• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANSIVegan Vital Time
    ANSI
    ANSI --- ---
    ANSI
    ANSI --- ---
    LEDOFREDO: to video je uz taky stary nekolik let ..ale je fakt, ze to tam vypada porad stejne i ted ...hlavne tam stopro potkas stejny lidi ... ale bude se to rozsirovat o saly atd.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Maximus byl moje první posilovna před 15ti lety (ani nevím proč, protože ze Strašnic sem to mel celkem daleko) a koukam na to video , ze to tam vypadá furt stejne, hustej flashback pro me :)
    ANSI
    ANSI --- ---
    MAXIMUS a Monika Šlosrová
    http://www.youtube.com/watch?v=t1GmCHl0ORk#t=233

tak tady cvicim ja a moje ovecky ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    to je mily .. hele vic info do zúrav kdyztak i s konkretnim terminem .. spis trenuju ale dam ti do tela a o jidle muzeme pokecat v prubehu ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    me ne, ale ty druhy holce ve fitness diskuzi jo :D
    ANSI
    ANSI --- ---
    vsechno na me vyzradis ty jeden :D :D
    ANSI
    ANSI --- ---
    ANSI: ne :D ..ale necham si tam velikym pismem napsat vegan:D
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: hh vis ze ani nevim? mmnt
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: jedine dobre :D
    konevova 132-praha 3 ..zastacka ohrada .. pokud budes chtit potkat primo me tak urcite potkas kazdy vsedni vecer zatim, ale jak rikam pokusim se hnout trosku i jinam ...jsem Ala
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: tak paradni ..jestli mas fejsbukm tak na facebook.com/vegieetime mam veskery info vcetne adresy fitka ...
    ANSI
    ANSI --- ---
    ja cvicim tam kde trenuju a to na zizkove v Maximus fitness, ale potrebuju vyresit nejaky prostor tady - praha 7/6 v blizkosti letny nejlepe ..jinak sem bez casu a moc se mi nevplati nekam jezdit, to jdu radeji behat do stromovky nebo davam stalinovy schody u kyvadla atd ..ale diky za pozvanku
    S_O_U_L_MAN:
    ANSI
    ANSI --- ---
    kazdopadne nam to privedlo nove cleny ..budte vitani :D
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: jako me to uplne sokuje jak strasne jsou nenavistny ..pripada mi to jako kdyby nejaka zarlivost bo co ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    ..aspon jsme se trosku predstavili noo a nakonec doslo ke smiru ..alespon doufam ..
    ANSI
    ANSI --- ---
    no asi jo .. ale me nastvali trosku tim jak do tebe zacli bezduvodne rejt ..
    _A5_
    _A5_ --- ---
    ANSI: Si rikam jestli nahodou "smrst a hon" nevyvolal spis tvuj kapanek hystericky projev a naduzivani caps locku, nez veganstvi jako takove...
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: vsimni si ty smrsti a honu kerej na nas usporadali v ty fitness sekci .. tj husty :D .. takova vlna odporu .. porad nechapu, ze to neni naopak ty jo .. masozrouty by meli lincovat ne??!!
    ANSI
    ANSI --- ---
    S_O_U_L_MAN: diky ..tesim se
    ANSI
    ANSI --- ---
    https://www.facebook.com/vegieetime

prvni video na strance ...nevim jak to zkopirovat jinak ... absolutne nejhustsi holcina ..nevim teda jestli je veganka, ale to co predvedla je neuveritelny ... wooow!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam