• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    CNV: logic!

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: to by proti Otovi pomohlo.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CNV: Informacni kapky? To si jako nakape a prozre?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Ale má pravdu - na karmu si člověk musí dávat pozor, unikající kysličník uhelnatý je nebezpečný ;-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CNV: zčernal, ale vybělil se Savem
    CNV
    CNV --- ---
    SHEALA: Asi málo, ještě nezčernal.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CNV: z toho týpka začínám mít pomali noční můry. A zavřenej prej už byl.
    CNV
    CNV --- ---
    "Klasická rakovina" s parazitama. Odčervit, pít savo a bacha na karmu.
    Toho chlapa by fakt měli zavřít.

    CNV
    CNV --- ---
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Tak aspoň že je blbej konzistentně.
    CNV
    CNV --- ---
    Hlavní problém ALS je napadení hlavového nervu - spojení míchy a mozku - parazity - nejčastěji vlasovci, ale mohou tam být i jiné zátěže, jiní paraziti a výjimečně to mohou být i silné toxické látky. Z deseti, dvanácti případů, co znám to byli většinou paraziti a jen asi ve dvou případech to byly silné toxiny (jedy). Zatím jediné, co vím, že účinně zabralo, bylo odčervení spojené s informační medicínou, např. Joalis, která je velmi důležitá především u napadení míchy a mozku.

    Aneb Ota Nepilý stále zasahuje...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Členka Pirátů chtěla léčit roční dítě bazénovou dezinfekcí. Pít to může jen debil, říká šéf lékařské komory – Deník N
    https://denikn.cz/...ke-komory/?fbclid=IwAR2WuzV6KPD5UDYC60-L4kOHH6vzJQdtSzDjjOYjNsZMEYDW8nCRNC3rX5c

    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tak si hledám na středeční služebku ve Zlíně, kam zajít do sauny nebo si zacvičit. Pak mě napadlo filtrovat přes Unišeky,co v práci dostáváme a vypadla na mě vědma, co i na dálku po skype vyčistí váš byt
    Úvod | Dagmar Dévi
    http://www.energickecentrum.cz/

    Reference báječné s čím si ani psychiatři nebo léčitelé neporadili, to tato Diva vyléčí.

    Pro otrlé doporučuji e-shop.

    /předpokládam, že důvod proč na mě vyskočila je, že má v nabídce masáže. Ale člověk, aby se bál, co mu všechno najde a vyléčí - stačí na sebe nechat působit ten web :)

    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Antidepresiva mi vyrveš až z mých chladných mrtvých rukou. Bez nich bych nejen k tomu terapeutovi nedošla, ale měla bych problém vstát z postele a umýt se.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MOIRAIN: aha, díky za vysvětlení.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PATISLAV: vyprchává po úplně stejné době, jen může řízení a přihláška probíhat zcela odděleně od patentu na sloučeninu, tj. přišli na nový způsob, podali přihlášku o x let později než přihlášku patentu na sloučeninu samotnou
    (ono je to trochu komplikovanější, v jednom patentu jde chránit sloučenina (jako molekula), způsob její výroby i sloučenina pro výrobu léčiva pro léčení nemoci)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TAPINA: dáváš absurdní příklad. Doktor má samozřejmě širší možnosti, může třeba předepsat širokospektrální antibiotikum místo penicilinu, může předepsat dodatečné pomocné léky, které pacient nutně nepotřebuje. A ne všechno je angína, na řadu nemocí existuje celá řada účinných látek, ze kterých může vybírat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PATISLAV: A ty si to představuješ tak, že pacient by potřeboval penicilinové antibiotikum, ale v akci byly kortikoidy, tak dostane ty? Když jdeš na do supermarketu pro papriky a brambory a mají v akci tuřín, tak si přineseš ten? Nejdřív se rozhoduje, z jaké skupiny léčiv pacient něco potřebuje. Pak která konkrétní účinná látka je pro něj nejvhodnější. A pak který přípravek s tou látkou je dejme tomu zrovna třeba výhodný, ale to už je pacientovi jedno, jestli dostane výrobek od firmy A nebo ten stejný od firmy B.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MOIRAIN: doplnil bych, že prolomení patentovaného výrobního postupu je hlavní náplní výzkumných oddělení generických firem, jelikož tenhle patent asi z nějakého důvodu vyprchává později než patent na samotnou molekulu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CDR: maximální doba ochrany patentem je 20 let, v případě léčiv 25 (,5) roku o které se prodlužuje SPC, o dobu, po kterou probíhalo registrační řízení (závorka platí pro pediatrická léčiva a počítá se to na dny, takže patent na léčivo xyz může mít maximálné délku platnosti například 20 let 1 měsíc a 15 dnů
    dá se chránit i způsob výroby, takže přestože konkrétní sloučenina už chráněna není, může být chráněn nový způsob její výroby, případně se dá chránit pro tzv. druhou indikaci, kdy se přijde na to, že to vymysleli na nadměrnou kučeravost vlny, ale ono to třeba léčí bradavice, ve speciálních případech lze chránit i režim podávání či způsob podávání (injekce, prášek, mastička)
    (do léčiv nedělám, tohle je zhruba všechno, co o patentování léčiv vím)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam