• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    A tak to jsem chtěla slyšet! Navíc to mají v těch srandakrámech, takže jí to už nějak vymluvím:-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIJA: Ať se kouká přes cedník, to vyjde levněji :o) Ono to totiž kupodivu fyzikálně funguje, když si zvýšíš cloní, zvedne se hloubka ostrosti (oko tady funguje stejně, jako foťák), ale zrak to pochopitelně nezlepšuje, člověk akorát místo brýlí používá podstatně méně pohodlný instrument.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SARAJ:
    Aha, dík, tak popátrám.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Víte někdo o existenci brýlí, které mají zlepšovat zrak? Moje matka po nich prahne a mám za úkol zjistit o co jde. Jsou to plastové sluneční brýle a mají místo skel dírkovaný rastr. I když má člověk brýle na čtení a nevezme si je, tak může s pomocí tohodle vynálezu číst.
    Mám dojem, že to má spojení s Hanou Maslowskou, Mandalou v Řečkovicích a ve Stromovce.
    Setkali jste se s tím někdo? DOufám, že je to zase nějaká šílená alternativa, kterou matce prostě nekoupím:-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: celej ten text je nneuveritelnej bizar. a dokonce nas, ceskej....

Muž z Jeseníku ve svých novinách burcuje proti testování 5G sítí. ‚Rozhodl to nedouk,‘ vysvětluje | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...-jesenicky-tydenik-site-olomouc-olomoucky-kraj-koronavirus_2005221151_sto

Vy osobně tedy proti 5G sítím nemáte nic, ale vadí vám neinformovanost. Chápu to správně?
    Vadí mi ta procedura. To je věc, která se týká všech občanů Jeseníku a rozhodl to jeden člověk. Navíc můžeme s úspěchem pochybovat o jeho vzdělání, je to absolvent gymnázia, takže nedouk. Společně s partou okolo něj si řekli, že může být velice zajímavé, když někdo zaplatí tyhle věci, tak oni z toho můžou mít něco pro své firmy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    V Jeseníku přednášel ‚bio-hacker‘ o škodlivosti 5G sítí. Opozice chce referendum, starostka podporu státu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/jesenik-tydenik-5g-site-technologie-olomouc_2005211843_sto
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GENTIANA: teda, koukám, že to je modýlek nebo nějaký render, ale zase je ta hrábjovitost vidět.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Že si na to rozstřikování chemtrails a 5G vysílání nevezmou aspoň suchoj su-25 zvaný hrábě... tam by se těch věcí jako vakcín s nanočipama vešlo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BERUSKA_CA: krása!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ZUZKAOU: Tak to se omlouvam. Mam na FB jednu anti vax aktivistku, ktera provozuje detox od Kamu a jine silenosti a tohle predlozila jako tegulerni studii a nabadala, at se toho vsichni drzi.
    Ja ty noviny nezkoumala, zase mam jedny nervy :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BERUSKA_CA: um tohle zrovna je zrovna humor...

Ve sněmovně se bude v pondělí točit kolem štěstí ohledně prodloužení nouzového stavu - AZ247.cz
    https://az247.cz/...emovne-se-bude-v-pondeli-tocit-kolem-stesti-ohledne-prodlouzeni-nouzoveho-stavu/
    KAERO
    KAERO --- ---
    BERUSKA_CA: ten obrazek je skvely. fotoshop uroven 2. lekce pro samouky :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERUSKA_CA: smát, tomu se nelze nesmát: 5G antény samy o sobě dle internetových expertů a alternativních vědců z Vysoké školy života fungují jako šířiče viru SARS-CoV-2.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BERUSKA_CA: rozhodne smat, potoze az247 je webik s humorem :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Clovek nevi, jestli se smat nebo plakat.

Nad Českou republikou proletělo chemtrails letadlo s 5G anténami šířejícími koronavirus - AZ247.cz
    https://az247.cz/...skou-republikou-proletelo-chemtrails-letadlo-s-5g-antenami-sirejici-koronavirus/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    muskatovej orech JE prasarna.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    OMNIHASH: Fuj, jen o tom orisku mluvis a dela se mi spatne. Nejhorsi kocovina myho zivota.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OMNIHASH: to je běžný dávkování, respektive je to cca horní hranice dávkování pro stimulaci. v tom co píšeš vidím dvě možnosti. buď špatnej kratom, což je dost častý, nebo tolerance/závislost. asi bysme případnou další diskuzi mohli přesunout do kratomovýho auditka, tady je to dost OT, radši bych tu viděl odpoveď od ID MAR_TINA
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BRKODLAK: tak to už je hodně homeopatická záležitost při takovýmhle dávkování ne? Co sem viděl, tak do sebe každej účastník zájezdu furtoval 3 polívkový lžíce prášku, aby to zapil pár douškama vody, značně mi to připomínalo naše pokusy zmastit se muškátovým ořechem na střední.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam