• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: shit, jak to hraju dlouho a menu jsem prolezl na zacatku, tak jsem vubec netusil, ze tam je mozny neco takovyho nastavovat :) pred pul rokem to tam nebylo!
    diky za info
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ICARUS: U lucia se da ovladani songu zmenit v settings. Stejne tak treba u soldiera se daj zapnout healtbary team-matu coz nechapu proc je v defaultu vypnuty. Nebo jestli ma Hanzo automaticky splhat po zdech. Sem dlouho nevedel
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    zacinam do toho opravdu pronikat a je videt ze nekdo pri designu/balance fakt premyslel a je to znat. dva priklady - rakety pharah davaji docela solidni slupku pri primem zasahu ale splash damage je o poznani slabsi, takze to hrace neprimo uci poradne mirit. druhy - kdyz se lucio respawne, automaticky se mu prepne zbran z heal modu na speed mod. kravina, ale potesi to.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    JANDOS: presne, pharah je nejvíc quake alá UT like.. škoda že celý overwatch neni víc v tom UTckovym stylu.. ale aspon neco málo

ENDER: mám za něj jenom pár her, ale je ta jeho mechanika o něčem jinym než o tom, že tě někdo healuje a ty ve předu hraje CoD? to je hrozně nudný, sice jsem s nim takhle ještě neprohrál :D ale je to hrozně nudný a hrozně lame
    DIOM
    DIOM --- ---
    MEKKZ: taky že jo :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Moje pocity z prvnich par treningových her jsou, ze hraju TF2 :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JANDOS: Me to solo bavi, hraju furt hanza a trenuju headshoty :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SUNBEAM: Tak jasne o tom counterpickovani to cely je. Ja sem ted na nejakym levelu 25 a lidi uz tam celkem chapou, navic uz sem pobral par lidi se kteryma hraju v grupe obcas.
    Ale kdyz sem to hral zezacatku solo, tak to fakt bylo jak banda bezhlavejch kurat ktery tam behali porad do kola bastionovi pod kanon a potom psali na fora ze je OP. Nikdo netankoval ani nehealoval o nejaky koordinaci ani nemluve.
    Solo by me to asi prestalo bavit rychle, ale v tymu je to super.

Skoda ze az bude release tak se vsechno vymaze a prvnich par dni to zase bude peklo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JANDOS: jo, od toho je právě ta možnost změnit si char, ale bohužel většina hráčů mi přijde to nebere a nezměněj se ani za nic a radši tlučou hlavou do zdi, ale snad to přijde časem ;o)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja mam zatim nejhranejsi Pharah protoze je to s ni jako Quake 3. Libi se mi ze kazdej panacek ma neco, vcera kdyz sme potrebovali dotlacit poslednich 5 metru payloadu si 2 lidi vzali Winstona a vysvetlili jim to tam rucne.
    Jediny co me sere sou pocatecni kempy typu vepredu stoji Reinhardt se stitem a za nim bastion s widowmaker, to chce potom vzit Genjiho a Tracer a dostat se jim do zad.
    ENDER
    ENDER --- ---
    v bete se to nedelo, ale myslim si, ze to meta nebude :)

soldier je jinak muj nejhranejsi hrdina, protoze je proste bozi :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No to stackování mě taky sere. Spíš jak soldier třeba 3x Zarya
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já tak hejtim toho soldira :D
    včera jsme měli jako 5 stack asi 4 prohry za sebou a pokaždý nás zrušil tým se soldierem, tak jsme si řekli, že ho taky picknem.. Tak jsme pak zase všechno vyhrávali.. fakt nahovno hrdina :D to je jak call of duty pak
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: fakt? ja mel za to, ze pobezi az do release...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    beta skončí 9.
    pak pauza
    pak release
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    17 kill streak za to ze sem hazel jen granaty do nejakejch dveri a za nima to bouchalo, ani sem tam nevidel :D

a ted vazne, je to fakt dobry. kombinace lolka, cska, tfka a quejka mi celkem sedi, nemam moc rad rychly hry jako quake a unreal a tohle zas tak hrozny neni. opravdu dost zalezi, za koho clovek hraje.. a nakonec nekteri ti rychli jako treba genji me taky dost bavi.. urcite kupuju, skvela hra, jak se dalo cekat..

kdyz koupim etd budu moc hrat i az skonci beta uz porad nebo budu cekat na release? a nebo uz to vyslo?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Nevidím, sedím v práci a hákuju :p
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    STAROJDA: dle Jeffa někdy po releasu, na release bude pouze quick
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: pridali to tam asi na tejden, ted to dali zase pryc, padz to bylo rozbity... ale az to bude live, tak to bude "rock solid" ty pyco!

no ja uz sem to odinstaloval, prvni blizz hra kterou nebudu mit a bude mi uplne volna :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ty to tam nekde vidis? ja tam mam jen QM.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam