Tray life set zajišťuje maximální bezpečnost terapie, nehrozí alergie či přenosy chorob. Ambulantní ošetření je rychlé, stejně tak i rekonvalescence. V neposlední řadě patří k výhodám i příznivá cena.

    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: Kdysi Lucky Strike dělali reklamu v hospodách, že sis když sis u brigádnic (jedna prsatá, druhá štíhlá dlouhonohá) koupila dvě krabičky, tak sis mohla zahrát takovou hru která když ses trošičku zamyslela než si se do toho pustila nešla nevyhrát - kdo prohrál dostal zapík, kdo vyhrál dostal sadu těhle kuliček.

    Vůbec jsem nezaváhal, krabičky sem koupil a kuličky mám doteď. Mohu tedy jako kuřák z vlastní zkušenosti potvrdit, že minimálně v určitém slova smyslu tyto kuličky alespoň v určitém kontextu skutečně mají vliv na rakovinu.

    (a ano, jednu dobu jsem je skutečně i nosil na ruce / na krku a i když musim říct, že je pohodlné mít něco na hraní s rukama kdykoliv takhle poruce, tak na nošení to teda zdaleka neni takové žůžo, jak se pán tváří... člověk velmi rychle zjistí, že se běžně pohybuje kolem značného počtu kovových předmětů, se kterými se ty kuličky touží kamarádit (ani nemluvě o tom, pokud nosíte hodinky, i když třeba na druhé ruce...) plus teda je úplně jedno, do kolika řad si to člověk namotá, za chlupy na ruce - a hlavně za vlasy na zátylku - to tahá tak jako tak. Navíc se to má tendenci občas přetrhávat když člověk o něco zavadí a pak se to musí skládat znovu (nebo zmuchlat a hodit do kapsy), o tom, že ztráta kuličky je spíš otázka "kdy" než "jestli" ani nemluvě...)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    MOODYCAT: Ale tak když někdo věří takovým informacím ze stránek které se jmenují BezPolitickeKorektnosti.cz, tak to je skoro něco jako přírodní výběr, ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FLAVIGNY: že je ten web zhruba na úrovni aeronetu, je mi jasné. Ale stejně.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Bioenergetický náramek BEN7
    https://www.youtube.com/watch?v=Nahkx1-mEbg


    BEN7 svým úzkým magnetickým a elektrickým polem zlepšuje disociaci aminokyselin v krvi a tělesných tekutinách v blízkosti, čímž je zbaví lepivého efektu a ony se přestanou naplepovat na mikroby, parazity, viry, plísně, metastázy, krvinky atd. Rozkládá i mrtvolné jedy a chemická těžko rozložitelná rezidua po různých chemoterapiích a očkování, která se podílí na dramatických změnách zvláště u dětí, které mají slabou hematoencefalitickou bariéru.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: No ty kraso, nene...nektery informace jsou jeste sranda, ale tohle uz je teda nebezpecny.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    GENTIANA: "Clanek" od dcery Klausova pomatence Hajka. Potatila se...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A další.
    Velká rakovinová lež: Slunce smrtící melanomy nezpůsobuje, nýbrž léčí | BezPolitickeKorektnosti.cz
    http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=76352
    Když je pobyt na slunci dobrý na křivici, tak určitě léčí i melanomy, žeáno.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Svalová dystrofia a atrofia – Ako vyliečiť nevyliečiteľné | Alternatívna liečba | Strava a zdravie | Choroby | Prírodná medicína
    http://www.badatel.net/svalova-dystrofia-a-atrofia-ako-vyliecit-nevyliecitelne/
    zlý farmafirmy, "dobrý" pochopení genetiky, pochopitelně na stránkách firmy co prodává vitaminy.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    škoda, že se todlecto Forty promazalo, taky bych se ráda pobavila. Na druhý straně, třeba se stydí.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    zajimavy
    Lucky iron fish - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Lucky_iron_fish
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    CORNELA: mně cuká oko už jen u toho pravopisu, obsah mě zcela umrtvil :/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CRUSHEER: Jasny, ale tim vubec nezaruci, jestli opravdu maj vsechno v poradku.

    Jinak ja opravdu proti veganum nic nemam. Pokud jsou dospeli, nekrmi tim svoje deti nebo zvirata. Pokud to necpou lidem okolo. A pokud nejsou blbi jako tago.

    Z takovych mam ve svem okoli jednoho :).
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    MOODYCAT: B12 megaloblasty a zelezo mikrocyty aj - to bych rekl ze vegani mysli krevnima testama, nemusite je hned chytat za slovo a budte spis radi, ze (nekteri z nich - ne ultra raw radikalove) jedi zdrave, viz. doporuceni dietologickych spolecnosti atd.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CRUSHEER: No a jak poznas poruchu nekterych mikronutrientu z krevniho obrazu a parametru metabolismu zeleza?
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    MOODYCAT: No tak ho uz nechte, nestudoval skolu na to aby korektne rekl KO + TF/ferritin. Ty vase nekonecny hadky, boze muj..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Nevedouce, mela jsem ten prechodnik blbe.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FORTY: Jako vazne si myslis, ze hladiny jednotlivejch vitaminu a jejich pomery a parametry metabolismu jednotlivych mikronutrientu jsou soucasti beznyho odberu krve? To nejvic miluju, kdyz si vegani navzajem radi, at si "nechaj nabrat krevni testy", nevedice o lidskem organismu vic, nez ze ledviny mame dve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam