• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Je pravda, že často hraju třeba kolem 11-12 večer/noci, ale to mi nepřijde zase tak pozdě, nejmenší zatíženost bych čekal v těch 5 ráno. Jinak mám v poslední době zkušenost, že v rankedu lidi většinou fajn a snaží se, málokdy dostanu vyloženě klepec tak, že by to nebylo vyrovnaný (vyjímka samozřejmě potvrzuje pravidlo, většinou když máme třeba Anu, která se odmítá switchout jako naposled, dostaneme těžce..:-D ). Naopak v Quick Match je to většinou voser, nicméně to se dá asi pochopit, bohužel třeba tři prohry v řade pro mě nejsou vyjjímkou, přijde mi že tam má cenu hrát leda Genjiho a jemu podobný carry, co dokáže potahat i slabší tým. Všechno je teda solo qeue, hodně kámošů přestalo tak často hrát, takže neni skym.
    Čili jsem tim pádem pro scházení se někde za účelem společného hraní, co třeba Discord ?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem zacal v patek a velky cekani jsem nepozoroval, teda kdyz nas zrovna neni pet a nehledame :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    WOTAR: Když je sezóna tak hraju 2-3 hry denně, ale QP ani Brawl nezapínám. Hledání hry mi přijde v pohodě, spíš jde o to, kdy chce člověk hrát. Ale nad minutu čekání se dostanu zřídkakdy.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Hraje tu někdo nějak víc aktivně ještě ? Já jsem potom počátečním boomu nějak ochladl, někdy si dám 1-2 hry denně, ale když je hodně práce tak třeba jednu za týden. I search hry mi přijde delší, možná díky úbytku ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WA9NO: njn...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KID_MCHUTT: protoze uz existuje software co to dela skvele :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WA9NO: tak já to zkusím, ale nevím, proč to Blizz nemá nativně... Dík
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: tak ja si te najdu pane :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KID_MCHUTT: Imho to jinak nez screen capturem neudelas. Nvidia na to ma nakou nativni aplikaci, tak podle toho co mas za grafickej adapter se podivej jestli je takova moznost
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Dal jsem na nastenku neasi :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Hod battletag, dame :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hrajete tu nekdo ve skupinkach? Zrovna jsem dotahnul lvl 25 a docela bych si chtel nekdy zkusit nejakou souhru, ty public hry jsou tak fifty fifty dobry vs. nikdo nevi co dela :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už je tu někdo master?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nevíte někdo, jak si uložit featured videa ze hry? (bez frapsu)
    LOMALEX
    LOMALEX --- ---
    LOMALEX: Jo jasně :) to mě mohlo napadnout hned. Tady je battletag: lomalex#2480
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LOMALEX: Případně se scházíme u u Cornyho na TS (přihlašovací údaje kdyžtak hodim z domova)
    LOMALEX
    LOMALEX --- ---
    Zdravím, nějak mě nebaví solo competitive. Mám rating 2200, jsem normalní chlapík, tak kdyby se chtěl někdo zahrát :) tak budu jedině rád :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WA9NO: z q3 xicht, yenda, flat obcas krysa a hbo/debtorr
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    FORTRESS: Forty kdo vsecko hraje s tebou OW, yenda, hbo a kdo dalsi ze stary skvadry?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Skvrny na slunci ne, my jsme jeli placementu nekolik a vzdycky v pohode. Ale lidi moc krome "hello" nekomunikujou.

SR 2900+ dotlačit to do diamondu je celkem bolest.
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    WA9NO: jsem ted rank okolo 2700 a tam teda ne, ale stejne je tam viceme nulova komunikace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam