• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANSIVegan Vital Time
    ANSI
    ANSI --- ---
    ..aspon jsme se trosku predstavili noo a nakonec doslo ke smiru ..alespon doufam ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    no asi jo .. ale me nastvali trosku tim jak do tebe zacli bezduvodne rejt ..
    _A5_
    _A5_ --- ---
    ANSI: Si rikam jestli nahodou "smrst a hon" nevyvolal spis tvuj kapanek hystericky projev a naduzivani caps locku, nez veganstvi jako takove...
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: vsimni si ty smrsti a honu kerej na nas usporadali v ty fitness sekci .. tj husty :D .. takova vlna odporu .. porad nechapu, ze to neni naopak ty jo .. masozrouty by meli lincovat ne??!!
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: diky ..tesim se
    ANSI
    ANSI --- ---
    https://www.facebook.com/vegieetime

    prvni video na strance ...nevim jak to zkopirovat jinak ... absolutne nejhustsi holcina ..nevim teda jestli je veganka, ale to co predvedla je neuveritelny ... wooow!!
    ANSI
    ANSI --- ---
    Další vegan vítězství na mistrovství světa | veganka.cz
    http://veganka.cz/dalsi-vegan-vitezstvi-na-mistrovstvi-sveta/
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    ANSI: to me problem nedela a nikdy nic nepocitam, proste jim dary prirody
    ANSI
    ANSI --- ---
    ja se lidi prave snazim naucit pomoci pocitani a hlidani se zakladnich zivin, poznavat se a jak telo reaguje, aby se odstranili zakladni znamky podvyzivy jako nutkave chute na sladky atd ... presne tak napsala ahja .. a my opravdu zijeme uz davno v jinych dobach .. prirovnavat nase lidske zprumyslovane stravovani s divokym lvem neni uplne na miste ....
    ANSI
    ANSI --- ---
    TILOPA: to pocitaji hlavne sportovci anebo lide, kteri maji motivaci zmenit sve zdravi nebo telo vis a az si teprve zvyknou na novy rezim, tak uz pak jedi pocitove a neresej to tolik jako na zacatku..normalmi clovek to vazne nedela, at je vege nebo ne ..
    AHJA
    AHJA --- ---
    doba je zlá, tělu už nikdo nenaslouchá a s přírodou už odstřihli lidi kabel úplně, počítat by se naopak mělo víc. Ty chemický hnusy, umělotiny, éčka a masný srč.. beztak tělo nemá ani schopnost nějak racionálně zhodnotit... maximálně tak hladinou štěstí, co se ti nahrne do hlavy po tuně olejovejch hranolek...

    a hlavně při každym cvičení, a o to tady jde, počítáš.

    TILOPA
    TILOPA --- ---
    jedina vec co me se nelibi na ruznych vegstylech je kdyz si lidi pocitaji a hlidaji ruzne hodnoty atd, prijde mi to neprirozene, od toh ma mit clovek intuici a nebo spis umeni naslouchat telu, zvirata si taky nepocitaji proteiny, bilkoviny a vitaminy ve strave :)


    ANSI
    ANSI --- ---
    ANSI:
    ta posledni veta byla ironie, doufam, ze vsichni pochopili ..


    ANSI
    ANSI --- ---
    p.s: a po sleze taky VVT, program kery startuje po Novem roce, kde to bude mozne s trenerem uvest do praxe .. bude to ve smyslu, zacni tak aby jsi nikdy uz neprestal/a ..zadny extrem diety, proste zacit jinak, znova, pretvorit si pohled na vec, stravovani, sportovani .. vzdelavani atd. .. zatim sem se setkala jen s tim, tady mas vlny a drz dva dny 50g sachru a cykluj atd, normalni clovek toho neni schopnej a vegan je uplne v koncich, nebo jeste lepe lze veganovi rict - bez masa ty bilkoviny nemas, musis aspon tvaroh atd ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    ABAYO: ja nesportovala nikdy a trpela sem detskou obezitou, takze i telak ve skole horkotezko .. proto vim, ze kdyz se chce tak jde opravdu vsechno, a je jedno jestli jis maso nebo jsi vegan ...jde to tak i tak..zalezi jen jak silnou vuly a motivaci mas pro to neco udelat .. pac ja mela i chvile, kdyz mi hubnuti stagnovalo anebo potom vykon, ze sem se zacinala smirovat s tim, ze proste bud sport a hezky telicko nebo veganstvi. Ja ale nejsem ten typ co by uprednostnil chtic pred presvedcenim, zkratka chci oboje a jde to.. proto tady ta diskuze taky je .. urcite je nas vic a ten kdo ma pochyby tady treba najde inspiraci, motivaci a zastani ..
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    ANSI: no jasně, já to měla možná trochu podobně, akorát jsem sportovala od mala.) a nad mým veganstvím kolegové trenéři taky kroutili hlavou:) ale ejhle, s postupem měsíců (teda spíš tak tří let) 20 dole a nikdo už nic neříká.) s odstupem času jsem teda trochu povolila a občas v něčem sním sýr, apod., jo... takže bych se veganem jakože nenazývala vůbec.
    ANSI
    ANSI --- ---
    ABAYO:
    tak ja sem bydlela cely detstvi s babickou, takze hezky cesky po straru ..samy rizky a omacky a knedliky atd ..same prazdne jidlo k nicemu .. pak me k vegetarianstvi privedl cca pred peti lety muj byvaly a cely se to spustilo ..zajem o zdravou vyzivu, sport atd .. ted tri roky veganim a mam uz i vychytany ruzny fitness a sportovni diety, ale cele ve vegan stylu, napr sacharidove superkompenzace a mam i na starost kluka vegetariana co ma 96 kg a zrovna je v objemu, takze se mi libi jak kazdy muj kolega trener krouti hlavou nad mym fitness veganstvim, ale ono to proste zkratka jde, kdyz clovek vi jak na to a neni zabednenec a ma zajem se ucit nove veci ...

    ABAYO
    ABAYO --- ---
    ANSI: a jak jsi jedla predtim zhruba?
    ANSI
    ANSI --- ---
    jj vegani si obcas i uvarej ..rozdil mezi fotkama je cca dva roky, drzim klasickou redukcni dietu, hlidam si oravidelnost a prijem makro zivin..obcas vlnim a nedelam nic jinyho nez sportuju, zivi me to ;) .. pokud ma jeste nekdo nejake otazky co se tyce veganu, mohl by nejdrive zkouknout zakladni weby jako soucitne.cz, otevrioci.cz nebo pro sportujici taky dobry vegan-fighter.com nebo nize uvedene odkazy ;)
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    ABAYO: asi jo vlastne , vegani jedi i vareny mas pravdu !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam