• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: to je to co se deje ted... da se pocitat cas nebo metry..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Proc ti vadi sudden death. Si maj hodit korunou nebo jak?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Je to dobrej counter na widow/hanza a když dobře využíváš štít tak i na soldiera. Ultimátka je dobrá na contestování nebo u conquestu na vyhazování do voidu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    EPIDEMIK: zadna z postav neni slaba :)
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    no Winston je prostě slabej jak svině a ten štít je tak na 2 střely ne :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ENDER: a co radsi rozdrtit svoje nepratele silou starych bohu a k nejaky posrany sudden death se vubec nedostat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak competitive 3 hry, 3x sudden death, takze pockam do dalsi sezony nez zrusej tuhle picovinu...
    WASQ
    WASQ --- ---
    CARTMAN: Bych řekl, že ne. Na konci sezóny navíc dostaneš nějaký drobný, jako bonus.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ma nekdo tuseni jestli se competitive points resetuji s koncem sezony? Nepodarilo se mi to docist nikde.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    STAROJDA: popravde moznost si to koupit za tvrdej cash a nehrat pritom za tvrdej cash bingo bych docela ocenil.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    WKILLA: chybně. Pořizovací cena prvního byla 0 peněz (byl to lootbox), takže 200 je fajn. V tomhle místě nechápu stížnosti lidí, že duplikáty dávaj málo kreditů. Tyve aspoň něco že dávaj, taky by nemuseli dávat nic a taky by ani nemuseli bejt lootboxy a všechno za tvrdej cash.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    CARB6N: Pořizovací cena 1000 peněz, prachy za duplikát - 200...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    WKILLA: Tak za ten druhej máš aspoň nějakou tvrdou měnu:)
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    CARTMAN: Z toho si nic nedělej, já Bastiona taky nehraju a padl mi už dvakrát jeden a ten samý legendary na něj..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CARB6N: jj me dnes padl druhej legendary skin... prvni na zaryu kde mam odehrano asi 5minut dnes na bastiona kde mam odehrano 0 minut takze shor prosim :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak já jsem se rozhodl, že se u Overwatche nebudu rozčilovat a budu vybrušovat svůj zenovej klid. Ta hra mě v zenovym klidu velice slušně trénuje:) Nedávno jsem tu brečel na téma legendary skinů, že mi padnul ten úplně nejhnusnější skin ve hře - Mercy - Imp. Včera po pokoření lvlu 50 mi padnul konečně 2 legendary skin a ten je už konečně pořádnej:)

Na levý straně obrazovky dokonce můžete vidět seznam mejch legendary skinu:)

Jinak jsem odehrál tu ranked rozlišovačku s dvouma kamarádama, kterejm jsem se na začátku omluvil, že tuhle hru už je nebudu poprvý "leadovat", protože na to nemám nervy a nechci ničit naše víc jak 15letý přátelství. Jestli by se toho teda nemohl zmocnit jeden z nich. Všichni máme v OW odehráno asi stejně. Zařekl jsem se, že prostě nic radit nebudu (to jsem zkoušel před ranked a nějak to vždycky skončilo lehčím střetem. Jeden z kamarádu hraje jen trpaslíka, protože za toho mu to jedinýho jde. Když jsem ho poprosil, aby se "naučil" něco jinýho - na začátek něco lehkýho, třeba junkrata nabo soldiera, tak začal hrát Tracer a rozčiloval se, že mu radím, aby hrál něco co neumí atd.) Nakonec jsme to odehráli 1-9, mam rank 40, oni 34 a 32, ale královsky jsem se bavil:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    jo
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Čím vyšší rank tim lepsi?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já to nakonec uhrál na 5-5, rank 40. A to jsem to měl 2-4, pak 3-5, ale poslední hry to zachránily. No ale asi spíš budu hrát quickmatch, než se opravěj ty záseky s leaverama, supportama a sudden death.
    CORNY
    CORNY --- ---
    LAAZI: Kdo zmáčknul to červený tlačítko?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JANDOS: Na to nebyl cas, byl tam nakej cervenej warning s timerem, musel sem jednat rychle, jinak by se stalo neco hrozneho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam