já jsem měl tu možnost to hrát od podzima, vlastně celou closed betu
mám tedy výhodu zevrubné znalosti map, ale to prostě přijde, musí si to každý ty mapy ohrát, navíc každá mapa je i jiná pro různé hrdiny a na každé mapě mi přijde je ground level a pak další level (reapři vědí)
těch map je hodně, já měl asi to štěstí, že je pro mě přidávali postupně, tak jsem toho na poznávání neměl tolik najednou
bohužel ale jsem si ohrál quick, kde v betě ten matchmaking prostě z důvodu nízkého počtu hráčů moc nefungoval a většinou v týmu byl vždy alespoň jeden, který si hrál solo deathmatch místo team objectives
proto mě strašně mrzí, že zatém není žádný competitiv, kde bych mohl hrát s hráči mého lvlu (sic je zanedbatelný, ale aspoň no) to co bylo ke konci closed bety imho moc nefungovalo, proto to scratchli
ta hra bohužel na solo hraní vůbec není, největší zábava je prostě s kamarády a bez komunikace to nejde (v tom je výhoda NA serverů, kde neřeší jazykové bariéry a všichni běžně využívají ingame voicechat)
v EU je to spíše výjimka a nebo tam někdo blábolí nesmysly
ale snad se to vyprofiluje a blizzard zapracuje, jinak to skončí jako hots (už přes rok preseason .....)