• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Hlavně mylný předpoklad, že imunita je průměrný chlap, který zvládne řešit jen jednu věc naráz, takže když řeší očkování, nemůže se vypořádávat s volně přicházejícími patogeny. Ještě že máme tak vysoce organizovaný svět, ve kterém bakterie a viry stojí frontu s pořadovými lístky a napadají organismus jednotlivě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAERO: "očkování u nich zvýší riziko že chytí jiné závažné respirační onemocnění"
    To je nepodložený výkřik stejně jako všechna ostatní vstupní data toho příspěvku.
    Asi to vychází z mylného předpokladu, že očkování způsobuje "lenost či snížení imunity".
    KAERO
    KAERO --- ---
    XBAHNO: jo, kdyz to napises takhle tak je to mnohem srozumitelnejsi, dik.
    jeste proc se tady CORNELA pise ze "očkování u nich zvýší riziko že chytí jiné závažné respirační onemocnění"?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    KAERO: Pokud je incidence 10%(rekneme za rok, to se vcelku kreje s tou ochranou ockovani - cislo je zpochybneno, zdroj stredni duveryhodnosti https://www.wikiskripta.eu/w/Ch%C5%99ipka uvadi 33%, pocitat to zpetne z hlaseni hygieniku se mi fakt nechce) a ucinnost ockovani 43%(opet zpochybneno, ale tohle je neresitelny cislo. Ucinnost proti subtypu obsazenymu ve vakcine je >99%, jenze tech znamejch subtypu je spousta, chripka ochotne mutuje, takze je to velka otazka, jak vyrobce vakciny trefi kolujici subtyp pro danou sezonu - nekdy dobre, nekdy je uplne mimo) tak nakonec 0.1*0.43=4.3% to pomuze - byli by infikovani, ale zachrani je ockovani. Coz je kazdej cca 23.256tej.
    Cely to ma tu chybu, ze to plati jen pro maly cisla. Ve velkejch to dospeje k diferencialni rovnici, protoze chvili bude klesat incidence, ale postupne bude klesat i ta ucinnost toho ockovani, protoze se zacnou prosazovat jiny subtypy. Opravdu seriozne bych to resit nechtel...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Autismus u psů, vaginální vajíčka i homeopatika aneb sklizeň lidské hlouposti v roce 2018 - Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/...ni-vajicka-i-homeopatika-aneb-sklizen-lidske-hlouposti-roce-2018/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: "chřipku velmi lehkou bez nutnosti hospitalizace" jsem měla. Dva týdny s bolestmi svalů a kloubů, kdy jsem byla ráda, že se nemusím hnout víc, než kolik vyžaduje základní sebeobsluha, a měsíc se zápalem plic. Nikdy víc.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    GENTIANA: no, správně by se mělo po aplikaci být 20 minut v dosahu doktorů (tedy nejspíš v čekárně), kdyby došlo k anafylaxi, ale na druhou stranu přikovat tě tam nemůžou a pokud i přes jejich doporučení setrvat odejdeš, honit tě po městě taky nebudou...
    KAERO
    KAERO --- ---
    XBAHNO: a jak jsou ty cisla ok? ja jim nerozumim. ta sance ze se nakazis je za jake obdobi? jak dojde na 23?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    XBAHNO: u avenieru to trvalo deset minut I s podpisem lejstra, spolecenskou konverzaci a platbou. Ze si pochuzky zarizuju tak, aby mi sezraly co nejmene casu a energie, je samozrejmost.
    MATHES: a propustka je na to, aby zamestnanec mohl nekam, kam se rozumne neda mimo jeho pracovni dobu,obvodaci maji povinne pracovni dobu tak, aby tam zvladli lidi na planovatelne veci mimo svou pracovni dobu. Protoze je necestne a nesportovni ji procourat po doktorech za zamestnavatelovy penize. Ale, inu, Cesi.
    MATHES
    MATHES --- ---
    XBAHNO: vzhledem k tomu, ze prvni 3 dny neschopenky jsou za 0% platu a propustka z prace k doktorovi jsou az 4 hodiny za 100% platu, vychazi mi to dost jednoznacne :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SANTAL: U my obvodacky treba ne, kdyz uz tam jsem, tak minimalne par otazek a premerit tlak. Nevim, jestli je to peclivost nebo potreba vykazat par bodiku pojistovne, je mi to vcelku jedno, ale nez mi to sestra pichne, alespon zbezne me doktorka videt chce.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MAR_TINA: To u vás (po nahlášení se) nepíchne prostě sestra?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: tak jde k lékaři, čeká na řadu, dostane vakcínu, čeká 20 minut, jde do práce, 2 hodiny neodpracované a placené nejméně :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CORNELA: Blby pojmy, ale vypocty jsou jinak vcelu OK po matematicky strance. Jestli jsou spravne vstupni data, to nevim, mam o tom pochyby, zejmena v katerogii nakladu na lecbu, ale zenska vcelku vi co s tema cislama dela.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: a to trva 43 hodin, takze je to stejne zbytecny, protoze 40 hodin nemocensky je min :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: To je naprosto genialni :D. Prenos chripky je 10%, ucinnost vakciny 43%, takze je potreba naockovat 23 lidi...ty vole, to je dokonaly :D.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CORNELA: Just wow :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    jediný řešení je absulutní povinnost a tvrdý postih. Krom medicínsky potvrzených kontraindikací. A ty prověřovat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jsem alergička a protože moji přátelé měli závažné problémy kvůli svému rozhodnutí neočkovat, zajímalo mne jaké důvody je vedly k tomu podstoupit takové martýrium a proto jsem se o to do hloubky začala zajímat. a zjistila jsem, že očkování je zásah do imunitního systému. z toho jsem si logicky vyvodila, že pokud imunitní systém naruším nenávratně ho poškodím

    celá ta diskuze má přes 120 000 příspěvků

    Maminky, co už neočkujete, ozvěte se - Diskuse - eMimino.cz
    https://www.emimino.cz/diskuse/maminky-co-uz-neockujete-ozvete-se-56611/
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    VYHULENY_UFO: Vubec nechapes homeopatii - chybi v tom kokain, samozrejme spravne potencovanej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam