• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    MHO
    MHO --- ---
    MAR_TINA: nechali se ockovat. A kdyz ne tak 5G nebo chemtrails.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA:
    Máma brala antikoncepci?
    Otec je nechtěl?
    Matka je nechtěla?
    Rodiče páchali hřích?
    Těhotenství probíhalo ve špatném prostředí od bydliště u prarodičů po rodiče zhýrale letěli na dovolenou (záření v letadle).
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ERVIN: A proč maj raka i děcka co nevznikly via ivf, aha?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CORNELA: ZUZKAOU: ELIZHANNAH: Jste vedle jak ta jedle. Byly počaty in vitro (v překladu ve skle) a tím pádem nevznikly z lásky a to je ten prvotní problém...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ZUZKAOU: nebo si to samy vybraly před vstupem do tohoto života, případně málo milují život.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: Nebo byli v minulem zivotr esesaci a ted si čistí karmu!
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    VOZKA: Děti můžou za sračky svých rodičů, takže proto maj malý děti raka, aby se poučili rodiče!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VOZKA: nesleduju, radši.
    ale je pravda, že když jsem dva roky nemohla otěhotnět, tak jsem radši všem tvrdila, že se chci ještě věnovat svojí kariéře, protože od těch pár, co jsem se jim svěřila, jsem se neomylně dozvěděla, že na to moc myslím a když na to nebudu myslet, tak se to určitě povede.

sice všechny následný pokusy prokázaly, že problém je v hormonech a že k udržení těhotenství potřebuju nasadit utrogestan prakticky ještě před pozitivním testem, ale kdybych na to nemyslela, určitě by to bylo šlo líp, rychlejc a nebo tak něco!
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TRISSIE: Je vidět že tu ezo scénu až tolik nesleduješ, a to je naopak zdravé a rakovině tím jistě předcházíš :)). Mám pocit že to je taková konstanta týhle scény, slyšel jsem to na všechny druhy rakoviny i další obtížné léčitelné či neléčitelné nemoci. Dobrý je vždycky zeptat se co si myslej o onkologickejch dětech - mám pocit že tam maj lidi pořád ještě zblo empatie a zábranu říct že za to teda určitě může matka a většinou pak spíš drží hubu. Ale jeden MUDr. internista co se zabývá čínskou medicínou, kterej mi o tom kdysi nevyžádaně říkal, to měl nějak vymyšlený i s těma dětma, který zmínil radši preemptivně, aby nikdo nekladl nevhodný otázky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: simtě, za atopický ekzém mohou nezpracované emoce, nenávist k sobě, když je to pár týdenní mimino, tak za to může přeneseně matka, tak proč to neaplikovat na leukémii
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: by mě zajímalo, jestli podobný kecy slyší třeba lidi s leukémií nebo nádorem na mozku, nebo jestli je to vyhrazený pro ženy s CA prsu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Tohle je ženská, co u nás založila mamologický screening...
    Ženy se svým ženstvím bojují. I proto je rakovina na vzestupu, říká lékařka - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-galerie-osobnosti-uraz-zenstvi-zeny-se-boji-byt-krehke-rika-lekarka-k-rustu-rakoviny-prsu-282679

CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Je to tak neaktivní, že to bohužel neudělá ani tu pekelnou zácpu co umí funkční formy :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: škoda, lepší by bylo z toho srát hřebíky
    MHO
    MHO --- ---
    CORNELA: tak to je ta lepší varianta ;-)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Defakto se nic nevstreba a jen to projde
    MHO
    MHO --- ---
    XCIDER: vida - nežil jsem dneska nadarmo. Já si myslel, že jo. Ale máš pravdu opravdu ne všechny hřebíky jsou pozink. Teda ty co mám doma ano, ale zjevně jsem měl šťastnou ruku.

CORNELA: tak ani jsem nečekal, že by tohle bylo vstřebatelné. Spíš by mne od někoho znalého zajímalo, zda to jenom projde skrz nebo to bude mít nějaké zajímavé vedlejší účinky.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MHO: Ty vole, to je Jahrider, ne? Ten má na Nyxu vlastní klub, a to na úplně jiný o nic míň odpudivý téma:
    [Jahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně]
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MHO: Vstrebatelnost nula, do hemovýho železa na míle daleko
    XARGH
    XARGH --- ---
    XCIDER: tak treba jsou v tom mineralnim oleji nejake uzitecne MINERALY :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam