• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: Já myslím že jsem kliknul jen jednou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Stane se kdyz jsem nedockavy a dvakrat kliknu na odeslat. Muzes i nevedemky... Neni to osetreno no :(
    AILAS
    AILAS --- ---
    Teď mi to do jednoho auditka odeslalo příspěvek 2x.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Fakt by neškodilo to dát na github...
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: zhruba ve stejnou dobu se mi stalo naprosto totéž
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: V kódu :-) hele má to něco společného se změnou IP adresy. Teď mne to odhlásilo na mobilu a po znovupřihlášení jsem sedl k ntb a a i když jsem byl přihlášen vyhodilo mne to s hláškou že se změnila IP adresa.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ja nevim jak to funguje... takze fakt nevim ceho se chytit... :(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Token je ulozeny v keychainu jako to mel kaplik afaik. Jen apka proste nekdy "zapomene", ze ho ma a udela request bez nej, coz ji odhlasi. Vsechny requesty pouzivaji identicky kod, tj fakt nevim, kde hledat problem.
    NYX
    NYX --- ---
    Nedelo se mi to nikdy na ios 7/8/9beta...tj tim to nebude.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Tam neni neco jako sessions? Kaplika se zeptat nechces? U neho to nedelalo...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Naprosto nevim nic bohuzel :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLOJSTER: Nize jsem pochopil ze Nyx na to ma nejake sledovatko a snad uz i vi odkud vitr fouka...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    To musi byt dobra pakarna tento bug vychytat. Ja treba jsem na iP5 presel pres iOS7 k iOS8 a nikdy me to za celou dobu neodpojilo... Zajima me jestli se ten bug nekdy najde. Pokud to ale nepostihuje developera tak to musi byt dost tezke.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Přešel jsem ze 4S a iOS 7 na 5S a iOS 8 a také mě to i 4x denně odpojí. Na starém jsem zadal heslo snad jednou po instalaci a pak už nikdy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    Popisuji stejnou chybu mozna za trochu jinych okolnosti nize...

Nekde kolem...
    [ KOC256 @ Nyx pro iOS ]
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: poznamenam si. pred par dny jsem poresil problem s padanim macos VM, tak se pokusim se na to casem mrknout.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Narazil jsem na chybu (iP 6+, iOS 8.4). Pokud někomu odpovídám na příspěvek, odpověď odešlu a chci rovnou odpovědět na další (jiný) příspěvek, mohu kliknout (za účelem odpovědi) na jakýkoliv příspěvek, ale vždycky mi to otevře prázdnou odpověď na ten první, tedy již zodpovězený příspěvek.

Příklad: Klub obsahuje příspěvky #1 - #10.
    Otevřu si odpověď na #3, napíšu a odešlu.
    Aplikace mě vrátí zpět do klubu.
    Otevřu si odpověď na #7, ale ve skutečnosti se mi otevře okno s prázdnou odpovědí opět na #3.

Je to pochopitelné?
    NYX
    NYX --- ---
    B4NAN: Zkus zjistit. Bylo by to ujete, ale vyloucit se to asi neda.
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    NYX: Me to po aktualizaci zacalo odhlasovat, za posledni den asi 5x uz (predtim nikdy)... Deje se to myslim kdyz du na notifikaci z lock screenu. Taky sem si ted zapnul passcode, kterej sem driv nepouzival, mozna to je tim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam