• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    RMUTT: McRee jinak je to v pohode.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Jinak přijdou vám některý charaktery OP? Mě překvapilo jak moc je ta hra dobře vybalancovaná. Jedinej, kdo mi přijde možná přehnanej, je zatim Hanzo a Reaper.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    REFLEX: To nadšení z Tracer úplně chápu, ale ještě jsem se to s ní moc nenaučil. Stejně tak Zenyatta nebo Symmetra mi přijdou jako heroes se super potenciálem, kterej jsem ještě neovládnul.
    Jinak já jedu Genjiho - ze stejnejch důvodů jako ty.
    Junkrat - parádně vnáší do hry chaos a umí střílet za roh, je to skvělej obranář.
    Winston - protože má ohromný charisma :)
    Mercy - protože je to prostě rozhodující síla při útoku. Když jsou v týmu aspoň dvě, tak jsem ještě nezažil prohru.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ENDER: vsechny dalsi mapy, mody a hrdinove budou zdarma, je to potvrzene
    ENDER
    ENDER --- ---
    budou dodavat dalsi ale imho nebudou k prodeji, ale rovnou zdarma k dispozici, aby nebourali metu...
    CORNY
    CORNY --- ---
    Počítám, že dneska cca od 20:00 půjdu zahrát, tak kdyby se někdo chtěl přidat, můžeme zkusit dát drobnej premade a zkusit jaký to je, když má člověk možnost normálně komunikovat :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    REFLEX: Bude hromada novych hrdinu a pravdepodobne i novy mody. Nektery uz zkouseli jako napr. CTF ale to s hrdinama jako tracer moc neslo :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Budou dodelavat novy hrdiny? Ja myslel, ze ne, ze to je finalni produkt a max mapy a herni mody
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak hlavne healeri sou tam de-facto jenom 2 cyber-monk a India tech support sou spis utility supporti jeden pro utok a jeden pro obranu.
    Ale novej hrdina by mel byt podle vsech spekulaci nejakej sniper-healer :)
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak já se taky zapojím do diskuze. Hrál jsem open betu a teď hraju asi 3 dny.
    Co se tedy mojich preferencí týče:
    Offense: Pharah a občas soldier, genjiho a tracer jsem zkoušel ale prostě ho nedávám
    Defense: Tady už mě to baví víc, takže OP Bastion, Tjorbjorn a na některých mapách Junkrat
    Tank: Reinhard tankové mě moc neba
    Heal: Mercy, ostatní healové mě taky moc nebaví. Jinak ze všech postav mám fakt asi nejvíc nahráno za mercy a přesně jak psal JANDOS: dopad ulimy může být neskutečný, povedl se mi 3x revive těsně před cílem tlačení vozíku a byl to gamebreaker a win.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Jo ja si nevsiml, me Mercy bavi hodne. Ten dmg boost je s nejakyma hrdinama hrozne sick (treba s pharou) a kdyz se s nekym slinkuje tak se me libi, ze me blikaj killy i za toho druhyho takze je vlastne fakt zabijime spolu.
    Jenom ta pistolka je uplne nahovno, da se pouzit jenom v situaci 1v1 do ktery se stejne Mercy nema nikdy dostat a nejakou tracer nebo genjiho kterej me lovi s ni stejne nezabiju.
    To ten luciuv reprak je jina prdel, hlavne s nim pinkat lidi ven z mapy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: to vubec nerozporuju, jenom jsem chtel rict, ze jako healer stojim za picu :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: tam bude klicovy slovo "muj"
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Dopad healera je naprosto zasadni (hraje se bezne 2x v competitive hrani) ale na pubu kde porad vsichni zdrhaj mercy z line of sight pripadne nikdo nejde s Luciem to vzdycky neni to pravy. Ulty od Mercy dokaze zvratit hru jako malo ktera.
    ENDER
    ENDER --- ---
    dps: soldier je pro me top, kdyz potrebuju lovit snipery tak tracer (zacal jsem hrat az po nekolika mesicich, protoze je potreba dokonala znalost map), situacne pharah, reaper... ostatni jsou pro me uz priliz tezci :)
    def: widow (dnes uz minimalne, chce to hrat kazdej, dobry akorat na loveni noobu, na mym mmr uz skoro nehratelny), junkrat je hrozne op v urcitych mapach, obcas si vezmu ten stojici rotacak
    tank: hard a diva podle situace
    heal: prakticky nehraju, protoze muj dopad na hru je minimalni a jako nejaky dmg to dokazu lip
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    STAROJDA: Genji a tracer maji asi nejvetsi skillcap ve hre, coz je hlavne dano tim ze to jsou vysiraci hrdinove - nejsou ve frontline, ale spis harassuji a flankuji nepratele, nez aby si nekde davali solo killy - hlavne tracer.

Pharah je fajn, ale je pomerne dost situacni - widowmaker, soldier a mccree ti delaji ze zivota peklo, jelikoz je ve vzduchu docela dost zranitelna. nicmene je s ni mit treba dobry aim a predvidani, nebot rakety maji splash damage v porovnani s direct hitem minimalni.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já zatím hledám hrdiny, kteří mi nejvíc sednout. Asi postupně vyzkouším všechny, ale nějak se mi do toho zatím nechce a piluju svůj omezenej hero pool. Důležitý je, že já nejsem moc FPS, prostě nemám reflexy a aim (už jsem si ověřil na více střílečkách) a proto spíš tíhnu k supportům atd. ale baví mě i killovat, to jo :)

Support
    - Tady hraju výhradně Lucia - protože je podle komunity nyní OP a nejvíc se hraje u profíků :). A baví mě ty jeho aury. Trochu mě sere ta jeho pistolka, nic s ní netrefím, ale zase alt-fire je potenciální potg, takže to zkouším. A taky se chci naučit využívat to bruslení po stěnách.
    - Zkoušel jsem i Zenyattu (k tomu mě táhne lore a hlášky), ale nějak ho nemůžu uchopit. Má to být i docela DPS charakter (např. jeho koule mají dobrý spread a neztrácejí dmg na dálku), ale já bych měl radši pořádnej healovací dopad. Takže tedy Lucio.

Tank
    - Docela mě baví Roadhog, když se daří hookovat, tak to jsou dobrý killy. Ale mám s ním tendence běhat solo a to na tanka moc není dobrá taktika. Ale i mě baví jeho self-heal, to je paráda.
    - Zkusil jsem párkrát i Reinharda a jako to je tank s velkým T. Takže na kontrolu payloadu nebo push to je dobrý, ale nesedí mi jeho styl boje na blízko a pasivita.
    - Rozjížím i Winstona, protože ten má dobrou iniciaci a nemusím mít aim na trefování :). Bohužel ty jeho blesky jsou takové šimrání, že s tím něco zabít je za trest. A ten jeho štít na E, to je papír, to nic nevydrží. A ultimátka je taky taková specifická, ale to nevadí zas tak moc, to se naučím.

Defense
    - Někdy mám chuť na Widowmaker, tedy snipovat. Sice ten můj aim stojí za bačkoru, ale učím se a baví mě takto z dálky zabíjet a přesouvat se s hookem. I ta poison mina je dobrá a ultimátka je super pro celý team. Takže někdy jí beru, když to kompozice dovolí.
    - Ostatní zatím nevím, asi taky zkusím. Zajímá mě OP Bastion :)

Offense
    - Abych měl komplet pro správnej draft, tak chci ovládat i offense. Tady zatím jedu nejčastěji Pharah, láká mě ten long range a lítání. Ale zatím to s ní moc nedávám, nedaří se mi killovat.
    - Zkoušel jsem i Genjiho, ale toho nedávám skoro vůbec. Nemám pod kůží jeho styl hry - kdy jít z dálky a kdy tam naběhnout. Láká mě ale, protože je to silnej counter na nejvíc OP postavy (McRee, Bastion,...)
    - Láká mě i Tracer, protože mě láka styl hry kdy běhám solo a dělám bordel.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    REFLEX: Ja hraju vicemene za všechny, protože ta hra funguje na principu kamen x nuzky x papir a jedni panacci counterujou jiny panacky. Ale obecne me dost bavi třeba Pharah, protože je takova Quake-like a když je potřeba dotlačit posledních par metru payloadu tak si beru Winstona nebo D.Va protože ma dobry kecy a je to byvalej starcraft progamer :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CORNY: jo uz to chapu, myslel sem si to :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam