MOIRAIN: v komentářích pokračování halucinace
roždí je živá látka která je svou povahou srovnatelná s houbami ale na rozdíl od hřibů a muchomůrek mají zvláštní způsob rozmnožování
kvasinky se dnes šlechtí v průmyslovém měřítku ve specializovaných laboratořích
pokud se ale z různých důvodů naruší rovnováha střevní mikroflóry v těle a do jídelníčku se navíc dostane hodně cukru a moučných výrobků, pak se kvasinky stávají škodlivými
v tomto případě se člověk začíná obávat známé kandidózy a onemocnění se projevuje různými příznaky jako poškození kůže nehtů gastrointestinálního traktu dutiny ústní
při konzumaci produktů obsahujících droždí je nutná míra a pokud pomazánku nejíš několikrát do týdne tak pak může být vše v pořádku ale pokud máš každý den pečivo s droždím tak můžeš mít problém
kvasinky vedou k nedostatku živin a aby se kvasinky úspěšně rozmnožovaly potřebují vitamíny a minerály které plísně odebírají z lidského těla
nadměrná konzumace potravin obsahujících kvasinky vede k nedostatku makro- a mikroprvků nezbytných pro normální život
kvasinky narušují acidobazickou rovnováhu kterou se tělo snaží všemožně udržovat nejzřetelnější z nich je extrakce vápníku z kostí jako nejalkalickějšího prvku
nadbytek potravin obsahujících kvasinky ve stravě proto může způsobit nedostatek vápníku a následně se rozvinout v osteoporózu
kvasinky jsou schopny nejen odolat náporu fagocytů zodpovědných za imunitu ale také je zabíjet
pokud se kvasinkové houby které se v těle množí vysokou rychlostí jedí prospěšnou mikroflóru trávicího traktu a jsou uznávány jako druh "trojského koně“ který umožňuje pronikání všech patogenních mikroorganismů do buněk trávicího traktu a poté do krev a tělo jako celek
pravidelná konzumace těchto produktů vede k chronické mikropatologii snížení odolnosti organismu zvýšení náchylnosti k účinkům ionizujícího záření rychlé únavě mozku náchylnosti k účinkům karcinogenů a dalších faktorů ničících organismus
kvasinky-saccharomyces (termofilní kvasinky) které se používají v lihovém průmyslu pivovarnictví a pečení se ve volné přírodě v přírodě nevyskytují to znamená že jsou vytvořeny lidskou rukou a tato technologie je nepřirozená
zbytek už nechám na každém bo každé tělo reaguje jinak bo každý má jiné stravovací návyky