• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Aby to nedopadlo jako iNyx a budeme čekast na nějakou novou appku, která to jednorázově posune dále a pak budeme čekat na další release...
    AILAS
    AILAS --- ---
    BINARY_PARANOIC: nahraď slovo prozatím prázdným znakem. Jsou tam bugy i rok staré takže pochybuju že se to bude někam ubírat.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    LELI: v nyxí aplikaci to prozatím nelze.
    LELI
    LELI --- ---
    Jak se kopiruje text z prispevku nejakeho uzivatele v diskusi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Všiml jsem si, že pokud si v poště s někým píšu, tak se u všech postů neaktualizuje stav uživatele. Je to takové matoucí...

AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: Já myslím že jsem kliknul jen jednou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Stane se kdyz jsem nedockavy a dvakrat kliknu na odeslat. Muzes i nevedemky... Neni to osetreno no :(
    AILAS
    AILAS --- ---
    Teď mi to do jednoho auditka odeslalo příspěvek 2x.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Fakt by neškodilo to dát na github...
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: zhruba ve stejnou dobu se mi stalo naprosto totéž
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: V kódu :-) hele má to něco společného se změnou IP adresy. Teď mne to odhlásilo na mobilu a po znovupřihlášení jsem sedl k ntb a a i když jsem byl přihlášen vyhodilo mne to s hláškou že se změnila IP adresa.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: Push notofikace na zamčeném telefonu. Slide přes notifikaci a odemčení přes otisk prstu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ja nevim jak to funguje... takze fakt nevim ceho se chytit... :(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Token je ulozeny v keychainu jako to mel kaplik afaik. Jen apka proste nekdy "zapomene", ze ho ma a udela request bez nej, coz ji odhlasi. Vsechny requesty pouzivaji identicky kod, tj fakt nevim, kde hledat problem.
    NYX
    NYX --- ---
    Nedelo se mi to nikdy na ios 7/8/9beta...tj tim to nebude.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Tam neni neco jako sessions? Kaplika se zeptat nechces? U neho to nedelalo...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Naprosto nevim nic bohuzel :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLOJSTER: Nize jsem pochopil ze Nyx na to ma nejake sledovatko a snad uz i vi odkud vitr fouka...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    To musi byt dobra pakarna tento bug vychytat. Ja treba jsem na iP5 presel pres iOS7 k iOS8 a nikdy me to za celou dobu neodpojilo... Zajima me jestli se ten bug nekdy najde. Pokud to ale nepostihuje developera tak to musi byt dost tezke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam