• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: nějak se ta důchodová reforma pořešit musí :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORNELA: vsadim se, ze i na nyxu bude cela rada podobne debilnich jedincu. premier s mistnim id prchal propaguje homeopatika, vedmy a kartarky, tak co vlastne resit. ziji holt mezi nami a zabit je nelze.
    CDR
    CDR --- ---
    Druhé kolo bude': "přispějte Marečkovi na Zapper, jediná věc, která ho může zachránit."
    CDR
    CDR --- ---
    Tohle je hrozný a vzbuzuje to ve mně agresivní ataku, úplně bych za tohle fakt někomu dal po čuni...

REGI Base
    ssStdVSčlgpeogracnds ovhor 9ahs:1e6dr ·
    Pamatujete si ještě na Marečka Grunského - syna policistů prap. Grunského a pprap. Válkové z Břeclavi? My jsme rozhodně nezapomněli a jak se před Vánocemi sluší a patří, dárky rozdává i Nadační fond REGI Base I. Marečkovi jsme pořídili speciální plazmový generátor v hodnotě 89 000,- Kč. A to opět díky darům od Vás všech!
    Plazmový generátor rozkmitává buněčné membrány pomocí elektromagnetické rezonance. Působení specifických frekvencí má velký vliv na podporu lymfatického systému a na funkci orgánů. Tento přístroj tak podpoří imunitní systém a pomocí frekvenční terapie umí odstranit patogeny v těle.
    Mareček už přes rok bojuje s nemocí, jejíž příčinu lékaři dodnes přesně neznají. Začalo to jako běžné onemocnění. Postupně však Marečkovi začalo ochabovat svalstvo a přestával hýbat končetinami. Ukázalo se, že trpí zánětem mozkových blan a míchy s celkovým selháním imunitního systému.
    Pomáháme těm, kteří za nás sloužili, a pomáháme proto i jejich nejbližším. Pokud chcete malého Marečka podpořit, posílejte svoje finanční dary i nadále na sbírkový transparentní účet ve Fio bance: 2900415315/2010. variabilní symbol 158.
    Děkujeme!

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CDR: nemel bys jednodusi a uzitecnejsi misto hadani se na fejsiku o nejaky debilite dopsat ten svuj narkoroman. Podle me tim zabijes cas mnohem lepe, ne diskusi na fejsu o nejaky totalni debilite.
    KURE
    KURE --- ---
    CNV: homeopatická placenta !!! po tom by porodil i chlap :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CNV: univerzální placebo pro každou příležitost ?
    CNV
    CNV --- ---
    Tinktura z placenty je dobrá na co? Sežráním celé placenty se aspoň doplní bílkoviny, ale tinktura?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Petra Vojtková: Máme tinkturu z pupečníku i placenty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...dite-placenta-porod-tinktura-pupecnik-tehotenstvi-syn.A201208_083204_sex_sub
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SALVATOR: tvl ve skutečnosti je to master mind solution. videl jsem o tom na YouTube před deseti lety video, ktery melo působit steasne vědecky, ale na první pohled slo vidět, ze si typej dal domu recnicnkej pultik a do toho prostrihy nejakyho realnyho publika. top.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    291/2015 Sb. Nařízení vlády o ochraně zdraví před neionizujícím zářením
    https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2015-291
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CDR: já bych se jen zeptal, jestli to má jako rušit nízkofrekvenční elmag pole, nebo vysokofrekvenční, nebo optické kohorentní nebo optické nekoherentní :) (ve smyslu nařízení vlády č.291/2015 sb.). čili, jakej to má technickej rozsah, pokud to "nějak" funguje. jestli je to adaptivní na konkrétní emise, nebo si tu brumlá svoje frekvence neustále a způsobuje vlastní elmag smog ?
    samý otázky, ale jistě nemá smysl se zabývat tím, že běžná domácnost je daleko pod hranicí hygienických limitů a v rozvodně, elektrárně nebo na vysílači o výkonu jednotek kilowatt to nemá šanci něco ovlivnit
    ENDER
    ENDER --- ---
    CDR: to by nikdo soudny neudelal, protoze pak by prestal fungovat a kdyz uz za to nekdo dal 15k, prece si to takhle neznici...
    CDR
    CDR --- ---
    hádám se na fb kvůli somavedicu. A zaboha nemůžu najít, jestli ho někdo rozdělal, aby popsal co je uvnitř.
    Nevíte o takové aktivitě/rozborce/recenzi/článku?
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: "Tady jsem o tom něco málo našla" - jako je fajn, že se alternativci snažej hledat zdroje, ale ještě by se mohli naučit přistupovat k nim trochu kriticky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: no popravde jsem si rikal, kdy se ta tenká blanka reality protrhne a odvěká pravda, a sice ze nejhustsi alternativci jsou i na nyxu, vyjde najevo. a takova hezka nedele to byla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HARDY: Přesně to sem si říkal taky, už tam ode mě je hlas PRO :-D
    HARDY
    HARDY --- ---
    SALVATOR: Já bych byl pro, aspoň bude materiál :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: hm věda a technika.. to tak šacuju, že to projde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam