• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MHO: Technicky vzato, acylpyrinem ho při blbé shodě náhod fakt zabít mohla. Snad to ve skutečnosti byl Nurofen nebo Paralen.
    MHO
    MHO --- ---
    Mimochodem zážitek z minulého týdne. Byli jsme na horské chatě - taková skupina známých. Jedno asi šestileté dítě mělo horečku a nějaký moribundus.
    Toho využila jedna z účastnic, u které jsem již předtím pozoroval ezo sklony.

Nejdřív zhejtovala matku dítěte, že ho léčbou zabije (čaj, citrón, acylpyrin).

Následně se vytasila s biolampou a začala kluka nasvěcovat. Konkrétně tohle měla:
    Biolampa bylo tohle https://unizdrav.cz/zbozi/1740/biolampa-bioptron-medall-oxy-sprej.

Zajímal jsem se co to je. Vysvětlila mi, že to "filtruje ty špatné molekuly světla a nechává jen ty s dobrou vibrací a to zničí záněty v těle." Plus přednáška o frekvencích.
    Následně proběhlo předávání energií Reiki. Matka dítěte byla středně nervózní, já jsem se dobře bavil.

Dítě se za dva dny uzdravilo, což je jednoznačný důkaz, že to funguje.

PS: ano vím, že léčba intenzivním světlem je funkční metoda terapie. Asi nefunguje na chřipečku, ale také naublíží. Jen mne zaujalo, jak si to ezo žena uzpůsobila, zcela překroutila princip atd.
    MHO
    MHO --- ---
    KOCHANSKA_CH: zapper na sto první způsob. za pouhých 35litrů. Za blbost a za naději se holt platí.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Co je zas tohle? Na FB jsem na to narazila u jedné osoby z mé bubliny. Dřív dělala do Tiande, nabo jak se to.
    Výchozí stránka
    https://www.healyhelp.cz/?
    ENDER
    ENDER --- ---
    VYHULENY_UFO: proboha, ja bych na ty lidi posilal socialku..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/idyotinstitute/status/1621825235929468928
    KURE
    KURE --- ---
    SHEALA: nejsem si uplne jistej. přečti si pozorně hashtagy dole.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ERVIN: tay mi to příjde neškodný
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ERVIN: Tak tohle je za mě furt takový beztrestny ve srovnání se zakazovanim analgetik že strany léčitelu atd...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Ach jo. Kamarádka z mládí je už rok v terminální fázi. Podotýkám, že v tomhle stavu hluboce ctím cokoliv, co jí duševně podpoří i kdyby to byla víra v léčivé hopsinky žábohitlera v bačkůrkách. To co mě na tom dráždí, je, že někdo vykradl termíny úplně jinýho vědního oboru (čimž zneužívá jeho kredibilitu) a lidi, který na tom prostě jenom vařej neskutečný prachy (německá klinika - meditace, otužování, mandaly, čakry a kurva nadměrný dávky vitaminu C). Hluboce mě drásá cynismus a chladnokrevnost obchodníků s neštěstím. #kvantoveleceni

SHEALA
    SHEALA --- ---
    Molekulární vodík a přidružená výroba
    Testy dvou skupin myší
    https://www.lepsizivot.shop/blog-zdravi/testy-dvou-skupin-mysi/?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Is White Sage The New Million Dollar Herb?
    https://www.youtube.com/watch?v=j_KvbfczDQk
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: taky mám jednoho kolegu, kterej je v tom docela zdatnej. něco mi předvedl i s krumpáčem v ruce, ale já bych se na to nespoléhal, mě by nějakej odbornejch úspěch takovou metodou doslova urazil :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: ok, to zni celkem rozumne..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: ne a ani sem to nezkoušela. Věci, o kterých si myslím, že jsou blbost, ani nezkouším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: a umis proutkem hledal i kovy typu zelezo, zlato ci olovo s bronzem? umis proutkem nahradit dekektor kovu?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    většina studnařů a hydrogeologů proutky používá (moderní verze jsou kovový, jdou vozit v autě nekonečně a nemusí člověk hledat větev), protože ... to lidi chtějí. A cítí se líp, že jim to místo na studnu určili vším, co měli.

Já za sebe musím říci, že často vím, kde ta voda pravděpodobně bude a v proutkách cítím kulový. Takže to ani nepředstírám. Nějaký pocity mívám leda při vyhledávání starý meliorace na holým poli, tam jo, ale to se bavíme o trubkách s proudící vodou metr pod zemí. A kovový pruty, s větví bych nenašla ani pumpu natřenou na červeno.

Ale pak vidíte lidi, který vymapují trasu plynovodu nebo přivadeče, ke kterému se ztratila mapa. O vědeckém potvrzení jsem nikdy neslyšela, ale já toho neslyšela a nečetla...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: jo trativody, oblibena vec z dob, kdy jeste nikdo nic netusil o hovnech a bakteriich v pude... vzpominam nerad na doby pred Sametem, kdy nase malomesto cisticku nemelo a vsechny hovna tekly bud rovnou tlustou trubkou do Labe nebo nejdriv do potoka, ktery protejkal mestem a pak teprv ten potok vtekl do Labe. Kolikrat jsme stavali jako decka v parku u potoka a pozorovali tekouci hovna, sprcky, hajzlpapiry a tak...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zbytek si řeknem u piva
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: jednou jsem se namanul ka takovýmu zajímavýmu problému, soukromě. jak to, že má soused plnou studnu hoven a papíru? no big dýl, prostě někdo má trativod nebo praskla kanalda. v rámci sousedských vztahl jsem mu doporučil, ať to začne řešit přes PVaK a ti jak se budou bránit, tak by snad mohli někoho určit. a mezití jsem se dozvěděl, že asi 5 domácností má na kopci, ve starejch dáblicích trativody a pohoda jazz. přitom je to z pohledu magistrátu jasný, kdo nemá přípojku na odpad, musí používat trativod, nebo doložit výcuc jímky. no ale kdo já jsem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam