• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ve funkci byla jen měsíc. Bílý dům propustil šéfku Centra pro kontrolu nemocí - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ve-funkci-byla-jen-mesic-bily-dum-propustil-sefku-centra-pro-kontrolu-nemoci-284843
    JON
    JON --- ---
    Odlehcime:

Adéla Hess 22K followers
    Adéla Hess
    https://www.facebook.com/i.am.adela.hess
    Základy praktické ženskosti: Začínáme 15. září a 13. října

jeste ma manzela co jede v podobnejch picovinach pres nejaky Tonyho Historky (misto prakticke zenskosti nabizi neco pro chlapy, ale nepochopil jsem co, jen me upoutalo ze to stylizuje do looku americkejch mafianu z 30. let) a no - moc mu to nejde:

David Hess 89 followers (jako necelejch fakin devadesat jednotlivcu, ne 89K)
    David Hess
    https://www.facebook.com/davidhess1978

zatim je celkem vytrvalej, zkousi to od ledna 2024 - prvni rok s myskejma horoskopama. Mafose ma az letos.
    CDR
    CDR --- ---
    ZUZKAOU: njn, cítí křivdu. A tvrdí, že teď je už jasné, že mrna vakcíny způsobily obrovský nárůst onemocnění a úmrtí.
    Můžeš se s nimi hádat, že to není nikterak prokazatelné a že je to nesmysl.
    Jim stačí zadat pár slov do prohlížeče a vyskočí jim milion důkazů, že vakcíny byly/jsou zabiják.
    A bohužel tyto (dez)informace jsou od lidí, co dobře známe a mají dosti titulů jak před, tak za jménem. Lékaři ale přímo odborníci z oboru. Pollert, Turánek, Peková, Beran, mggdaléna hajlelína šnuptychlová (ech, pardon, pynelope cyprich). Na Slovensku je extrémní lhář a antivax vládním zmocněncem. V USA ministrem zdravotnictví.
    Pro ně je to důkaz, že mají pravdu a my (já) jsme zmanipulované ovce (mainstreamovými médii, ČT24 atd.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CDR: Jj, a velka krivda z toho, ze jim lidi rikaji ze jsou kreteni a ohrozuji ostatni.

Obecne covid jako spolecnost nemame zpracovany, vcetne tech desetitisíců mrtvych v Cesku.
    CDR
    CDR --- ---
    Nepatří to úplně sem, ale zaroveň lehce ano, souvisí to s medicínou - antivax a má to ezo náboj (křesťan ala bažant).
    Už jsem na to zapomněl, a tak mě znovu zarazilo a překvapilo, jak covid konspiro a především křivda, že jako neočkovaní nemohli legálně chlastat v barech za doby Tečky, stále rezonuje mezi některými mými přáteli.
    Na fb na mě za tři dny už popáté vybafl tenhle obrázek... Z téhle epesní fb page (nějaká skupina katolických nacionalistických antivax pomatenců).
    Kurvadrát... K čemu si blahopřejí? Neočkovaní? To my si máme blahopřát, vždyť jsme už přeci měli být téměř všichni mrtví.

Stránka je samozřejmě důsledně a otevřeně kolaborantská

M. T.
    https://www.facebook.com/MojeTovarniky

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUZKAOU: znas to, v minulem zivote byla urcite dozorci z koncentraku.. oh wait
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERVIN: hm, no na rakovinu prsu umřela třeba mojee prateta. V roce 1942. (jak nosil i kalhoty, no)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Přitom teď je to jednoznačně proto, že jejich matka se očkovala proti covidu, nebo že byla během těhotenství v blízkosti někoho, kdo byl naočkován. Spajkprotejny, pyčo
    MHO
    MHO --- ---
    MAR_TINA: nechali se ockovat. A kdyz ne tak 5G nebo chemtrails.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA:
    Máma brala antikoncepci?
    Otec je nechtěl?
    Matka je nechtěla?
    Rodiče páchali hřích?
    Těhotenství probíhalo ve špatném prostředí od bydliště u prarodičů po rodiče zhýrale letěli na dovolenou (záření v letadle).
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ERVIN: A proč maj raka i děcka co nevznikly via ivf, aha?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CORNELA: ZUZKAOU: ELIZHANNAH: Jste vedle jak ta jedle. Byly počaty in vitro (v překladu ve skle) a tím pádem nevznikly z lásky a to je ten prvotní problém...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ZUZKAOU: nebo si to samy vybraly před vstupem do tohoto života, případně málo milují život.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: Nebo byli v minulem zivotr esesaci a ted si čistí karmu!
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    VOZKA: Děti můžou za sračky svých rodičů, takže proto maj malý děti raka, aby se poučili rodiče!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VOZKA: nesleduju, radši.
    ale je pravda, že když jsem dva roky nemohla otěhotnět, tak jsem radši všem tvrdila, že se chci ještě věnovat svojí kariéře, protože od těch pár, co jsem se jim svěřila, jsem se neomylně dozvěděla, že na to moc myslím a když na to nebudu myslet, tak se to určitě povede.

sice všechny následný pokusy prokázaly, že problém je v hormonech a že k udržení těhotenství potřebuju nasadit utrogestan prakticky ještě před pozitivním testem, ale kdybych na to nemyslela, určitě by to bylo šlo líp, rychlejc a nebo tak něco!
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TRISSIE: Je vidět že tu ezo scénu až tolik nesleduješ, a to je naopak zdravé a rakovině tím jistě předcházíš :)). Mám pocit že to je taková konstanta týhle scény, slyšel jsem to na všechny druhy rakoviny i další obtížné léčitelné či neléčitelné nemoci. Dobrý je vždycky zeptat se co si myslej o onkologickejch dětech - mám pocit že tam maj lidi pořád ještě zblo empatie a zábranu říct že za to teda určitě může matka a většinou pak spíš drží hubu. Ale jeden MUDr. internista co se zabývá čínskou medicínou, kterej mi o tom kdysi nevyžádaně říkal, to měl nějak vymyšlený i s těma dětma, který zmínil radši preemptivně, aby nikdo nekladl nevhodný otázky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: simtě, za atopický ekzém mohou nezpracované emoce, nenávist k sobě, když je to pár týdenní mimino, tak za to může přeneseně matka, tak proč to neaplikovat na leukémii
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: by mě zajímalo, jestli podobný kecy slyší třeba lidi s leukémií nebo nádorem na mozku, nebo jestli je to vyhrazený pro ženy s CA prsu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Tohle je ženská, co u nás založila mamologický screening...
    Ženy se svým ženstvím bojují. I proto je rakovina na vzestupu, říká lékařka - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-galerie-osobnosti-uraz-zenstvi-zeny-se-boji-byt-krehke-rika-lekarka-k-rustu-rakoviny-prsu-282679

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam