• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR: Jo a na Winstona jsem zapomněl, to je pro mě asi nejzábavnější tank:)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Já teda hraju z ofenzivních většinou jenom Pharanx a situačně Tracer, z defenzivních torbjorna, Mei a situačně Widowmaker. Nejvíc ale hraju tanky, kde mě fakt baví Roadhog, občas Diva (má fakt super mobilitu) a docela OP mi přijde Zeraya, zvlášť když se nabije zbraň přes štít. Někdy taky beru Reinhardta, ale taky mě moc nebaví ten pasivní styl. Ze suportů jedu Lucia a Zenyatu, v případě potřeby Mercy (ta mě ale taky nebaví pač mi přijde dost jednostranně zaměřená, prostě si moc nezastřílíš). Když to shrnu nejvíc mě baví tank a support class, ofenzivní mě chytly zatim asi nejmíň
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    OVERWATCH (Honest Game Trailers)
    https://www.youtube.com/watch?v=oozuU1LI6XM
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: v competitive je problem mcree, protoze instantuje na blizko, noob stomp je widow, me nejvic prijde soldier :),
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mně přijde, že lidi se strašně soustředí na to, že McCree je 1 vs 1 opravdu silnej... Jenže odpálení jednoho protivníka kolo fakt nevyhraje. Je vynikající na eliminaci harass charakterů, případně tanků, ale mám pocit, že většina raguje proto, že je dá v souboji, který je ale pro úspěch v kole většinou podružný... A High Noon mám mezi slabšíma ultimátkama, dá se mu strašně dobře vyhnout a McCree je při ní strašně zranitelnej.

Obecně mi přijde, že jsou ty postavy fakt dobře vyvážený a to i když třeba remcám na Mei, tak to není tak hrozný. Jen, podobně jako McCree vytváří hrozně nepříjemnej pocit tím, že vám sebere z rukou na chvilku ovládání.

btw - u Hanza (i když má fakt velký hitboxy) se moc neřiďte Play of a Game, protože Blizz už se nechal slyšet, že to není úplně přesně záznam toho, jak se to odehrálo...;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Mimochodem věděli jste, že jeden z lidí co skládal hudbu pro Overwatch je Čech?
    Jaroslav Beck
    http://www.jaroslavbeck.com
    Doporučuju se kouknout na jeho web, pro hry toho vůbec dělal dost, ale jsou tam i vtipný videa, kde ukazuje, jak třeba dělal zvukový efekty pro Iron Mana...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    A Hanzo ma teda rozbity hitboxy vic. JANDOS:
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No vcera jsem hral proti asi lamam 3x McRee a ja jako Genji jsem si je daval sam nahazet hvezdy teleport ke zranenymu tim ho zabiju, utok pravym a teleport k dalsimu.

Takhle jsem tam mezi nima skakal a nekdy si pomahal ultimatkou
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    RMUTT: McRee jinak je to v pohode.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Jinak přijdou vám některý charaktery OP? Mě překvapilo jak moc je ta hra dobře vybalancovaná. Jedinej, kdo mi přijde možná přehnanej, je zatim Hanzo a Reaper.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    REFLEX: To nadšení z Tracer úplně chápu, ale ještě jsem se to s ní moc nenaučil. Stejně tak Zenyatta nebo Symmetra mi přijdou jako heroes se super potenciálem, kterej jsem ještě neovládnul.
    Jinak já jedu Genjiho - ze stejnejch důvodů jako ty.
    Junkrat - parádně vnáší do hry chaos a umí střílet za roh, je to skvělej obranář.
    Winston - protože má ohromný charisma :)
    Mercy - protože je to prostě rozhodující síla při útoku. Když jsou v týmu aspoň dvě, tak jsem ještě nezažil prohru.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ENDER: vsechny dalsi mapy, mody a hrdinove budou zdarma, je to potvrzene
    ENDER
    ENDER --- ---
    budou dodavat dalsi ale imho nebudou k prodeji, ale rovnou zdarma k dispozici, aby nebourali metu...
    CORNY
    CORNY --- ---
    Počítám, že dneska cca od 20:00 půjdu zahrát, tak kdyby se někdo chtěl přidat, můžeme zkusit dát drobnej premade a zkusit jaký to je, když má člověk možnost normálně komunikovat :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    REFLEX: Bude hromada novych hrdinu a pravdepodobne i novy mody. Nektery uz zkouseli jako napr. CTF ale to s hrdinama jako tracer moc neslo :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Budou dodelavat novy hrdiny? Ja myslel, ze ne, ze to je finalni produkt a max mapy a herni mody
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak hlavne healeri sou tam de-facto jenom 2 cyber-monk a India tech support sou spis utility supporti jeden pro utok a jeden pro obranu.
    Ale novej hrdina by mel byt podle vsech spekulaci nejakej sniper-healer :)
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak já se taky zapojím do diskuze. Hrál jsem open betu a teď hraju asi 3 dny.
    Co se tedy mojich preferencí týče:
    Offense: Pharah a občas soldier, genjiho a tracer jsem zkoušel ale prostě ho nedávám
    Defense: Tady už mě to baví víc, takže OP Bastion, Tjorbjorn a na některých mapách Junkrat
    Tank: Reinhard tankové mě moc neba
    Heal: Mercy, ostatní healové mě taky moc nebaví. Jinak ze všech postav mám fakt asi nejvíc nahráno za mercy a přesně jak psal JANDOS: dopad ulimy může být neskutečný, povedl se mi 3x revive těsně před cílem tlačení vozíku a byl to gamebreaker a win.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Jo ja si nevsiml, me Mercy bavi hodne. Ten dmg boost je s nejakyma hrdinama hrozne sick (treba s pharou) a kdyz se s nekym slinkuje tak se me libi, ze me blikaj killy i za toho druhyho takze je vlastne fakt zabijime spolu.
    Jenom ta pistolka je uplne nahovno, da se pouzit jenom v situaci 1v1 do ktery se stejne Mercy nema nikdy dostat a nejakou tracer nebo genjiho kterej me lovi s ni stejne nezabiju.
    To ten luciuv reprak je jina prdel, hlavne s nim pinkat lidi ven z mapy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: to vubec nerozporuju, jenom jsem chtel rict, ze jako healer stojim za picu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam