• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: cet jsem to cely a beru jen jako marketing distributora alkoholu. samozrejme, ze z okoli vim, ze alkaci nemaji problem chlastat a zapijet antibiotika a prezijou to. stejne jako mi par starejch alkacu rikalo, ze se dal v pohode prepit antabus a ze na prasky na hlavu, ktery dostanes v bohnicich, se skvele chlasta.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: četls to celý? ono to je napsaný vlastně docela dobře, jen halt někdo musí alkáčům říct, že na funkci rostlináře mají atb minimální vliv, což je právě oblíbenej mýtus, kterým lékaři straší.
    já teď bral atb a instukce zněla, nejíst mléčný výrobky do 2h po užitíí. a pak zjistíš, že to je kvůli vápníku, ten je i v ovocných šťávách a potr.doplňcích a minerálkách a to všechno ti může snížit účinnost atb, jen ti každej doktor řekne - nejezte mléčné výrobky. nemám rád tohleto chcaní do očí,
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: to je krasnej clanek, to je neco jakoby vyrobci cigar psali na svych webech, ze o koureni cigar a tabaku doktori siri spoustu nepravd.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    konečně to někdo řekl nahlas :)

Antibiotika a alkohol. Jak to je doopravdy?

“Penicilin a alkohol se nesmí míchat dohromady.” Toto jsme vždy slýchali - od doktorů, maminek, babiček nebo partnerek. Stále však panuje kolem antibiotik spoustu otazníků. Lidé se domnívají, že pokud při pobírání antibiotik budou konzumovat alkohol, způsobí si vedlejší účinky. Nebo že negativně ovlivní funkci antibiotik. Pro většinu antibiotik však toto neplatí.

Antibiotika a alkohol. Jak to je doopravdy? - Alkohol-shop.cz
    https://www.alkohol-shop.cz/blog/antibiotika-a-alkohol/
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Tak jako tak je to hrozně smutný obraz...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CNV: To je čistá anorexie špatně maskovaná za nějaký ten směr, tady raw vegan.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    YBUKO: Dávám palec hore za odhodlání a nepodvádění i když za těch 10 let si snad mohla vygooglit co jí a co tělo potřebuje.
    CNV
    CNV --- ---
    YBUKO: Ortorektička?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Rip Zhanna Samsonova.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: s tím mě nedávno konfrontovala jedna známá, tyhlety mind-fullnes techniky vč. visionquestu jsou jen přemalovaná Vipassana pro zápaďáky. něco se při tom děje, tak to není úplný šarlatánství, postupy jsou vyzkoušený tisíce let a předávají se kontinuálně od založení tradice samotným buddhou. v našem prostředí zbejvá líbivá moderní omáčka a fresh label. navíc vipassana je pro praktikující každoroční rituál by design, visionquest (co tak kočka zmiňuje) uvádí stejný techniky pro "přechodovej" rituál. no mám myslím si svoje
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    MEI: dal jsem si to do připomínek na netflixu, díky :) Tuhle osobu jsem sledoval už dřív ...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tohle je překvapivě velmi příčetný přístup k nějaké alternativní spirutalitě, ženským kruhům atp.

Hergot!: Influencerka Saint Germain a cesta ke spiritualitě | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/na-neco-co-me-presahuje-jsem-si-sahla-uz-u-porodu-rika-influencerka-katerina-9359154
    MEI
    MEI --- ---
    Netflix k tématu.

Jablečný ocet | Oficiální teaser | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=Ql-S2d4AasQ

Story: https://en.wikipedia.org/wiki/Belle_Gibson
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: A za aplikování dlahy se budou lámat ruce!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JESTEDMAN: jo tyvle, tak to je typek co delal osud.cz ...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: možná má pravdu, Cemper píše, že pobýval ve Vietnamu za Covidu
    Jiří Maria Mašek aneb návrat Osud.cz - Manipulátoři.cz
    https://manipulatori.cz/jiri-maria-masek-aneb-navrat-osud-cz/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JESTEDMAN: netusim, takhle mi to rekla zena, ja se v tehlech hovnech jinak normalne nehrabu. ona ma uchylku na sledovani takovych bizaru, obcas mi jen da skoleni co objevila za dementy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: nejsem zas tak v ezoscéně zběhlý, ale tenhle pán je dlohodobě konstantní vidláckej chytrák s poměrně velkým dosahem na sockách, nemyslím si, že by si válel šunky na Bali, tipuju ho na opraváře zemědělských strojů na penzi
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HUZWA: zena mi k maskovi napsala

jeden cas ho bylo vsude plno, pamatuju si ho v takovy ezo dezinfo scene snad kolem roku 2012
    ...
    ja ho pak prestala nejak sledovat, ale evidentne si furt jede, vim, ze pred par lety se stehoval nekam k mori, ale uz si to nepamatuju

//evidentne to bude jeden z tech ezoalterzmrdu, co si zijou nekde v levny destinaci v asii, kde jsi se sesti litrama kc mesicne za kinga a tady jen taha z dementu prachy. ale ano verim, ze az bude mit nejakou bolistku nebo ho budou bolet zuby, rad jeste pojede do cech za levnou medicinou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam