• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANSIVegan Vital Time
    SALE
    SALE --- ---
    V potravinovém družstvu Ziskoff (http://sale.451.cz/ziskoff/) máme nově konopný olej (365,- / litr) a konopná semínka (90,- / kg)...stavit se můžete během otvíračky salé (http://sale.451.cz/) a zbytek už vám někdo na baru vysvětlí*
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    S_O_U_L_MAN: A tys tohle mel? Jak to chutna? Ten hrachovej od Reflexu je dost hroznej
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PEPAZZ: proc by ne. ja si treba obcas delam smoothies z makovyho mlika (uplne tu drt nemusim)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    neexperimentoval jste nekdo např s mákem do smoothies?:)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    XARGH: Super, diky, vcera jsem byla ve Stromovce vencit a na ty hrazdy a prolejzacku jsem koukala, tak snad na to taky brzo nabehnem=)
    XARGH
    XARGH --- ---
    NA_PYCZU: ve stromovce jsem potkal chlapka, kterej mi rikal, ze na tohle trenuje. lezl po lanove prolejzackce kousek od hrazd - v kazdem rohu vylezl az nahoru, pak co to slo dolu a v dalsim rohu to same ;)
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    HORST_FUCHS: Bodybuilding je sracka...
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravím všechny, nejspíš to sem úplně nepatří, tak se kdyžtak omlouvám, ale nějak nás s kamarádkou napadlo, že zkusíme srpnovej spartan race v Litoveli, kdyby jste náhodou někdo měl zájem se k nám v tréninku přidat, popřípadě jestli někdo víte, kde si můžem natrénovat šplh a jiný různý překážky (takový ty vysoký stěny a zábrany=) napadá nás akorát hasičský hřiště, případně nějaká školní tělocvična, jakoukoliv společnost, radu a hec uvítáme, jsme z Prahy a Úval, Verča docela jede ve fitness, já jsem taková větší lemra, ale snad mám výdrž=) kdyžtak se ozývejte do pošty=)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    EZOP
    EZOP --- ---
    SISTA: jojo :-) už jsem to slyšel.... jsem vegetarian ale občas si rybu dám :-D, takže asi pro takové
    SISTA
    SISTA --- ---
    Mareike Großhauserová – Sportovní výživa pro vegetariány a vegany

    "Kniha doporučuje jako zdroje živin ryby, mořské plody a velmi často mléko..." wtf?:)

    Mareike Großhauserová – Sportovní výživa pro vegetariány a vegany | veganka.cz
    http://veganka.cz/mareike-groshauserova-sportovni-vyziva-pro-vegetariany-a-vegany/
    ANSI
    ANSI --- ---
    Kdo by mel zájem o nějaky zajimavy darek pro sve vege blizke tak tady jeden typ .. lze zaplatit libovolnou castku a obdarovany si pak muze vybrat jidelnicek na miru nebo trenink :-) .. vice info na tel. c. : 776862566 .. hezky svatky!

    SISTA
    SISTA --- ---
    tyjo neni nad to, kdyz po tom, co si z vas v posilce delaj x tejdnu prdel, jak muzete existovat bez masa a mlika, prijde trener poprosit o par veganskejch receptu do zacatku:)
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    S_O_U_L_MAN: V podstate souhlasim, ale zrovna od tebe me to teda dost pobavilo. Kdyz si vzpomenu jaky prkotiny jsi jeste nedavno resil:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HORST_FUCHS:a nepleteme si tu pojmy? pokud chápu správně ty nehledáš fitness ale bodybuilding, není liž pravda?
    ANSI
    ANSI --- ---
    HORST_FUCHS: Ahoj, sestavim .. jestli pouzivas FB tak mrkni na www.facebook.com/veganvitaltime .. nebo mi napis na ala.dostalova@gmail.com .. treninky a jidelníčky veganum a vegetariánům dělám denně .. VVT je na to přímo zaměřené, proto sem to založila ;)
    HALVED
    HALVED --- ---
    a taky si připrav prachy, protože takovej jídelníček ti nikdo zadarmo nesestaví. A jak píše IHNAT chce to nebýt línej a hledat a zkoušet. Osobně teda vegan nejsem, ale snažím se nejíst potraviny "vytvořené" člověkem, takže mám taky celkem problém.
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    HORST_FUCHS: Jidelnicek ani treninkovy plan ti na miru neudelam. Muzes jit cestou ze ti to nekdo profesionalne udela. Nebo to muzes pojmout tak, ze cviceni neni jen o nabirani svalu ale i zkusenosti a vedomosti o spravnem pohybu a strave. A pokud nepotrebujes hubnout, resp. menit tuk na svaly, tak je stravovani jednodussi. Proste musis jist co nejvic a pestre. Ovoce, zelenina, lusteniny, orechy... Se cvicenim ti muzou pomoct v ruznych gymech, ale to jidlo stejne zustane na tobe... Tak, jak musis prekonat lenost a jit cvicit, tak stejne musis nastudovat a pak pripravovat jidlo. Muj pohled na vec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam