• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CORNELA: ne, že by to podobný vyrobek pro lidi byl labuzo. Kdysi davno, coby dite, jsem měla od doktora geladrink v detske prichuti "jablickova myška". Byla to asi ta nejodpornější věc, co jsem kdy měla v puse :D konsky alavis je jen odporně hořký, dětský geladrink byl odporně hořký s chemickou chutí čehosi, zřejmě jablka made in spolana neratovice :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: v tom případě je alavis lék všech léků. Ale zapíjet řípou to nebudu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: a kafe dobrý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a ta šťáva z červený řepy je léčivá a životadárná, protože je hnusná, nebo fakt něco obsahuje?

    ze stejné skupiny je otázka, proč tolik teorií omezuje a zakuzuje kafe, když je to ovoce z pralesa, čisté přírody, ručně trhané, na sluhnci sušené, citlivě pražené :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    MOODYCAT: 15 palecku! :DDD
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Zase ale po tý šťávě z červený řepy díky barvivům lidi docela epicky blijou.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: normální new age. A židé co zemřeli během holokaustu měli karmickou zátěž, která se tím pročistila, takže maj bejt rádi.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: On má taky ten syndrom bílého muže, nebo je jenom pako?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    V Evropě se rychle šíří spalničky, málo se očkuje – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/veda-skoly/443775-v-evrope-se-rychle-siri-spalnicky-malo-se-ockuje.html
    Spalničky jsou velmi nakažlivé, ale pokud je očkováno dost lidí, neměly by se na území daného státu šířit. Například Německo proto chystá přísnější zákonnou úpravu pro povinné vakcinace a už zmíněné opatření připravuje Itálie.

    Někteří lidé věří, že očkování proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám (MMR vakcína, používaná i v ČR) způsobuje autismus. Vědci přitom tvrdí, že tyto obavy byly už dávno vyvráceny.
    SALO
    SALO --- ---
    ZUZKAOU: zjevně některá z žen jeho rodu až 6, někdy 9 generací dozadu odmítla život, nebo zavrhla muže.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jiří Maria Mašek - Cesta životem
    37 mins ·
    POSTIŽENÉ DĚTI A ŽIVOTNÍ JANG. Celý život probíhá v lidské bytosti vývoj. Tělo nikdy nezůstane stát, zastavuje až teprve okamžikem smrti, i když pracuje na jemnějších úrovních ještě dlouhé desítky hodin po ní. Ten největší, nejpřekotnější vývoj však probíhá v jediném období. V prvních devíti měsících po spojení buněk. Pokud dojde k narození postiženého dítěte, znamená to, že je problém s vývojem, tedy jangem, tedy s mužskou stránkou bytí. Je tam problém s nedostatkem lásky, některá z žen rodu až 6, někdy 9 generací dozadu odmítla život, nebo zavrhla muže. Její chybu pak zopakovala i další z žen.. a tak vznikají postižené děti. Jinou příčinou může být také úmyslný potrat, zejména poté, pokud žena otěhotní znovu brzy poté. Takový potomek pak rovněž v děloze (prenatální komplikace, krvácení, omotaná šňůra při porodu, apod.) či během svého pozdějšího života bojuje o život. Rozhodují maličkosti, aneb, jak já říkám, nebeské kredity. Tedy láska našich předků, uložená do Nebeské banky.
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    MONROE: imho vedle do vedeckych vtipu
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    CORNELA: na kyseliny a pH a zly cukry sem uplne zapomnel!!
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    MONROE: protoze tam jsou vitaminy, antioxidanty, nejsou tam jedy a toxicke latky jako v mase... altermativci imho zamenuji prevenci a lecbu. rakovina se vyviji obvykle po mnoho let pres ruzne predstupne, pak uz te pomerancova stava a kedlubna nespasi.
    rekl bych, ze zadna onkologicka studie prospech takove stravy na preziti onkologicky nemocnych nedokazuje. ridil bych se hlavne zasadou nehubnout a neztracet svalstvo. hlavni je jist, cokoli.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: aspoň měl na konci krátkého života výlet do Peru a mocné zážitky. lepší než prostá pouť nemocnice - hospic - krchov.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Čech léčil nádor u šamanů žabím jedem. Z medicínského pohledu blbost, z lidského nikoli, tvrdí onkolog | info.cz
    http://www.info.cz/...jedem-z-medicinskeho-pohledu-blbost-z-lidskeho-nikoli-tvrdi-onkolog-12716.html
    Do nemocnice přitom přišel „jen“ s bolestí pod klíční kostí a pocitem únavy. Skončil na onkologickém oddělení, kde podstoupil chemoterapii. Ta mu nepomohla, a tak jeho lékaři zkoušeli i jiné způsoby léčby. Žádná z nich ale zatím nebyla tak úspěšná, aby Petra vyléčila. Jednoho dne se tak rozhodil zkusit i neověřené metody a vyrazil do peruánské džungle, kde si od tamního šamana nechal mimo jiné do vypálených ran vpravit žabí jed. Po návratu se na sociální síti svěřil s tím, že nádor mu bohužel metastázuje dál do životně důležitých orgánů.

    Většině lidí nad takovým počínáním zůstane rozum stát, podle onkologa Ondřeje Slámy ale existují situace, kdy mohou podobné výlety pacientovi pomoct: „Shodou okolností mám teď v péči jednoho umírajícího pacienta, kterého jsme teď předávali do hospice, který se před nedávnem z Peru vrátil. Z medicínského hlediska beru tuhle peruánskou anabázi jako blbost. Z hlediska lidského, i přesto, že ten výlet málem nepřežil, to pro tohoto pacienta bylo důležité v rámci jeho smiřování se s nemocí. Já si myslím, že ta cesta měla spíš charakter jakési pouti než ozdravného pobytu,“ říká pro INFO.CZ Sláma.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    CORNELA:
    PATISLAV: u alkacu to fakt nefunguje, ani u tech, kteri skutecne abstinujou. ikdyz prokazovat abstinenci je rozhodne dost obtizny.
    ono se ma za to, ze infekce virovou hepatitidou je tak silna noxa, ze po jejim odstraneni (nebo kontrole leky jako v pripade B) se naplno nastartujou regeneracni procesy. samozrejme to asi zalezi na cely rade dalsich faktoru, samotna cirhoza ma taky urcite faze pokrocilosti...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CORNELA: nemůže to být tím, že podstatná část z nich dál (třeba potajmu) leje?
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    CORNELA: soudi se, ze dojde k degradaci vaziva, regeneraci hepatocytu a obnoveni normalni architektoniky jaterniho lalucku. kazdopadne vysledky hodne studii prokazuji regresi prokazanou jak neinvazivne tak i hostologicky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam